Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zbrzydł

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Przeszczep włosów metodą PUA kosztuje 10-20 tys zł w zależności od poziomu ubytku włosów, a i tak daje skutki doraźne bo testosteron z czasem osłabia także przeszczepione włosy i one też wypadają. Przeszczep włosów jest najskuteczniejszy u mężczyzn w wieku +50 lat dlatego, że im znacznie spada poziom tetosteronu. U młodego mężczyzny przeszczep to wrzucanie pieniędzy w błoto - to też mi mówił dermatolog. Z resztą popatrzcie jak Rooneyowi słabo przyjął się przeszczep. Ma włosy cienkie i rzadkie, dlatego, że jest sportowcem i ma zbyt dużo testosteronu by cebulki były w stanie przetrwać.

Gość gość
no ale co mnie obchodzi to ile to kosztuje? Nie podobają mi się łysi, ale nie oczekuje, że ktoś będzie sobie włosy przeszczepiał

Gość gość
Dla mnie to nie ma znaczenia, byle by zaganiacza miał sprawnego i umiał go używać. Haha

Gość Marvels
Fajnie, że trafiłem na kafeterię. Czytając posty "zakochanych żonek" mam silną motywację by nigdy nie wchodzić w stały związek, a już tym bardziej się żenić. Niby po co? By żona mną gardziła gdy się zacznę starzeć? Tyle jest samotnych, zdesperowanych kobiet, że lepiej je zaliczać na jeden raz, co z resztą praktykuję. Kiedyś myślałem, że może jeszcze jest sens związku, gdy trafi się na odpowiednią osobę, ale takie fora jak to pokazują jakim g@wnem są ludzie, w tym kobiety. Nie warto niczego z nimi budować na poważnie.

Gość gość
Marvels masz racje nie żeń się... Mówi Ci to rozkapryszona żona.. Chociaż masz dobry seks :D po ślubie to już lipa

Gość gość
Po ślubie znajdzie sobie jaka koleżankę i też będzie miał dobry sex :)

Gość Rafik91
Boże... jakie polskie kobiety są puste. :D Dobrze, że was faceci zaliczają na raz, kiedyś mnie to oburzało, ale teraz wcale im się nie dziwę :D Dobrze, że jestem homo.

Gość gość
Nigdy mi się nie zdarzyło, zawsze zaliczali mnie latami :)

Gość gość
Mi tam by się przydał jakiś porządny ogier na raz.. :D Przykro mi jak mężowie nie potrafią to zawsze znajdzie się ktoś inny kto je ostro przel.. :)

Gość gość
A ja tam lubię mojego łysolkowatego męża, ale brzucha nie ma bo dbamy o swój wygląd, żebyśmy dalej na siebie mieli ochotę. A to z bólem głowy to fakt: jak mnie boli głowa to czy mecz czy nie mąż musi zaradzić (po co truć się proszkami jak można tak miło pozbyć się bólu głowy).

Gość Sexy lala
Dnia 4.12.2018 o 12:36, Gość gość napisał:

gość dziś Przeszczep włosów metodą PUA kosztuje 10-20 tys zł w zależności od poziomu ubytku włosów, a i tak daje skutki doraźne bo testosteron z czasem osłabia także przeszczepione włosy i one też wypadają. Przeszczep włosów jest najskuteczniejszy u mężczyzn w wieku +50 lat dlatego, że im znacznie spada poziom tetosteronu. U młodego mężczyzny przeszczep to wrzucanie pieniędzy w błoto - to też mi mówił dermatolog. Z resztą popatrzcie jak Rooneyowi słabo przyjął się przeszczep. Ma włosy cienkie i rzadkie, dlatego, że jest sportowcem i ma zbyt dużo testosteronu by cebulki były w stanie przetrwać.

Nie opowiadaj bzdur łysy brzydki knurze. Jest tyle sposób na łysine że nie potrzeba przeszczepiać włosów. 

Gość Xyz
Dnia 4.12.2018 o 12:41, Gość Marvels napisał:

Fajnie, że trafiłem na kafeterię. Czytając posty "zakochanych żonek" mam silną motywację by nigdy nie wchodzić w stały związek, a już tym bardziej się żenić. Niby po co? By żona mną gardziła gdy się zacznę starzeć? Tyle jest samotnych, zdesperowanych kobiet, że lepiej je zaliczać na jeden raz, co z resztą praktykuję. Kiedyś myślałem, że może jeszcze jest sens związku, gdy trafi się na odpowiednią osobę, ale takie fora jak to pokazują jakim g@wnem są ludzie, w tym kobiety. Nie warto niczego z nimi budować na poważnie.

Nie mierz wszystkich jedną miarą. To krzywdzące i niesprawiedliwe.

Gość ffdg

niestety większość tyje , siwieje, a to bardzo postarza, u nas mało który farbuje siwe kłaki...