Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bieda z nedza

Jestem bardzo biedny, na nic mnie nie stać.

Polecane posty

Gość Bieda z nedza

Cześć. Nie wiem od czego zacząć. Mam 23 lata i odkąd wyprowadziłem się od rodziców (2 lata temu), klepię straszną biedę... :( Zapier... codziennie po 8-10h a pieniedzy i tak nie mam. Obecnie pracuję jako kurier. Ciągle mi odciągają za coś z wypłaty. ;/ W piątek 30.11 przyszły faktury. Szef mnie obciążył kosztami za komplet opon które rzekomo zajeździłem na kwotę 1100 zł do tego firma obciążyła mnie "notami" na 200zł. Odciągając wszystko dostałem 1050 zł wypłaty. Opłaciłem pokój i na przeżycie zostało mi 750zł. Do opłacenia mam jeszcze rachunek za telefon, internet i ratę za ubezpiecznie na telefon. Ludzie błagam doradźcie mi coś bo nie wiem gdzie mam pomocy szukać! ;/

Gość gość
moze poszukaj lepszej pracy

Gość Bieda z nedza
Jeszcze dodam, że w maju za pożyczone pięniadze wyjechałem za granicę ale zostałem wyrolowany i musiałem wrócić mając jedynie na bilet powrotny. Nie mam z czego nawet tej pożyczki spłacić... ;(

Gość gość
Takie bajki to sobie możesz opowiadać swojemu kotu na dobranoc.

Gość Bieda z nedza
@gość No właśnie za bardzo nie mam wyboru jeśli chodzi o pracę... Mam niedosłuch na wysokie tony w lewym uchu i praca w hałasie i na wysokościach odpada... ;(

Gość Bieda z nedza
@Namarin Bo tamte opony to były jakieś "no name" za grosze, w dodatku zimowe, na których przejeździłem całe lato aż do teraz. Pieprzony pasożyt za moje zarobione pieniadze kupił z opony z wyższej półki...

Gość gość
Kurier jak ogarnięty to potrafi nieźle zarobić. Płaca wam chyba podstawa+ileś tam od doręczonej paczki. Może zmień firmę jeśli lubisz to robić.

Gość Bieda z nedza
Ci co twierdzą, że wymyślam od razu dziękuję... Ja nie przyszedłem tutaj żebrać o kasę... Po prostu nie wiem co już mam k***** robić! ;(

Gość Bieda z nedza
@gość na swojej działalności idzie zarobić, a kurierem jestem w miarę przyzwoitym (robię nawet 25 stopów w godzinę). Jeśli chodzi o pracę to nie mam za dużego wyboru.. ;(

Gość gość
Plus napiwki. 3-4 tysie na rękę spokojnie wyciągnie.

Gość Bieda z nedza
Ciekawe kto wam takich głupot naopowiadał... 3-4 tysie rękę to ja mogę pomarzyć o takich pieniądzach

Gość gość
Przeciętne miesięczne wynagrodzenie kuriera w 2017 r. wynosiło 3900 zł brutto. Takie wnioski płyną z analizy danych serwisu zarobki.pracuj.pl. 16% osób zatrudnionych w tym charakterze otrzymywało premie za każdy miesiąc pracy. Kurierzy mogli liczyć również na korzyści pozapłacowe, np. służbowy telefon i samochód do celów prywatnych, ubezpieczenie na życie czy świadczenia socjalne.

Gość gość
trzeba szukać znajomych za granicą, co pomogą wystartować. czasem w rodzinie ktos może coś doradzić. a w sumie ogólnie wszędzie szukają ludzi do pracy.

Gość Bieda z nedza
To nie wiem, może w większych miastach kurierzy takie płace mają. W moim mieście chłopaki odliczając kary od wypłaty zarabiają koło 2tys.

Gość FederaL
Kolego, też jestem kurierem. Masz gg, chcesz pogadać? Jestem trochę młodszy od Ciebie (20l.) :D

Gość Bieda z nedza
@gość Pojechałem w maju do znajomego do szkocji i mnie oszukał niestety... ;/ Starczyło mi jedynie na bilet powrotny który pochłonął prawie wszystkie pieniadze na bilet powrotny. Był to właśnie sezon urlopowy i bilety strasznie mocno w górę poleciały.

Gość Bieda z nedza
@FederaL 6184017, tylko hasło sobie kolego przypomnę bo z gg kilka lat temu korzystałem

Gość FederaL
Okej, to łap mój 45534732, jakbyś ogarnął gadu to się odezwij to pogadamy o naszym kurierskim padole. Ja robię w DPD i zarobki też mnie nie zadowalają

Gość Bieda z nedza
Możesz pisać kolego ;)

Gość Bieda z nedza
O Boże, dpd to większy padół niż żółto czerwoni, przynajmniej w moim mieście...

Gość Bieda z nedza
Wpisałem twój numer i wyskoczył mi jakiś Eric Harris z USA. To ty? ;D

Gość FederaL
Ja :D

Gość gość
A ja próbuję zarobić na stronie. I też kicha, 2 zł za rok zniechęciło mnie na rozwijanie jej. http://alejak.pl/

Gość gość
Raz, ze zalezy co podpisales ale raczej nie powinni ci nic z wyplaty odciagac. Dwa nie zarabiasz minimalnie, zle nie jest. Trzy, masz megataniusienki pokoj. Podsumowujac, za te 750 powinienes spokojnie przezyc, a nawet zaplacic za internet i telefon. Wiec o co chodzi?

Gość Bieda z nedza
No tak tylko że ten pokój pamięta jeszcze czasy Gierka... Dlatego jest taki tani

Gość Bieda z nedza
Aha i dodam, że teraz zarabiam trochę więcej bo zaczął się okres przedświąteczny i od zeszłego tygodnia tyle paczek do******lać zaczęło, że nie pytaj...

Gość gość
Kurczę nie wiem co ci doradzić,a z tymi oponami to nie wiem czy tak naprawdę musiałeś za nie płacić,chyba cię zrobili w konia,nie załamuj się,przeczekaj,postaraj się na jakiś czas zacisnąć pasa,odłożysz kasę i bedzie lepiej a może jednak znajdzie się jakaś lepsza praca