Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nananananana11

Czemu on mnie podrywa?

Polecane posty

Gość Nananananana11

Jestem płaska jak deska, a podrywa mnie kolega który uwielbia wielki piersi. Zawsze o tym dużo mówił, lajkuje same dziewczyny z wielkimi biustami na Instagramie i facebooku. Kiedyś powiedział, że dziewczyna bez piersi to kaleka. Od jakiegoś czasu zaczęliśmy spędzać więcej czasu razem, okazało się że mamy wspólne zainteresowania, on chce się cały czas ze mną spotykać, zaczął mi mówić, że jestem ładna, mądra, widzę jak patrzy na mnie. Ale kurde ja mam w głowie jego teksty o cyckach. Wie przecież że nie mam dużych piersi. Czy on mógł się we mnie zakochać pomimo że nie jestem z wyglądu w jego typie?? Wstydziłabym się przed nim rozebrać. I od jakiegos czasu zrobił się dla mnie bardzo miły, czuły, pociesza mnie, przytula ciągle, napisal mi ostatnio że mam cudowny uśmiech i mógłby się godzinami na mnie patrzeć. I ja nie wiem, czy to możliwe, w końcu to facet. Wiem, że lubi duże biusty. :( A ja zaczynam też coś czuć do niego i boję się... Co mam robic? Dać mu szansę, czy lepiej zrezygnować. Dodam, że nigdy wcześniej nie byłam z nikim w związku.