Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat i mie mam kasy na profesjonalna pielegnacjeBede sie szybciej starzec

Polecane posty

Gość gość
Jeśli wykluczymy naprawdę drogie rzeczy typu medycyna estetyczna, regularne zabiegi itd. to najwięcej pomaga zdrowa dieta, nawilżanie, sport, ruch, unikanie słońca itd. a nie kremy. Raczej bym ci doradziła zrezygnować z tych kremów co używasz, bo na zmarszczki raczej wielkiego wpływu to nie ma, dbaj o dobre nawilżenie takim kremem czy olejkiem który cię nie uczula. I zgodzę się, że połowa sukcesu to mózg - ludzie widząc cię nie liczą zmarszczek - oceniają cię po całokształcie. Radość życia więcej daje niż gładka buzia.

Gość gość
O jaaa... Serio butelka wina na tydzień to dużo? Mi na weekend idą czasem 2 a czasem 0. Czasem 1 na tydzień bo wieczorem leje sobie pół szklanki i dopełniam wodą. I nie widzę w tym problemu, zwłaszcza że zwykle nie piję przez dłuższy czas bo nie mam ochoty. I wino i wódka to jednak nie to samo bo chociażby są robione z czego innego. Za chwilę przeliczysz to na czysty spirol albo denaturat hahaha ;-)

Gość gość
12:44 Nie wyjeżdżaj mi tu z Hiszpanią, bo jesteśmy w Polsce kretynko. Inny klimat, inne żarcie. 13:00 DDA mi przypisujesz? No patrz... A ja ciągle naokoło słyszę, że alkoholizm jest dziedziczny, więc jako DDA nie powinnam mieć uprzedzeń x Masz bliskie zeru pojęcie o geografii, klimacie, metabolizmie, psychologii i kulturze. Nie ma o czym, ani z kim dyskutować.

Gość gość
Autorko, co oznacza brak kasy, bo moje znajome z zarobkami na poziomie 2-3 tyś robią zabiegi typu powiększenie ust, kwas na zmarszczki, mezo czy operacje plastyczne nawet. Sama uważam się za biedną, ale zrobiłam operację. Pieniądze się zawsze znajdą, kwestia priorytetów. Jeden woli pojechać do Azji, drugi kupić za tę kasę coś materialnego, trzeci odłożyć. Teraz będę dążyć do idealnych zębów i to będzie ogromny wydatek, a teraz wcale nie są złe, więc mogłabym żyć bez tego. A tak w ogóle to w tym wieku jeszcze wcale nie potrzebujesz odmładzania.

Gość gość
Jak się nie ma z czego odłożyć to ani się nie leci do Azji ani na operację plastyczną, ale zgadzam się, że tego typu usługi tanieją, jest bardzo duża oferta i nie tylko krezuski mogą sobie pozwolić na poprawki.

Gość gość
A ja zawsze jak używam kilku kosmetyków to kończy się to tak że mam wypryski... :( od roku używam lekkiego kremu, żelu do mycia twarzy, toniku i kremu pod oczy i jest ok. Wszystkie wysoko półkowe kremy kończą się wypryskami. To samo serum.