Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi znajomi ciągną mnie w dół

Polecane posty

Gość gość

Źle się czuję w ich obecności,ostatnio nawet nie chcieli ze mną rozmawiać, mijali mnie, a gdy chciałem się odezwać odwracali się i udawali że mnie nie widzą. Siedziałem przez 5 minut może, wstałem wyszedłem - nikt nawet nie zauważył, choć szurałem krzesłem to i tak słyszeli. Nikt się nie pożegnał, nikt nawet na mnie nie popatrzył. Nic a nic. Dodam że próbuje ich jakoś przyciągać, rozmową nawet jak wstawiam jakieś zdjęcie na fb nikt nie polubi nic a nic, czuję sie podlę widząc jak inni mają po kilka polubień 20 , 30, 40. Czasem mam ochotę tego całego facebooka usunąć w cholerę.

Gość gość
Czasem mam ochotę tego całego facebooka usunąć w cholerę. x Usuń. Ale nie z powodu braku lajków, tylko godności i poszanowania własnej prywatności i czasu. Zajmij się samorozwojem, poszerzaj perspektywy i krąg znajomych. Wśród nowych twarzy pewnie znajdzie się dobre towarzystwo dla Ciebie. A jeśli problem z zawiązywaniem relacji z ludźmi miałeś już wcześniej i powtarza się on, być może to w Tobie tkwi przyczyna, poszukaj jej.

Gość gość
najgorsze jest że jednej osobie proponowałem przyjaźń po czym usłyszałem coś takiego : "przyjaciół spotykam spontanicznie na swojej drodze i nie można tak sobie postanowić że od teraz będziemy przyjaciółmi". No sami oceńcie. Czy ze mną jest coś nie tak? :( Bo już blednę nawet nie chcę mi się uczyć , bo wciąż myśli o tym ze jestem samotny i wszystko jest do kitu... a niedługo egzamin, kolokwium

Gość gość
Dzisiaj miałem się spotkać z jedną "znajomą" i nic mi nie napisała, a miała dać znać , pojechałem powiedziałem gdzie jestem a ta przeczytała i nic, nie odpowiedziała. Mimo tego że mam dużo nauki, ta nie raczyła przyjechać..

Gość gość
specjalnie robie sobie wolne , żeby spotkać się bo dostosowywuje się do jej czasu, a ta nie szanuje mojego czasu. Przez ten czas mogłem połowę materiału przerobić, a nie zajmować głowy tym czy przyjedzie czy nie . Przyjechałem do domu, biorę się za nauke a ta piszę "jedziesz już?" nosz kuźwa.. no..

Gość gość
i już wiesz czym dla ciebie są.. szkoda czasu

Gość gość
Naprawdę zależy ci na lajkach? Dorosnij. Trzeba być sobą niezależnie od wszystkiego i wszystkich. Ludzi traktować z wzajemnością. Chciałeś być miły nie wyszło i chuj. Rób to co oni bo wkupowanie się w cudze laski jest żałosne. A tej babie powinieneś napisać wprost że tak się nie robi. Nie szanuje twojego czsus więc ma cię w d***e.

Gość gość
no nie zalezy, ale zazdroszczę tym którzy mają w ludziach powodzenie, naprawdę mi zależy na ludziach, ale chyba jestem zbyt naiwny , pisałem na różnych grupach ale zwykle mijało się to z rzeczywistością ...

Gość gość
Wiesz co? Zastosuj zasade symetrii. Polubisz komuś zdjęcia czy tez miło skomentujesz - to każdego cieszy, ale poobserwuj działania ludzi. Jak Ty coś wrzucisz i Cię oleja to sobie odpuść następne lajkowanie. Są ludzie przyzwyczajeni do brania. Nie wiem dokładnie jak to działa ale sadze, ze zostali w dzieciństwie ukształtowani jak chodzące cuda i taka energia emanują. Ludzie do nich lgną, ale jeśli są szlachetni to będą odwzajemniać zaintereosowanie i uwage. Jeśli nie po prostu odpuść. Trafisz na takich którzy Cię docenia. Co do znajomej brak slow - jak można tak kogoś wystawić. Ja bym się odcięła. Wcześniej jej napisz, ze nie szanujesz ludzi, którzy nie szanują Ciebie.

Gość gość
a na dodatek zakochała się we mnie dziewczyna z DDA

Gość gość
i co z tego?