Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurs włoskiego w TFLS

Polecane posty

Gość gość

Witam, planuje zapisać się na kurs włoskiego, co sądzicie o szkole TFLS?

Gość Aga

Korzystałam z usług TFLS przez ostatni rok. Widzę ogromny postęp u siebie, znacznie lepiej posługuję się językiem włoskim i zamierzam kontynuować naukę w tej szkole, więc zdecydowanie mogę polecić.

Gość Lena

Bardzo dobrze wspominam naukę na kursie w szkole TFLS. Miałam fajną i profesjonalną lektorkę, panią Karolinę Błażejewską. Zajęcia były ciekawe, nigdy się nie nudziłam.

Gość gość

Pozytywnie oceniam szkołę TFLS. Lektorkę miałam konkretną, bardzo koncentrowała się na rozwiązywaniu testów pod egzamin.

Gość gosia

Jak najbardziej polecam TFLS - jedna z niewielu szkół godnych uwagi. Ceny niewysokie, jakość przekazywanej wiedzy bardzo dobra, a lektorzy mili i uprzejmi.

Gość Adam

Polecam naukę w szkole TFLS. Lektorzy bardzo kompetentni. Jestem naprawdę zadowolony.

Gość Porso

W Pi School są fajne kursy języka włoskiego - chodziłam na niego i szczerze mówiąc podstawy doskonale opanowałam. Także uważam że szkoła jest na piątkę. 

Gość gosc

Polecam naukę w TFLS. Lektorzy są super przygotowani do swojej pracy, bardzo dużo energii w nią wkładają .

Gość jurek

Zdecydowanie polecam TFLS ! Zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie, w ciepłej i przyjemnej atmosferze, a wiedza przekazywana w zrozumiały i uporządkowany sposób.

Gość Marta

Zdecydowanie polecam TFLS! Szkoła, w której nauczyciele są oddani swojej pracy są po prostu profesjonalistami. Doskonale przekazują wiedzę, a podczas zajęć potrafią złapać odpowiedni kontakt z uczniem.