Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna

Chyba się odkochałam

Polecane posty

Gość Smutna

Jesteśmy razem 3 miesiące, facet nigdy nie był wylewny, ale zaczęła mnie drażnić ta jego "niezależność". Zwróciłam też uwagę, że to tylko ja inicjuję kontakt fizyczny, w sumie jakiś komplementów słownych też nie słyszę, parę razy usłyszałam, że jestem super. Nie chce mi się już na nim ganiać. Smutne.

Gość Grosz

Jeśli nie chcę no to nic nie zrobisz, daj mu do zrozumienia że albo się stara albo znikasz z jego życia. 

Ja tak czekałem na pewną dziewczynę kilka miesięcy, pisaliśmy ,odwlekała spotkanie.  I w końcu powiedziałem jej że jeśli tak chcę mnie traktować to ja odchodzę. I tyle . Nie ma co się bawić w jakieś podchody. Twój "chłopak" jest z tobą z musu , a nie z potrzeby bycia z kimś.

Gość Smutna

Zgadzam się z Tobą Grosz i sama to tak zaczynam odbierać, jestem jak kumpel, tylko bez siusiaka, który się przytuli i jest fajnie bo ma cycki... Dałam mu już do zrozumienia jakiś miesiąc temu, że chciałabym się czuć w końcu jak para, nie było fochów, milczenia czy innych takich jak to kobiety lubią, tylko kawa na ławę... Powoli zaczyna mnie to przytłaczać i odrzucać od niego bo żebrać o uczucia nie będę.. Tylko nie rozumiem po co on to ciągnie. 

Gość Smutna

Zgadzam się z Tobą Grosz i sama to tak zaczynam odbierać, jestem jak kumpel, tylko bez siusiaka, który się przytuli i jest fajnie bo ma cycki... Dałam mu już do zrozumienia jakiś miesiąc temu, że chciałabym się czuć w końcu jak para, nie było fochów, milczenia czy innych takich jak to kobiety lubią, tylko kawa na ławę... Powoli zaczyna mnie to przytłaczać i odrzucać od niego bo żebrać o uczucia nie będę.. Tylko nie rozumiem po co on to ciągnie. 

Gość Lotta

Ten twój chłopak to jakaś pierdoła. Szkoda na niego czasu. 

Gość Niy

Fakt pierdola. 

Gość rtd

To nie ganiaj. Nic na siłę. Jeśli już teraz czujesz zmęczenie i niechęć, to potem lepiej nie będzie.