Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość56789

Zdrada czy nie

Polecane posty

Gość gość56789

Witam jestem tu nowy wiec nie za bardzo wiem co gdzie i jak... Ale przechodzac do tematu bo podejrzewam żonę o zdradę. Osobiście jej tego nie powiedziałem ale 29 sierpnia uprawialismy sex oczywiście w niej byl koniec. 1 września byl pierwszy dzien jej miesiaczki 2 wrzesnia tez miała miesiaczke bynajmi tak mi oznajmiła osobiście tego nie sprawdzalem 3 wrzesnia niby jej sie skończył okres co bylo dla mnie bardzo dziwne... Natomiast 15 wrzesnia poszla do lekarza ginekologa na badania. Ktory oznajmił jej ze jest w ciazy wyliczyl dni wszytko ladnie pieknie ja obliczylem tez te dni i wyszedl mi 3 wrzesnia ze wtedy zaszla w ciaze. Czy jest to wog mozliwe żeby od 29 sierpnia mojej plemniki przetrwały az 3 wrzesnia? Wydaje mi się ze nie

Gość gość
Szykuj się do wychowywania obcego bachora :D albo zrób testy DNA w tajemnicy przed żoną.

Gość gość
jak najbardziej może być wcześniej plamienie i jak zauważyłeś 3 dni tylko, spokojnie to Twoje dziecko jak najbardziej plemniki mogą przeżyć nawet 5 dni poczytaj w necie pozdrawiam

Gość gość
nie przybieraj se do glowy ,bzdury, lekie przeziebienie i juz po twoich wyliczeniach zawsze mozesz zrobic testy ale po co .jak juz nie masz zaufania to nie ciag tego dalej daj kobiecie do zrozumienia ze na ciebie niech nie liczy i po ptokach.

Gość gość
Rob testy dna zaraz po narodzunach. Żona nie musi wyrażać zgody na nie. W necie masz sporo takich laboratoriów, które tym się zajmują. Kobiecie nie można ufać.

Gość gość
Plemniki mogą przeżyć do 5 dni ale dziwne jest że zaszła w ciążę od razu po miesiączce, to niepłodne dni