Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARLENOSZKA

Powrót do przeszłości

Polecane posty

Gość MARLENOSZKA

Witam. Półtora roku temu pisał do mnie chłopak na fb. Korespondowalismy tam jakieś 2 miesiące.. Nic zobowiązującego ponieważ on był w Niemczech a ja tu w Polsce. Kontakt on urwał z dnia na dzień bez żadnego tłumaczenia.. Poczułam lekki żal, smutek ale zero przywiązania.. Jest ten rok 2018, czerwiec.. Wiadomość od niego.. Czy dam się przeprosić.. Olalam wiadomość.. Ale we wrześniu napisałam mu od tak.. 'nie masz czego przepraszać między nami nic nie bylo' od słowa do słowa chciał się spotkać, spotkaliśmy się raz, drugi okazało się, że tam poznał dziewczynę półtora roku temu i stąd tamta cisza.. Wrócił do Polski.. Do mnie.. Z nią zerwał.. Myślał o mnie będąc z nią.. I tak się złożyło, że niby jestem z nim ale... Mu nie ufam.. Ale coś mnie do niego ciągnie co ja mam zrobić zaufać mu? 

Gość olej go

olej go, swinia raz tak zrobil to i jak napotka kolejna dziewczyne, gdzie wyczuje ze jest lepsza od Ciebie to tak samo zrobi, zostawi bez słowa wyłumaczenia. Po co Ci taki ktoś kto już raz odszedł do innej...Wiem co mówie.. miałam tak samo.

Gość MARLENOSZKA

Chyba masz rację, będę się ciągle zastanowiac kiedy przestanie się odzywać czy za miesiąc a moze rok...