Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzane perfumy z Sephory

Polecane posty

Gość gość

Zakupiłam na stronie internetowej Sephory perfumy ck Euphoria. Po odpakowaniu w środku znalazłam ten pasek zabezpieczający przed kradzieżą. To oznacza, że perfumy były rozpakowane i ponownie zafoliowane, zresztą niezbyt udolnie. Ten wkład w środku kartonika jest biały, a powinien być chyba fioletowy? Sam zapach też bardzo słaby i krótkotrwały wg mnie. Dodam, że pojemność 30 ml. Posiadaczki Euphorii, co o tym myślicie? Jaki macie kolor wkładki w pudełkach? A korek powinien być plastikowy, czy może metalowy? Bardzo proszę posiadaczki tych perfum o wypowiedzenie się :)

Gość gość
Alarmy sa wkladane w fabryce. Taki gigant jak Sefora moze sobie zamowic co chce, nawet zeby w srodku byly zyczenia, kartki promocyjne, itp. Szczegolnie jesli marka jest slaba. CK to niska polka perfum, daleko mu do kategorii "luksus". Im rzecz tansza, tym wiecej osob kupuje, sprzedawca zamawia wieksze partie i ma wiecej do powiedzenia. Najlepsze marki perfum w ogole nie sprzedaja swoich produktow w Seforach. No, ale ich perfumy kosztuja np. 3000 zl za flakon.