Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kontakt z ludźmi w pracy mogą zastąpic brak znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Praktycznie nie mam już znajomych poza pracą. Wszyscy się rozjechali po kraju. Mam za to dużo kontaktu z ludźmi w pracy ale czuję że to nie jest to czego potrzebuje. Jak uważacie czy takie relacje w pracy mogą pokryć brak znajomych w życiu?

Gość gość
Też tak mam. Zero znajomych, przyjaciół, tylko utrzymuje relacje z innymi w pracy. Myślę, że to tylko są znajomi z pracy a nie po pracy, gdzie można się z nimi spotkać przy piwie, wyjechać, dobrze się bawić, poznać się bliżej a nie tylko w robocie cześć, cześć co tam słychać i takie tam.

Gość Nenesh
Jak uważacie czy takie relacje w pracy mogą pokryć brak znajomych w życiu? x Tylko, jeśli relacje te wychodzą w sferę prywatną. W pracy są współpracownicy, nie przyjaciele. Znajome twarze, ale w większości przypadków nic bliższego, potrzebnego człowiekowi. Ale zawsze można związać bliższą znajomość, jeśli jest szansa, czemu nie.

Gość gość
moga, ale tak w połowie możesz miec fajny kontakt z ludzmi z pracy, ale i tak czujesz sie gorzej, bo 1. wiesz ze masz tylko ich 2. moze to wyjsc w rozmowie 3. jak zmienisz prace to stracisz ich najprawdopodobjniej