Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććć

Mam dość pracy z babami

Polecane posty

Gość gośććć

Jak w tytule. Jestem kobietą i pracuję z samymi kobietami. Muszę przyznać, że mam tego dość. Wiecznie są uszczypliwe, obgadują że za bardzo się stroję. I ciągle mam z nimi młyn. Kiedyś jak pracowałam z samymi facetami to było super. Byli mili, fajnie się gadało i w ogóle chętnie chodziłam do pracy. Czy praca z samymi babami zawsze tak wygląda?

Gość gość

Jakie macie doświadczenia?

Gość nnnnnnn

Moze ci zazdroszcza bo jestes ladna ? Ja mam tak samo.Jak jestem wsrod kobiet to nie mam zycia.Z kolei z facetami tez swietnie sie dogaduje i nigdy nie mialam z nimi zadnych problemow.

Gość gość

Myślę, że jestem dość atrakcyjna, dbam o siebie. Niestety nie mogę zmienić pracy, a te baby są niemiłe. Jak coś powiem, to komentują i nawet jak raz się spóźniłam, to od razu do szefa poleciały. Masakra. Wolę jednak pracę z facetami, bo są mili.

Gość amBrożyk 

przecież dla koleżanek i kobiet z którymi pracujesz i się spotykasz 

stroisz się w pawie piórka każdego dnia przybywając do pracy, 

sama widzisz, że wiele kobiet zazdrości i komentują ,

gdy

któregoś dnia przybędziesz do pracy odziana w kalesonach i białych kozaczkach z odpustu oraz postrzępionej sukience i będziesz wyglądała, jakbyś   okradła

kontener PCK 

to dopiero się zacznie ujadanie kobiet i plotkowanie, 

czyżby SPONSOR uciekł ?

Gość gość

Ubieram się ładnie, bo tego wymaga praca. W ogóle mam wrażenie, że mnie nie lubią.

Gość gostka

Widocznie jest coś w Tobie,  że nie zbudzasz sympatii.

Ja pracuję z samymi kobietami od kilku lat i jest ok. Są miłe, zgadzają się, na zamiany dyżurów itd. Dwie mi nawet pomogły w osobistych problemach, choć krótko się znałyśmy. Wcześniej pracowałam w "mieszanym" (i kobiety i faceci) zespole, ale nie widzę różnicy.

Gość gość

Staram się być miła, nie opowiadam za dużo o sobie, bo nie lubię. Wiadomo, że nie każdego się lubi, ale nie trzeba komuś tego okazywać.

Gość gość

A jak poprawić atmosferę w pracy/