Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ola_Ola

Sypiam ze swoim szefem

Polecane posty

Go艣膰 Ola_Ola

Czesc dzewczny,

Prosze Was o rade. Jestem mloda i glupia dziewczyna, wiec nie musicie po mniej jechac, tylko doradzcie 馃檪

Od 7 miesiecy pracuje w duzej firmie i niestety wdalam sie w romans ze swoim CEO, ktory ma zone (zajmujaca sie domem) i dwoch synow 14 i 16 lat.

Nestety nie聽zarabiam kokosow. Dokladnie na reke wychodzi mi 4 tys. Podrozuje z moim szefem do roznych klientow, najczesciej 1 klasa. On placi za restauracje i dostalam kilka prezentow jak drogie buty, za 4 000 zl sukienke za 650 zl, kolczyki ( nie znam ceny) i ostatnio bluzke za 350. Wlasnie dostalam od niego kolejne obowiazki i zero podwyzki. Czuje sie oszukana bo jednoczenie jestem dobrym pracownikiem i dziewczyna do seksu. Co powinnam zrobic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aniks

zabic sie bo nigdy nie dor贸wnasz do przemka prawika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spoko

Zmieni膰 prac臋 na tak膮 w kt贸rej szef da ci za twoj膮 "dobr膮" prac臋 馃槈聽nie 4 ,a 8 tysi 馃槃

Udost臋pnij ten post

Widocznie szef nie 艂膮czy spraw 艂贸偶kowych z zawodowymi (co mu si臋 chwali).

Daje Ci prezenty jak kochance, ale traktuje Ci臋 jak przeci臋tn膮 pracownic臋.
Jak rozumiem w pracy wyr贸偶niasz si臋 tylko tym, 偶e nadstawiasz ty艂ka, ale to akurat do Twoich obowi膮zk贸w zawodowych nie nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 123

Masz w prezentach podwy偶k臋. Przelicz, ile za godzin臋 numerk贸w Ci wysz艂o, czy cho膰 jak przyzwoitej prostytutk臋, czy ulicznej szmatce? Masakra :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
3 minuty temu, Piaskun napisa艂:

Widocznie szef nie 艂膮czy spraw 艂贸偶kowych z zawodowymi (co mu si臋 chwali).

Daje Ci prezenty jak kochance, ale traktuje Ci臋 jak przeci臋tn膮 pracownic臋.
Jak rozumiem w pracy wyr贸偶niasz si臋 tylko tym, 偶e nadstawiasz ty艂ka, ale to akurat do Twoich obowi膮zk贸w zawodowych nie nale偶y.

Dokladnie dostajesz prezenty jako kochanka , ale widocznie jako pracownica jeszcze sie nie wykazalas . A nawet jesli to nie wiadomo czy on to doceni ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa

聽chwalisz si臋 czy 偶alisz? hahahah

Udost臋pnij ten post

Provo.. madra dziewczyna po pierwszym numerku wyciagnela聽by podwyzke I obnizenie obowiazkow..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
1 minut臋 temu, Lola114 napisa艂:

Provo.. madra dziewczyna po pierwszym numerku wyciagnela聽by podwyzke I obnizenie obowiazkow..

a ty dostalas ?,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jasno daje ci zna膰 偶e ma now膮 dup臋 na widoki i chce ci臋 sp艂awic dowalaj膮c obowi膮zkami, je偶eli ci臋 zwolni lub w inny spos贸b wywali z roboty mozesz w ramach zemsty przy swiadkach na koniec powiedziec = jestem chyba w ci膮偶y z tob膮 i m贸g艂by艣 mnie przetrzyma膰 par臋 miesi臋cy bym posz艂a na zwolnienie. Efekt zemsty murowany, mina jego b臋dzie bezcenna i nie tylko jego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szeffff

Tak. To najlepszy sposob splawienia niewygodnej kochanki:). Bedzie ci dowalal obowiazkow az sama odejdziesz..zagrywka stara jak swiat i znana wsrod szefow..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szef wszystkich szef贸w

W szpitalu pracujesz u szefa czy w o艣rodku zdrowia ?

Udost臋pnij ten post