Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka Polka Umęczona

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko mnie wkurza to wieczne p*****lamento wiecznie umęczonych Matek Polek? Ciągle słyszę i czytam narzekanie, jak to dla dziecka się poświęcają. Nie spały od trzech lat, nie mają czasu zjeść, ale jakoś wszystkie przynajmniej 10kg nadwagi. Kawę piją tylko zimną. Ale mają czas na wpisy na facebooku i wrzucanie pierdyliarda zdjęć Brajanka. Ja mam dwójkę rok po roku i fakt, bywają męczące, ale drażni mnie okropnie robienie z matek świętych krów i męczennic.

Gość gość
U nas jest kult matek. Kobiety ogólnie lubią się nad sobą uzalac i wyolbrzymiac. Mnie też to w*****a.

Gość gość
we wszystkim kobiety są przywilejowane chocby tzw pedofilia - kobieta i tzw nieletni - dała nagrode, mężczyzna i tzw nieletnia - kat, oprawca.

Gość gość
Kobiety i mężczyźni się różnią. Może pora to pojąć i się pogodzić z faktami?

Gość gość
ogólnie mezczyzni znacznie wiecej pracują i wieksze oczekiwania stawia sie mezczyznom, a mimo to kto jak nie tzw facet wyjdzie na swinie i egoiste i nieudacznika.

Gość gość
podobnie w relacjach seksualnych - kobieta zawsze wykorzystuje, ale przydomek wykorzystywacza zawsze nosi mężczyzna tzw facet.

Gość gość
Fakt, mnie tez dziwia takie wpisy, moze te kobiety przed dziecmi nigdy nie splamily sie zadną powazniejsza pracą? Ale raczej to sobie to tlumacze zlym dniem, kazdy ma taki czasem,