Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

nie mam wyksztalcenia i zaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość wyglada to tak

teraz faceci szukaja kobiet, ktore beda utrzymywac dom i robic za kure domowa, zeby facetom zylo sie lepiej i mogli nic nie robic tylko korzystac

Gość gość

Żaba co ty się tak rzucasz zawsze gdy pojawia się temat studiów? Jak widać tobie studia w niczym nie pomogły, a nadymasz się jakbyś gdzieś w okolicach pretendowania do Nobla z fizyki się kręciła.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Żaba co ty się tak rzucasz zawsze gdy pojawia się temat studiów? Jak widać tobie studia w niczym nie pomogły, a nadymasz się jakbyś gdzieś w okolicach pretendowania do Nobla z fizyki się kręciła.

rzucasz się ty - walisz wulgaryzmami i próbujesz mnie obrazić, niestety twoje teksty są tak niecelne, że aż mi ciebie trochę żal :P

nie denerwuj się tak, ja naprawdę podziwiam kobiety, które siedzą na wychowawczym ze swoimi Brajankami i wystają cierpliwie w kolejce po zasiłki w MOPSie - ja bym tak nie potrafiła :D

Gość zuzałke

Bo faceci chcą się spotykać z kimś kto ma coś ciekawego do powiedzenia, czymś się interesuje... Znajdź sobie może na oczątek jakieś fajne hobby. Moim hobby stało się skakanie ze spadochronem :D a zaczęło się od tego, że 2 lata temu mój chłopak kupił mi voucher na lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly (to jest pod wro). Mega mi się spodobało, sama sobie potem dokupiłam kolejny lot, i jakoś zaskoczyło tak, że teraz skaczę ze spadochronem bo to pokochałam <3 i moge o tym opowiadać godzinami, ludzi to mega ciekawi. To jest wartość sama w sobie ;)