Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrady mężatek

Polecane posty

Gość gość

jak wygladaja zdrady mężatek, czy są to najcześciej długotrawle relacje, romanse podszyte miłością, czy jakieś relacje gdzie seks jest po krótkim czasie znajomości, osoby mało o sobie wiedzą ale jest porządanie? Pytanie do tych które zdradzają

Gość gość
Ja raz uprawiałam seks z chłopakiem którego znałam 3 godziny przerodziło się to w 2 letni romans

Gość gość
Zdradziłam bo byłam zle traktowana i zaniedbywana..szukałam dowartosciowania czułosci rozmowy liczyłam po cichu na milosc ale skonczylo sie na kilku spotkaniach..byli to faceci niestali w uczuciach i relacjach z kobietami..od lat nie zdradzam chociaz nie jestem szczesliwa,jestem z mezem tylko dla dzieci i przez kredyty

Gość gość
Co to znaczy źle traktowana krzyknął na ciebie raz czy dwa i już się puściłaś z Zemsty

Gość gość
Ja raz j//ablem mezatke, ktora poznalem na zakupach, znajomosc trawala wlasciwie krotko, umowilismy sie na kawe, na 3 spotkaniu seks, potem jeszcze tak z 10 razy i skonczylo sie to, wiec mezatki nie zawsze wchodza w romanse, chcialbym cos takiego powtorzyc