Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię świąt

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię świąt:( Kto jeszcze? Ta cała akcja miała jeszcze sens, gdy byłam dzieckiem, ewentualnie całkiem już dorosłą panną, rodzeństwo jeszcze było w domu i żyli oboje rodzic. Teraz wszyscy się rozjechali, jeden rodzic - już go nie ma. Ja swojej rodziny też nie mam. Nie uśmiecha mi się spędzać tego czasu z jakimiś pociotkami (bo to nawet nie jest rodzeństwo cioteczne, ale mieliśmy podobno jakiegoś pra pra pra dziada wspólnego) - siódma woda po kisielu, przez cały rok zero kontaktu, ale na święta to trzeba się koniecznie spotkać. Jak odmówisz- śmiertelna obraza, że hoho. Żeby tak już był styczeń :(

Ja tam traktuje to jak zwykły dzień, w tym roku sam spędze i nie czuje się źle z tego powodu. Ale też mam podobne odczucie że ludzie chcą być dla siebie mili na siłe bo tak wypada

Gość gość
Lubię tę całą otoczkę:)

Gość gość
Też nie lubię świąt.

Gość gość
Spróbowałabym spędzić ten dzień sama - miałabym milion telefonów i SMSów, że :ale dlaczego nie chcesz przyjść"? To są kompletnie obcy ludzie dla mnie, na dodatek będą się pytali o moje życie osobiste. A ja nie chce im opowiadać co u mnie.

Gość gość
Rodzice też?

dość skomplikowany temat odnoście rodziny mam xD ale ogółem z nikim kontakt nie utrzymywali a teraz coś nagle się ruszyli nawiązać z jakaś rodziną kontakt ale ja tam się nigdzie nie ruszam i nigdzie nie jadę na świeta