Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja ale jaja

Ale beznadziejna szata graficzna i ogolnie dzialnie kafeterii teraz . Kto sie ze mna zgadza

Polecane posty

Gość aaa

No jak widać wyżej spam reklamowy  ma się dobrze a nawet lepiej. :D

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ale dzial ogolny zniknal , nie wiem co przemo , namyslow i inni ich koledzy po fachu zrobia  ( dlaczego nie mam emoji ) cos nie tak z moim oprogramowaniem , powiedzcie bo nie ogarniam , jestem z pokolenia ktore nie wychowalo sie przy komputerze , moze cos musze uaktywnic )

Dział ogólny jest. Może w przeglądarce wpisuj kafeteria ogólny i tak tam wchodź.

Mnie kafe i w telefonie i na kompie chodzi normalnie bez logowania.

Gość Gość

Zamiast zmieniać szate graficzną mogliby dać moderatora, który wyrzucałby posty debili i reklamy.

Gość abc

I bardzo dobrze ze się zmieniło, a to z powodu tych wkurwiających botów. Teraz spamerzy mają problem. Koniec z dziesiątkami debilnych tekstów zaśmiecających zasrywaczem forum tworzonych przez idiotów

16 godzin temu, Gość Aaa napisał:

Mi się podoba, że widać kiedy był założony wątek. Oszczędzi to czasu na przeglądanie starych wątków podbitych tylko w celu wstawienia reklamy. 

Powinny też zniknąć stare tematy np z 5 lat wstecz. Nikt tego nie czyta a te reklamy je tylko podbijaja do gory..

Gość Gosc

Moze strajkujmy .

Powiem szczerze, że mi się podoba. O wiele łatwiej ale "Nie jestem robotem", mogli by usunąć. Poza tym zauważyłam, że chamsteo i wulgarny język zniknęły 😂 to też mi się podoba, ponieważ wcześniej, nie ważne jakie pytanie zadałam, od razu hejty, wyzwiska itd. 

Gość Gosc

To,zobacz kilka postów wyżej...