Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luffy

alsea

Polecane posty

Gość Alteanahi
1 godzinę temu, dwajedentrzysiedem napisał:

nie przestaniesz być na moim poziomie, bo różnimy się tym że ja jestem prawiczkiem, a ty niedziewicą. a co do spermy, to prowadziłaś badania, że ma wiele cennych witamin pewnie, co. ja czytalem w internecie za to recenzje ze grey to ksiazka dla nizin intelektualnych

pochwal sie altea co masz na sobie lepiej, jakies spodnie dres obcisle i skarpetki?? :D :D :D

W sumie jakbyś sobie zwalił, byłbyś spokojniejszy tutaj. Jak przeczytasz, że jesteś spierdolony, to też uwierzysz? 0.o Jesteś spierolony -P.S. Tak było, to prawda. Wyobraź sobie, że nie muszę robić badań by o czymś poczytać, a moim źródłem nie jest tylko internet, ale również książki.

Mam mundurek i szaty z Harrego Pottera <3

Gość przecznik

a co z tym dzieckiem? xD tomczak jest ciekaw czyje bedzie wychowywal xD

Gość Alteanahi

Dramat, większość z Was jadłaby gnój własnego partnera i była transem 0.o
Nie szkoda mi Was.

Gość Alteanahi
1 minutę temu, Gość przecznik napisał:

a co z tym dzieckiem? xD tomczak jest ciekaw czyje bedzie wychowywal xD

Nie wiem co z Twoim dzieckiem się dzieje, nie znam je, nie rodziłam, zapytaj matki tego dziecka xD
Akurat od Vegety to spłyń xD

Gość przecznik

tomasz tomczak dane adresowe: plac Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz telefon: 85 719 10 91 xD

Gość Alteanahi
2 minuty temu, Gość przecznik napisał:

tomasz tomczak dane adresowe: plac Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz telefon: 85 719 10 91 xD

Myślę, że nie musisz go do siebie zapraszać xD Przy Twojej schizofrenii sam sobie poradzisz :)

Gość Alteanahi

I? Zazdrościsz mu czegoś czy jak, bo nie bardzo rozumiem...

Gość Alteanahi

https://www.youtube.com/watch?v=7d8EH2Ozlss

Gość gość

W życiu bym się tak nie wysmarowała na twarzy, nie zrobiłabym sobie oczu pandy, czerwonych ust, pieprzyka ani kucyków. Nie mówiąc już o tym, że wasze ohydne zboczenia są mi obce. Wal się szmatława  podszywo. Udław się kootasem przy obciąganiu. 

Gość gość

czy dziecko urodzi się zdrowe? xD

Gość Alteanahi
5 minut temu, dwajedentrzysiedem napisał:

Aletnahi nie pyskuj tak w internecie dziewojo, bo niedziewice głosu nie mają. Nie szczekaj tak tą dvpą

Zgłoś się do psychiatry, jeśli słyszysz, że twój tyłek szczeka - to niepokojące, nie sądzisz?
Tu się pisze, a nie rozmawia - chyba nie wiesz co to dyskusja werbalna w takim razie, jeśli mylisz ją z pisaniem.
Dorośnij. Kończę twój poziom schrzanienia.

9 minut temu, Gość gość napisał:

W życiu bym się tak nie wysmarowała na twarzy, nie zrobiłabym sobie oczu pandy, czerwonych ust, pieprzyka ani kucyków. Nie mówiąc już o tym, że wasze ohydne zboczenia są mi obce. Wal się szmatława  podszywo. Udław się kootasem przy obciąganiu. 

To jest avatar... O gustach się nie dyskutuje, a z pieprzykami to się czasem człowiek rodzi, bądź pojawiają się wraz z dorastaniem - więc nie możesz sobie życzyć czy nie co do pieprzyków albo piegów - to daje ci natura.

I na tym zakończę, te bezowocne dyskusje.

Gość Alteanahi
5 minut temu, dwajedentrzysiedem napisał:

Aletnahi nie pyskuj tak w internecie dziewojo, bo niedziewice głosu nie mają. Nie szczekaj tak tą dvpą

Zgłoś się do psychiatry, jeśli słyszysz, że twój tyłek szczeka - to niepokojące, nie sądzisz?
Tu się pisze, a nie rozmawia - chyba nie wiesz co to dyskusja werbalna w takim razie, jeśli mylisz ją z pisaniem.
Dorośnij. Kończę twój poziom schrzanienia.

9 minut temu, Gość gość napisał:

To jest avatar... O gustach się nie dyskutuje, a z pieprzykami to się czasem człowiek rodzi, bądź pojawiają się wraz z dorastaniem - więc nie możesz sobie życzyć czy nie co do pieprzyków albo piegów - to daje ci natura.

I na tym zakończę, te bezowocne dyskusje.

Altenahi the truth is you're arrogant bitch and nothing else. You're not even smart like you think you are. There are dozens people out there  who are much more smarter than you are, cunt.

Gość Sanitas prawdziwa

Dyskusja jest zawsze werbalna. Chyba że dyskutują głuchoniemi, wtedy jest na znaki, ale znaki też wyrażają słowa. No bo za pomocą czego jeszcze można by dyskutować? Obrazków? 

Gość przecznik

czy dziecko w fazie prenatalnej mialo robione badanie na dauna? xD czy ojcem jest marcin34? xD

Gość gość

zglaszam do prokuratora :D