Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

po jakim czasie nieodzywania się dać sobie z facetem spokój

Polecane posty

Gość www
18 godzin temu, Gość gościówa napisał:

Zaczęłam się spotykać z chłopakiem, buziaczki, rozmowy, wszystko cudownie. I nagle przestał się odzywać. Napisałąm ze 2 wiadomości, wiem, że wyświetla, pomyślałam może zajęty- nie będę mu spamować. Sytuacja trwa od miesiąca. Czekać dalej czy dać sobie spokój? Facet 30 lat.

on sobie dal z Toba spokój juz dawno.

Gość gość

jak dzieci 🙂

Gość gościówa

Ale to nie byo jedno spotkanie, nie wiem, skąd te wnioski :). Było ich więcej, sama relacja trwała dłużej, o znikaniu powiedział pod koniec jak nie odzywał się 5 dni i się zdziwiłam i zapytałam, czy to normalne. W każdym razie był nastawiony raczej pozytywnie i w miarę poznawania się jego zdziwienia były in +, a przynajmniej tak to przedstawiał. Niby skrzywdzony przez poprzednie dziewczyny, ale jak wszystkie tak traktował, to nie wiem, czemu się niby dziwi :/

To mój pierwszy temat, nie wiem, co działo się tu wcześniej :)

Kiedy się myśli poważnie o drugiej osobie, nie zaniedbuje się korespondencji i komunikacja jest ciągła. Ludzie mają czas na to, na co chcą go mieć. Nie istnieje żadna dobra wymówka na zaniedbanie relacji, no, chyba że śpiączka, albo śmierć. Odpisanie na wiadomość zajmuje raptem parę sekund i można to zrobić nawet siedząc, za przeproszeniem, na klopie. Natomiast nie odpisanie na wiadomość, kiedy się ją przeczyta i wiadomo, że druga strona to widzi, jest zwyczajnym brakiem kultury osobistej. Także lepiej już, Autorko, zajmij się swoimi sprawami i ludźmi, którzy na to naprawdę zasługują.

Gość oddoo
33 minuty temu, Gość gościówa napisał:

nastawiony raczej pozytywnie i w miarę poznawania się jego zdziwienia były in +, a przynajmniej tak to przedstawiał. Niby skrzywdzony przez poprzednie dziewczyny, ale jak wszystkie tak traktował, to nie wiem, czemu się niby dziwi :/

Wiesz powiedzieć można wszystko, uśmiechać się na zawołanie, udawać sympatię.  Zobacz na to co mówił a co robi. Wyciągnij wnioski.

Oczywiście, skoro był niby skrzywdzony to czekaj koniecznie, limit w przypadku skrzywdzenia przez eks dla waszej sytuacji wynosi 2 lata także siadaj i oczekuj na wiadomość.

Gość gościówa

biegnę ;) tzn. siadam ;)

Gość Jshdhd

Dobrze ze masz dystans 😀