Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

romansik

Polecane posty

Gość gościówa
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. Tak naprawde to wzielas dziadka, bo zaden mlodszy nie byl toba zainteresowany. A pisanie jakie to ma sie powodzenie oznacza, ze nie masz go w ogole :))

Przed nim miałam kilku facetów w swoim wieku, więc co ty pieprz*sz?

Gość Gosciowa2

Dawno tak sie dobrze nie ubawilam😂 a mowia ze kafe sie robi nudna..

Gość Gosc

Panna nikt z kompleksami znalazla fagasa, co ja zechcial posuwac i teraz mowi ze ma powodzenie, no kobietki, dajcie jej sie tym nacieszyc! Zaraz ja kopnie w dupe i znajdzie duzo ladniejsza i bedzie zalamka

Gość gościówa

Pozycje? To to ci imponuje? Alez z ciebie pustak. Akurat taki do dymania bo do wyzszych celow to ty raczej sie nie nadajesz a faceci to wyczuwaja

Hahha. Pozycja zawodowa mi imponuje, poza tym on jest przystojny. Pewnie jesteś jak jego żona, wredna i zołzowata:D

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gościówa napisał:

Przed nim miałam kilku facetów w swoim wieku, więc co ty pieprz*sz?

Tak tak, na pewno mialas 😄 miec to ty bedziesz ale taki przebieg ze cie nikt nie bedzie chcial do niczego wieceu oprocz posuwania

Gość Gosciowa2

Nie, on nie bedzie innej szukal. To nie tak latwo znalezc 11lat mlodsza kochanke, ktora jest ok z ukrywaniem sie i nie zada rozwodu😂 toz to chodzacy unikat. 😂

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Panna nikt z kompleksami znalazla fagasa, co ja zechcial posuwac i teraz mowi ze ma powodzenie, no kobietki, dajcie jej sie tym nacieszyc! Zaraz ja kopnie w dupe i znajdzie duzo ladniejsza i bedzie zalamka

Przecież to on mnie podrywał. Nie kopnie mnie w tyłek, za ładna jestem.

Gość Gosciowa2

Uff, ale masz szczescie dziewczyno😂 z jego pozycji w pracy nic ci nie przyjdzie. Czek idzie do zony😂

Gość gościówa
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tak tak, na pewno mialas 😄 miec to ty bedziesz ale taki przebieg ze cie nikt nie bedzie chcial do niczego wieceu oprocz posuwania

Żebyś się nie zdziwiła.:D a swoją drogą, to co o tej porze robicie na kafe, skarpetki poprane?:D

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gościówa napisał:

Hahha. Pozycja zawodowa mi imponuje, poza tym on jest przystojny. Pewnie jesteś jak jego żona, wredna i zołzowata:D

Hahahahah, bo jestes tepa. Przystojny? Ja go znam, ma pryszcze na dupie i smierdzi mu z geby, temu twemu dziadkowi, haha. Tak, czasem jestem wredna, ale jako 20stka nie musze sie tym martwic, bo i tak jestem od ciebie mlodsza i ladniejsza, i ten twoj menik to by az za mna zaszczekal jakby mnie zobaczyl 😉 ale wole mlodszych, jedrnych, muskularnych, no i tych, co nie muszs brac jeszcze viagry zeby dac rade 😉

Gość Gosciowa2

Alez my sie zgadzamy ze cie nie kopnie😂 Musialby byc idiota zeby zrezygnowac z mlodej I slicznej kochanki😂 pouzywa jak dlugo sie da

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Gosciowa2 napisał:

Uff, ale masz szczescie dziewczyno😂 z jego pozycji w pracy nic ci nie przyjdzie. Czek idzie do zony😂

Ty możesz co najwyżej mieć powodzenie u woźnego, koleś z pozycją na ciebie nie spojrzy. I dziwić się facetom, że szukają bab na boku, straszne kwoki z was...

Gość Gosc

Ty teraz na kafe siedzisz a on swoja zoneczke posuwa w tym czasie ;))

Gość gościówa

A wy co robicie o tej porze na kafe? Ja randkę mam w niedzielę, więc mogę sobie siedzieć, a wy co?

Gość gościówa

Hahahahah, bo jestes tepa. Przystojny? Ja go znam, ma pryszcze na dupie i smierdzi mu z geby, temu twemu dziadkowi, haha. Tak, czasem jestem wredna, ale jako 20stka nie musze sie tym martwic, bo i tak jestem od ciebie mlodsza i ladniejsza, i ten twoj menik to by az za mna zaszczekal jakby mnie zobaczyl 😉 ale wole mlodszych, jedrnych, muskularnych, no i tych, co nie muszs brac jeszcze viagry zeby dac rade 😉

Chciałabyś kretynko, jeśli 36 latek to stary dziad, to nie mam pytań. On nawet by na Ciebie nie spojrzał, schlebiasz sobie.:D

Gość gość 123

Dajecie spokój dziewczyny - nie ma co tłumaczyć, że mleko jest białe, gdy ktoś upiera się, że czarne i koniec. Co nie powiecie i tak nie dotrze. Laska myślała, że ktoś przyklaśnie, a tu beka 😀

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gościówa napisał:

Ty możesz co najwyżej mieć powodzenie u woźnego, koleś z pozycją na ciebie nie spojrzy. I dziwić się facetom, że szukają bab na boku, straszne kwoki z was...

Znalazla jednego co zechcial ja dupczyc i juz sie za wazna ma haha 😄 a ty facetowi z klasa to co najwyzej moglabys samochod posprzatac, a nie dobrze zrobic. Facet z klasa latwymi wydmuszkami sie nie interesuje

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość gość 123 napisał:

Dajecie spokój dziewczyny - nie ma co tłumaczyć, że mleko jest białe, gdy ktoś upiera się, że czarne i koniec. Co nie powiecie i tak nie dotrze. Laska myślała, że ktoś przyklaśnie, a tu beka 😀

Ale wy mnie po prostu obrażacie. To chyba nie rozmowa...

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gościówa napisał:

A wy co robicie o tej porze na kafe? Ja randkę mam w niedzielę, więc mogę sobie siedzieć, a wy co?

Twoj gach pewnie zonie minetke teraz robi a zaraz bedzie ja posuwal ;))

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Znalazla jednego co zechcial ja dupczyc i juz sie za wazna ma haha 😄 a ty facetowi z klasa to co najwyzej moglabys samochod posprzatac, a nie dobrze zrobic. Facet z klasa latwymi wydmuszkami sie nie interesuje

Od sprzątania auta ma żonę:D

Gość Gosc

Ale wy mnie po prostu obrażacie. To chyba nie rozmowa...

Poplacz sie jeszcze. Wyjdz stad temu dziadkowi stęchłe stare jaja z salmonella wąchać i po klopocie.

Gość gościówa

No tak, na kafe można pogadać. Przyjemne tu siedzą panny że hej.

Gość Gosc

Od sprzątania auta ma żonę:D

Od sprzatania ma serwis, a zone ma do kochania i rozpieszczania. Ale taki pustak ktory nigdy nie poznal faceta z klasa tego nie zrozumie. Faceta z klasa nie pociaga jedynie wyglad kobiety, to bardziej wielowymiarowa kwestia, no ale skad mozesz wiedziec jesli obok prawdziwego faceta z klasa nawet nie stalas

Gość gościówa

Od sprzatania ma serwis, a zone ma do kochania i rozpieszczania. Ale taki pustak ktory nigdy nie poznal faceta z klasa tego nie zrozumie. Faceta z klasa nie pociaga jedynie wyglad kobiety, to bardziej wielowymiarowa kwestia, no ale skad mozesz wiedziec jesli obok prawdziwego faceta z klasa nawet nie stalas

Przecież ta jego żona jest zaniedbana i w ogóle. Widziałam ich na zakupach, wyglądała na starą babę, styraną życiem, więc o jakim rozpieszczaniu ty mówisz?

Gość Gosc

Stare jaja moga miec salmonelle - badz ostrozna przy nastepnym dziadkowym seksie

Gość Gosc

Przecież ta jego żona jest zaniedbana i w ogóle. Widziałam ich na zakupach, wyglądała na starą babę, styraną życiem, więc o jakim rozpieszczaniu ty mówisz?

Ja mowie o facecie z klasa a nie o tym twoim 36 letnim wypierdku dymajacym jakies tanie, przecietne wygladowo laski, jak ty. Przeciez ten twoj fagas w ogole nie ma klasy, wiex nawet nie mowilam o nim. Czytanie ze zrozumieniem lezy... rob jednak te lody, to ci lepiej wychodzi.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gościówa napisał:

Przeciez dziewczyna nie pisze o twoim tym kochasiu, to co ty wyskakujesz o nim. Raczej chodzilo o to, ze facet z klasa, KTOREGO NIE BEDZIESZ NIGDY MIALA, nie wykorzystuje zon do sprzatania auta, tylko kocha, rozpieszcza i nie zdradza. A wiec faktycznie, jesli tej twoj zdradza swoja zone to na 100% klasy nie ma 🙂

Gość gościówa

Ja mowie o facecie z klasa a nie o tym twoim 36 letnim wypierdku dymajacym jakies tanie, przecietne wygladowo laski, jak ty. Przeciez ten twoj fagas w ogole nie ma klasy, wiex nawet nie mowilam o nim. Czytanie ze zrozumieniem lezy... rob jednak te lody, to ci lepiej wychodzi.

A skąd wiesz, że nie ma klasy? Znasz go. Skąd wiesz, jak wyglądam. I sama jesteś tania,

Gość gościówa

Przeciez dziewczyna nie pisze o twoim tym kochasiu, to co ty wyskakujesz o nim. Raczej chodzilo o to, ze facet z klasa, KTOREGO NIE BEDZIESZ NIGDY MIALA, nie wykorzystuje zon do sprzatania auta, tylko kocha, rozpieszcza i nie zdradza. A wiec faktycznie, jesli tej twoj zdradza swoja zone to na 100% klasy nie ma 🙂

Następna znawczyni się odezwała.

Gość Gosc

Dziewczyny zaloze sie ze ten jej kochas to tak naprawde przecietny 36 letni gosc z twarza buraka wiesniaka 😄