Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet uwazajacych samych siebie za porzadne

Polecane posty

Gość gość

co robicie na codzien, jak spedzacie czas wolny, jakie macie wyksztalcenie, jaki typ mezczyzn preferujecie?

Gość gość
1 co robicie na codzien - pracuje 2 jak spedzacie czas wolny - hobby (blog, fotografia, tworzenie bizuterii, pisanie), czytanie, kino, basen, kawiarnia 3 jakie macie wyksztalcenie - zawodowka + studia + policealna 3 jaki typ mezczyzn preferujecie? - inteligentnych, z dobrym sercem, w swoim wieku lub mlodszych

Gość gość
Mam wykształcenie wyższe ekonomiczne, jestem kierownikiem działu. Preferuję męża i od niedawna, od czasu do czasu kochanka. Zimą czas wolny - często zakupy (jestem trochę uzależniona), spotkanie z przyjaciółmi (winko, drinki ), filmy, książki, codziennie jakieś 30 minut słuchania muzyki i czas tylko dla mnie, pisanie z Nim, czasami też spotkanie.

Gość gość
Każda uważa się za porządną, ta co daje po pijaku w weekend jest porządna ale ma prawo się zabawić, ta co zdradza męża też jest porządna to nie jej wina że mąż nie daje jej czułości, nawet prostytutki są porządne bo życie jest do tego zmusiło...

Gość gość
Preferuję męża i od niedawna, od czasu do czasu kochanka. :D pytanie było do porządnych

Gość gość
porządnych kobiet nie ma każda ma kochanka jak ta powyżej

Gość gość
gość dziś wypad! pytanie do porządnych kobiet było!

Gość gość
Sprecyzuj definicje porządnosci, bo może to być u niektórych "nie daje byle komu, tylko 10 dobrze znanym przyjaciołom" lub " mężowi i kochankowi" :)

Gość gość
gość dziś myślę, że nie trzeba precyzować tutaj niczego. Każdy doskonale wie co znaczy być porządną kobietą czy mężczyzną. Sama dobrze wiesz co znaczy być porządną, tylko deprecjonujesz w swojej głowie ramy, bo daje ci to ulotny komfort i fałszywe usprawiedliwienie przed lustrem. :)

Gość gość
straszna lipa z tymi kobietami teraz

Gość gość
porządne to takie co się nie łajdaczą

Gość gośćparassolka
ja uważam siebie za porządną ,pierwszym i jedynym w te klocki był mój mąż -którego nigdy nie zdradziłam ,wcześniej nawet nigdy z nikim nie chodziłam .Nigdzie nie chodzę sama,wierzę w Boga ,chodzę do kościoła,ubieram się stosownie i z nikim na boku się nie spotykam .Nie palę,nie piję alkoholu ,staram się nie przeklinać.W młodości chciałam być zakonnicą-ale ojciec mi zabronił.Studiuję ratownictwo medyczne oraz psychodietetykę-trening personalny.Jestem mamą dwójki dzieci/dorosłego syna i prawie dorosłej córki.

Gość gość
porządna? zależy w jakiej kwestii? Ja nigdy za porządna nie byłam ale pozornie przynajmniej jestem za taką uważana:) hahaha

Gość gość
1.wyzsze, praca na kontraktach 2.hobby - moze inaczej, co lubie robic :pasjami czytac, ogladac filmy, spacerowac wsrod deszczu, robic zdjecia, ale tylko jesienia ze wzgledu na kolory, robotki reczne np. swetry, pledy, szale, wyszywac, nic specjalnego, czytac kafe, jako reset po pracy 3.praca fizyczna na budowie(obok budowlancow) - kupiony bardzo stary dom, wrecz ruina i odbudowa go na nowo, zreszta juz bardzo zaawansowany stan, etap wykonczeniowy, 4.mezczyzna tylko jeden sposrod 7 miliardow ludzi na cale zycie, -cieply, rozumny, empatyczny 5.milosc dla ktorej jestem w stanie poswiecic sie bez reszty - moj pies szpic miniaturowy. Tyle u mnie.

Gość gość
Fajnie, że jest na kafeterii przynajmniej kilka porządnych kobiet. Nisza, ale zawsze.

Gość gość
porządna? zależy w jakiej kwestii? Ja nigdy za porządna nie byłam ale pozornie przynajmniej jestem za taką uważanausmiech.gif hahaha x mam taka kolezanke, tez gra cnotne, a wiekszosc moich kolegow juz ja wygrzmocila, ja im zazdroscilem i bylem zly, ale w kocu i kolej na mnie przyszla, byla za..jebista

Gość gość
większośc kobiet to k...y tyle że dobrze się z tym maskują,a na swoje puszczalstwo zawsze szukają wyzszego usprawiedliwienia "po prostu dała mu du...py i szuka wyższego uzasadnienia" komisarz Gajewski, "Glina"

Gość gość
1. Pracuje, spedzam czas z mezem, znajomymi i kotami, zajmuje sie swoim hobby jak mam czas i checi. 2. jak wyzej, tylko bez pracy :) 3. Studia magisterskie 4. Z charakteru: o wielkim sercu, ale wygadanych i zabawnych. Nie lubie tradycjonalistow. Z wygladu: mam swoj typ, ale to raczej nie o tym temat.

Gość gość
Podnosze, bo

Gość gość
Dziwne, ze o ubrania nie pytal

Gość gość
większośc kobiet to k...y tyle że dobrze się z tym maskują & W psychologii to się nazywa 'przeniesienie'.

Gość gość
Na codzień pracuje , mam własną działalność. Mam też pasje, trenuje siłowo od lat . Mam wykształcenie średnie. Jestem w związku od 12 lat, to mój 2 partner i ostatni :) sama mam 30 lat. Preferencje? Tak naprawdę ważne dla mnie jest to jakim jest człowiekiem, mój wybranek jest dobrym człowiekiem i to mi wystarcza. Oprócz tego mężczyzna powinien być dojrzały, odpowiedzialny, wesoły i zaradny. Nie mylić z majetnym.

Gość gość
Milo sie czyta

Gość gość
jest nadzieja, są kobiety porządne , mam nieśmiałą nadzieje że jest ich więcej a marzenie że większość . Życie jest jedno i nie musi być upaćkane w g*****e . Dziewczyny szanujcie się i swoich mężów pomimo wzlotów i upadków (nie zdrad) bo związek to coś innego niż koleżenstwo .

Gość gość
Nie jesteście porządne bo nie zachowałyście cnoty do ślubu.

Gość gość
Jakich mężczyzn preferują przystojnych i bogatych.

Gość gość
gość dziś większośc kobiet to k...y tyle że dobrze się z tym maskują & W psychologii to się nazywa 'przeniesienie'. x juz jestes nudny , w kazdy temacie te same gowno piszesz ty nieporzadna prawilna ściero !

Gość gość
jestem porzadna i preferuje jedynie porzadnych mezczyzn jakich brak

Gość gość
Preferuje mezczyzn inteligentnych, z poczuciem humoru, odpowiedzialnych, wiernych z dobrym sercem. Ciezko o takiego.