Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie wiem jak całować się z dziewczyną co robić ?

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi o to że mam dziewczynę ale jeszcze nigdy nie calowalem się z nią z języczkiem tzn. ona wczoraj próbowała mnie tak pocałować, była wczoraj u mnie, no i kiedy się zegnalismy ona całkowicie mnie zaskoczyła i zamiast zwykłego pocałunku jak zawsze postanowiła spróbować tego z języczkiem, no ja z automatu to przerwalem, ale nie dlatego że nie chciałem czy coś, tylko dlatego że kompletnie nie umiem się tak całować, ona swoim jezykiem dotknęła mojego i kompletnie nie wiedziałem co robić. No skończyło się tym ze przeprosiła i wyszła bez slowa. Co mam teraz robić ? Nie chcę żeby pomyślała że jej nie chxe

Weź się z nią spotkaj, stań przed nią,chwyć dominująco, i powiedz pewnie lecz delikatnie, że po prostu tego jeszcze nie robiłeś. 😛 Ale z drugiej strony, może wyjść na jaw twoje prawictwo 😕

Gość Gość

Akurat to ona wie, że ona jest moją pierwszą dziewczyną

Stary, to mów jej to wprost. Ona myśli, że może nie chciałeś, czy coś. Tylko nie jak ciapa ("bo...bo...wiesz... ja nigdy... no wiesz"), normalnie. "Zaskoczyłaś mnie, a ja nigdy wcześniej...", albo coś takiego. Taka jest moja rada, ale poczekaj, co inni powiedzą.

51 minut temu, Gość Gość napisał:

Akurat to ona wie, że ona jest moją pierwszą dziewczyną

Zapraszam cię z nią do mnie na 3 dni, wszystko ci wytłumaczę i praktycznie pokażę jak i co, z seksem włącznie.

Bądź z nią szczery i powiedz, że po prostu nie wiedziałeś jak się zachować.

Ona teraz będzie speszona i będzie rozmyślała, czy zrobiła coś źle i dlaczego ją odtrąciłeś.

Po prostu pogadaj z nią, bo ona pewnie teraz o tym sporo myśli.

Co do całowania, to sam musisz się nauczyć, żaden poradnik nic nie da, tego trzeba po prostu spróbować i się uczyć.

Aby się nauczyć musisz spróbować. Spotkaj sie z nią, wytłumacz bo pewnie dziewczyna teraz dziwnie się czuje i spróbuj jeszcze raz. Pewnie będzie ci to koślawo wychodziło (tak jak mi) ale będzie ok. Nie ma co się bać. Nikt z takimi skillsami się nie urodził