Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la luna

Czy ktos jeszcze ma tak samo beznadziejny dzien jak ja?

Polecane posty

Gość la luna

bo ja mam tragiczny 😞

Gość la luna

Facet chyba ze mną zerwał po 3 latach, pokłociłam sie z matką i jeszcze kilka innych niemiłych rzeczy... Ogolnie to mam wszystkiego dosc 😞

Gość la luna

chyba wolałabym jednak złamać paznokieć 😉 Może stracić noge to faktycznie niekoniecznie...

Gość Gosc

Dziewczyno teraz czujesz sie tragicznie ale potem bedziesz zie z tego smiac! Ja mialam narzeczonego i w swieta okazlo sie ze on caly czas mial jeszcze 2 dziewczyne! Nie moglam uwierzyc ze to mnie spotkalo i po roku czasu spotkalam innego i myslalam ze on bedzie inny. Nawet sobie do dekla nie pomyslalam ze moze mnie jeszcze raz taki kanal spotkac i co po kilku miesiacach..okazalo sie ze facet mial zone :)) po takich akcjach juz mam wyjebke na wszystko i nic mnie nie rusza i nie zaskakuje 

Gość la luna
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dziewczyno teraz czujesz sie tragicznie ale potem bedziesz zie z tego smiac! Ja mialam narzeczonego i w swieta okazlo sie ze on caly czas mial jeszcze 2 dziewczyne! Nie moglam uwierzyc ze to mnie spotkalo i po roku czasu spotkalam innego i myslalam ze on bedzie inny. Nawet sobie do dekla nie pomyslalam ze moze mnie jeszcze raz taki kanal spotkac i co po kilku miesiacach..okazalo sie ze facet mial zone :)) po takich akcjach juz mam wyjebke na wszystko i nic mnie nie rusza i nie zaskakuje 

Mnie też się wydaje, że w kolei ten mój może kogoś mieć 😞 

Gość la luna

Chciałabym miec tak jak Ty wyjebke na wszystko, ale dzisiaj to dla mnie za trudne

Gość Gosc

Kiedys i ty bedziesz miala. Nie ten to inny. Teraz uwazasz, ze ten jest naj naj ale kiedys przyjdzie lepszy :)) pozdrowionka