Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę swojej pracy i wpędza mnie ona w poczucie braku spełnienia

Polecane posty

Gość gość

Nie cierpię swojej pracy i nie daje mi ona satysfakcji, a najgorsze jest to, że pracuje w systemie zmianowym. Wiem co powiecie. Zmień pracę. Ale ja mieszkam na prowincji lepszej roboty nie dostanę, bo płacą mi 3500-6000 na rękę miesięcznie+ mam dodatkowe benefity. Czytam codziennie ogłoszenia o pracę i na moim zadupiu i w okolicach wszędzie oferują takie grosze, że byłbym skazany na wegetację. Myślałem o przeprowadzeniu się do dużego miasta, ale wszyscy, których znam nawet po studiach zarabiają tam minimalne krajowe do max 3000 na rękę co na duże miasto są grosze. Jak mogę znaleźć pracę, z której będę czerpał satysfakcję? Z mojej pracy nie czerpie w ogóle. Jest nudna i nierozwijajaca, a korzysta na niej tylko zakład który mnie zatrudnia.

Jak mogę znaleźć pracę, z której będę czerpał satysfakcję? x Jeśli tego nie wiesz, szanse są marne. To kwestia indywidualna i tylko nieliczni zdobywają pracę zgodną z ich wymarzoną drogą rozwojową. Praca ma przede wszystkim zapewniać Ci godny i pożądany standard życia. Jeśli nie zapewnia, musisz we własnym zakresie dokształcić się, by osiągnąć lepszą pozycję negocjacyjną. A ''spełnianie się'' jest sprawą rozwoju indywidualnego, pasji i hobby w czasie wolnym, a nie pracy (jak to usiłuje wmówić obecna propaganda wyścigu szczurów, poganiająca bydło robocze 24h na dobę).