Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro stracę dziewictwo. Dobrze robię?

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam 16 lat i jutro obiecałam dać chłopakowi. To będzie mój pierwszy raz. Nie wiem czy dobrze robię.

Gość gość
Poproś go o tydzień opóźnienia i zobacz jak zareaguje. To ci dużo o nim powie.

Gość gość
Już miesiąca go przeciągam..

Gość gość
A jesteś dziewicą czy to kolejny?

Gość gość
Jako czterdziestoletni facet ze sporym bagażem życiowym, stanowczo odradzam Ci spełnienie tej obietnicy. Masz to zrobić wtedy kiedy będziesz na to gotowa, a nie z obowiązku. On może poczekać, a jak nie, to nie marnuj na gościa swojego czasu. Ja do dziś jestem z dziewczyną, która powiedziała mi NIE. Zyskała u mnie duży szacunek, inne były łatwe. A co łatwo przyszło, to i łatwo poszło.

Gość gość
Masz rację. Jutro mu powiem że musi jeszcze poczekać. Chyba nie jestem gotowa.

Gość gość
Ty musisz tego chcieć tak samo jak on, ja miałam 17 lat jak uległam swojemu chłopakowi bo on bardzo chciał tego, ja jeszcze nie myślałam o tym i nie czułam kompletnie nic, on szybko szybko myślał o sobie , szybko się spuścił i tyle, mną się już nie zajmował, zaraz potem się rozstaliśmy dopiero z następnym facetem dzisiaj moim mężem zrobiliśmy to jak byłam gotowa i było super

Gość gość
Ja miałam też 16 lat jak mój chłopak mnie namawiam na sex. Na sex się nie zgodziłam tylko na lodzika. Robiłam mu dobrze najlepiej jak potrafiłam. Wytrysnął mi prosto na twarz, a ja to zlizalam. Dzięki temu czekał na sex jeszcze ponad rok :) do dzisiaj z nim jestem a minęło już 6 lat. Mamy super życie erotyczne. Nie żałuję że się poświęciłam :)

Gość gość
Metodą radiestezyjną sprawdziłem, że jeszcze powinnaś odczekać i to 4 miesiące. gdy będzie nalegał, to zrób mu ręką.

Gość gość
Tak to dobra metoda. Weż papier pod jego fiutek zrób mu ręką to on zaraz się spuszczi i masz spokój.

Gość gość
A czy jesteś zabezpieczona? powiedz, że masz płodne dni. Niech Ci podpisze oświadczenie, że w przypadku ciąży on jest ojcem!

Gość gość
Ręką już od pół roku mu robię. Nawet raz zlizalam jego spermę z palców. Widziałam że był zadowolony. Ale teraz chyba czas na więcej. Zrobię mu loda :)

Gość Świstak trojański
Dziewictwo możesz mu oddać. Ale kanapek, które zrobiła Ci mama na drugie śniadanie, już nie. Zjedz je sama. I pamiętaj, nigdy nie dawaj facetowi wszystkiego naraz.

Gość gość
Jestem już po pierwszym razie. Nie było tak źle. Właściwie to sama chciałam. Nie namawiał mnie. To był też jego pierwszy raz. Widzę że mu na mnie zależy. Więc chyba źle nie zrobiłam.

Gość gość
Przed stuknięciem cię, też bym wszystko robił żebyś wierzyła że mi na tobie zależy. Zobaczysz co będzie po 2-3 miesiącach zalewania cię.

Gość dobrzee
tak

Gość gość
Ale jestem już nim 3 lata. Więc gdyby tylko na tym mu zależało to poszedł by do innej.