Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wpłynęło kosiniakowe z mops'u. Ktoś tak miał???

Polecane posty

Gość gość

W zeszłym miesiącu (listopad) nie otrzymałam. Powinnam zadzwonić do mopsu?

Gość gość
Do roboty idz leniwa babo :o :O

Gość gość
No a co innego miałabyś zrobić?

Gość gość
Tzn. Chodzi o to, że nie chciałabym odrazu wydzwaniać do nich. Mogę poczekać :) tylko dziwi mnie ten fakt, że nie wpłynęło. Zawsze było ostatniego. Córka ma 5mcy

Gość gość
16:24 moja historia jest skomplikowana. Wierz mi, nie jestem nierobem.

Gość gość
Przeciez az huczy net od strajkow, sa opoznienia w wyplatach.

Gość gość
16.24 zgryzliwa istoto,to że ty żyjesz jak pies z dnia na dzień i walczysz o każdy grosz w tym hoojowym kraju bo ci nikt nie da,nie znaczy że ktoś też tak musi mieć,kosiniakowe należy sie jak psu buda,jest noworodek,matka ma z nim siedziec w domu i dawać pierś,a nie zasuwać do roboty a dzieciaka do żłobka,marna prosta istoto.

Gość gość
że ty żyjesz jak pies z dnia na dzień i walczysz o każdy grosz w tym hoojowym kraju bo ci nikt nie da /////////// oj jakze sie pomylilas. mam calkiem dobra pensje - bo dla mnie pensja 3,220 za caly etat netto nie jets zla. nie zyje z dnia na dzien. ale nie cierpie leni I kretaczy

Gość gość
do tej z 16:38. Nigdy nie bralam kosiniakowego bo mialam macierzynski. Malo tego moj syn ma autyzm a nie przyznali nam na niego swiadczen finansowych a ja do pracy wrocic nie moge wiec od panstwa nie dostalam nic. Ale nie cierpie takich osob jak Ty wredna babo. Kobieta z 5 miesiecznym dzieckiem jest leniem i nierobem? Naleza jej sie te pieniadze jak psu buda

Gość gość
Dla ciebie lenistwem i kretactwem jest siedzenie w domu z niemowlakiem? A moze niech se siedzi aby nie ciagnela od panstwa? Nie bede sie wypowiadac bo brak slow A dwa jakbys dobrze zarabial nie plul bys mordy ze ktos cos bierze,a kobieta z dzieckiem ma siedziec w domu i brac kase od panstwa i wychowywac to dziecko i tyle.

Gość gość
Ja wiem co to jets kosiniakowe. To jest dla bezrobotnych lub nie oplacajacyh skladek kretaczy. nie wmowicie mi, ze jest inaczej. odpoweidzialna matka, to ma prace I jak ma malutkie dziecko to jets na urlopie macierzyskim ma za niego placone ...

Gość gość
Oczywiście że kosiniakowe biorą pasożyty i zlodzieje

Gość gość
Jakie strajki?? U mnie wszystko na czas.