Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

romansik

Polecane posty

Gość gościówa

Nawet w niedzielę spędzimy miły wieczór, bo żonie powiedział że pracuje, a będzie ze mną:)

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Gosciowa2 napisał:

Dajcie dziewczynie spokoj. Daje sie posowac to niech sie daje...nie wiem po co sie tym tutaj chwali.. najpewniej prowokacja. Sprawdza ile osob bedzie ja mieszalo z blotem..:)

Raczej uświadamiam idiotki, żeby o siebie dbały. Poza tym chciałam pogadać, bo z koleżankami w realu niestety nie pogadam.

Gość gościówa

Zaraz by mi du*ę obrobiły.

Gość gość 123
1 godzinę temu, Gość gościówa napisał:

z tą prostytutką to sobie wypraszam

A czemu? I to darmowa 😂

Gość Gosciowa2

Dbanie o siebie nie pomoze. Jak maz ma ciagotki do lazenia na boki, to zawsze cos znajdzie. I nawet nie musi byc atrakcyjniejsza niz zona 😅, byle inna😅. Czytalam kiedys artykol ze w 80% kochanki sa mniej atrakcyjne niz zony...I gdyby nie ty, to bylaby inna. Nie masz co miec wyrzutow sumienia

Gość Gosciowa2

Po co chcesz pogadac o twoim romansiku? Nie masz jakiejs kolezanki co moze by ci zazdroscila..? Z drugiej strony ciezko zazdroscic 11lat starszego kochanka😅

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gosciowa2 napisał:

Dbanie o siebie nie pomoze. Jak maz ma ciagotki do lazenia na boki, to zawsze cos znajdzie. I nawet nie musi byc atrakcyjniejsza niz zona 😅, byle inna😅. Czytalam kiedys artykol ze w 80% kochanki sa mniej atrakcyjne niz zony...I gdyby nie ty, to bylaby inna. Nie masz co miec wyrzutow sumienia

gdzie ten artykul ? Ktora gazeta lub strona intern. ?;)

Gość gościówa

Od jego żony to na pewno jestem ładniejsza. Nie byłaby inna, bo wcześniej w pracy były inne i jakoś na nie nie spojrzał, a na mnie owszem.

Gość gość 123
12 minut temu, Gość gościówa napisał:

Raczej uświadamiam idiotki, żeby o siebie dbały. Poza tym chciałam pogadać, bo z koleżankami w realu niestety nie pogadam.

Oczywiście Twoja wagina jest magiczna, a Ty wyjątkowo niezwykła i chcąca inne edukować. Mężczyzna po 4 miesiącach Cię kocha i porzucił by żonę, gdyby nie dzieci. Wyedukuje, to Cię życie, bo na głupotę nie ma lekarstwa. Czego się spodziewałaś? Ku..a kur..e łba nie urwie, a jak Ci kobiety prawdę mówią, to wolisz w bajki wierzyć. Twoja sprawa dziewczyno. Tylko później nie płacz. Pozdrawiam. 

Gość gościówa

Po co chcesz pogadac o twoim romansiku? Nie masz jakiejs kolezanki co moze by ci zazdroscila..? Z drugiej strony ciezko zazdroscic 11lat starszego kochanka😅

Mam koleżanki, ale one nie zrozumiałyby mojej sytuacji. To takie świętoszki i zaraz nagadałyby bzdur, albo zaczęłyby mnie oceniać.

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość gość 123 napisał:

Oczywiście Twoja wagina jest magiczna, a Ty wyjątkowo niezwykła i chcąca inne edukować. Mężczyzna po 4 miesiącach Cię kocha i porzucił by żonę, gdyby nie dzieci. Wyedukuje, to Cię życie, bo na głupotę nie ma lekarstwa. Czego się spodziewałaś? Ku..a kur..e łba nie urwie, a jak Ci kobiety prawdę mówią, to wolisz w bajki wierzyć. Twoja sprawa dziewczyno. Tylko później nie płacz. Pozdrawiam. 

Nie będę płakać, bo na stałe nie mam zamiaru się z nim wiązać... proszę cie:)

Gość Gosciowa2

No pewnie ze by cie ocenialy. Tfu, po co miec 11lat starszego kochanka jak mozna miec pare lat w swoim wieku, i w piatek wieczorem wyjsc z nim na impreze a nie siedziec na kafe..😂

Gość gościówa
1 minutę temu, Gość Gosciowa2 napisał:

No pewnie ze by cie ocenialy. Tfu, po co miec 11lat starszego kochanka jak mozna miec pare lat w swoim wieku, i w piatek wieczorem wyjsc z nim na impreze a nie siedziec na kafe..😂

11 lat starszy, ale za to wysoki, przystojny. Zresztą uczucia się nie wybiera. Imprez nie lubię i w niedzielę mamy randkę,

Gość Gosciowa2

..skad wiesz ze nie patrzyl na inne.. moze “inne” nie byly chetne do “dawania”? To nie tak latwo wychaczyc 11lat mlodsza kochanke.. jeszcze taka co trzyma jezyk za zebami i nie chce powaznego zwiazku...ma facet szczescie:)

Gość gość

ja nadal nie wiem czy ty się chwalisz czy żalisz, ogólnie to trochę mi ciebie szkoda

Gość gościówa

Ja też mam szczęście. Chciałam pogadać, bo nie mam z kim. Przecież nie powiem rodzicom o moim facecie, koleżanki też nie zrozumieją. A myślałam, że będą tu inne dziewczyny w takiej sytuacji.

Gość gość

zaczęłaś od dupy strony, i sytuacja chyba nie jest taka cudowna i komfortowa jak to opisujesz bo byś tu nie siedziała...co ty chcesz wiedzieć? Do mnie zarywał żonaty szef i kopnełam go w dupe bo bym żyć ze sobą nie mogła ani z nim. Wybrałaś inaczej, widocznie cenisz inne wartości. To o co właściwie ci chodzi?

Gość gościówa

Gdyby mi to nie pasowało, to bym to ukróciła. Ale facet mi się podoba. Zresztą nie jemu jednemu się podobam.:) a wyrzutów, fakt nie mam żadnych

Gość gościówa

A sytuacja nie jest może aż tak komfortowa, bo musimy się ukrywać, ale w niedzielę mi to zrekompensuje

Gość gość

nie wiem czy tu chodzi o wyrzuty, ale czy to jest to czego ty szukasz, i czy emocjonalnie tak naprawdę jest ci z tym dobrze, ok może jest tak jak piszesz...może ktoś inny cie zrozumie, ja to tak średnio więc pasuję

Gość gość 123
26 minut temu, Gość Gosciowa2 napisał:

Brawo 😍

Gość gościówa

Brawo? Lepiej mieć świetnego starszego faceta, niż beznadziejnego rówieśnika. Mnie mój facet pociąga, jest atrakcyjny i w ogóle świetny w łóżku.

Gość Katia

Mąż pobawić się do 6 - 9 miesięcy i romans się zakończy.Wspomnieć moje słowa.Znam takiego co co rok ma nową kochankę

Gość gość 123
18 minut temu, Gość gościówa napisał:

Ja też mam szczęście. Chciałam pogadać, bo nie mam z kim. Przecież nie powiem rodzicom o moim facecie, koleżanki też nie zrozumieją. A myślałam, że będą tu inne dziewczyny w takiej sytuacji.

Oczywiście, wszystkie marzą, by być piątym kołem u wozu😀  Zabaweczką 😀 Sama siebie nie szanujesz i na co liczysz, że inne kobiety Ci przyklasną? Już Ci powiedziałam, nie chcesz słuchać prawdy i oszczędzić sobie upokorzeń, to życie da Ci lekcję gorzką i przykrą. 

Gość gościówa

On mnie nie zostawi, prędzej ja go.:) o jakich upokorzeniach wy mówicie, jego żona nic o tym nie wie, to taka tajemnica.

Gość gość
6 minut temu, Gość gościówa napisał:

Brawo? Lepiej mieć świetnego starszego faceta, niż beznadziejnego rówieśnika. Mnie mój facet pociąga, jest atrakcyjny i w ogóle świetny w łóżku.

czy ty nas przekonujesz czy siebie? raczej siebie, i to usilnie

Gość gościówa

To wy na mnie naskoczyłyście, ja nie mam nic sobie do zarzucenia.

Gość Gosc

On od zony nigdy nie odejdzie, chocbys nie wiem jak dobrze gale robila i dawala dupska. On po prostu z ciebie korzysta, ma darmowy seks, mile chwile i spoko. Ale zycie chce spedzic z zona, a nie z takim podlotkiem jak ty; do tego łatwa jestes, a takiej kobiety na stale nie chcialby miec zaden mezczyzna.

Gość gość

nic nie rozumiesz, co nas to, ty poniesiesz konsekwencje, emocjonalne czy inne, brak ci refleksji moim zdaniem, ja cię nie oceniam tylko podpowiadam, czy to jest to do czego w życiu dążysz... może ci przez to trochę w życiu umknąć...serio co nam do tego ogólnie...

Gość gościówa
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

On od zony nigdy nie odejdzie, chocbys nie wiem jak dobrze gale robila i dawala dupska. On po prostu z ciebie korzysta, ma darmowy seks, mile chwile i spoko. Ale zycie chce spedzic z zona, a nie z takim podlotkiem jak ty; do tego łatwa jestes, a takiej kobiety na stale nie chcialby miec zaden mezczyzna.

Tłumaczę Ci idiotko, że chciał ją zostawić, ale ja nie chcę go na stałe, przecież on ma dzieci, aż taka wyrachowana nie jestem. Ta jego żona to żadne cudo.