Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

romansik

Polecane posty

Gość Facet
10 minut temu, Gość gość napisał:

o patałacha i głupią gęś? no comment...gościówa, kolejny w kolejce z podobnym poziomem mentalnym, chętna? Twój topik w sekcji życie uczuciowe, dobrze że nie w sekcji śluby i obrządki od razu xD

Doedukuj się trochę koleżanko sympatyczna z działu psychologi to będziemy mogli porozmawiać na podobnym poziomie bo na razie to tylko reprezentujesz dno, a takie obrażanie ludzi to trochę szczeniackie zachowanie z podstawówki, a ty przecież jesteś cudowną matką i żona no i damą. Nie zawiedź mnie postaraj się nieco bardziej konstruktywnie pisać krytykę, bo tak jak piszesz to ciężko o szacunek dla ciebie jako człowieka

Gość gość
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Jak tam Was czytam to jakaś jedna wielka masakra, ja rozumiem krytykę bo może niezbyt moralnie dziewczyna się zachowuje, ale bez przesady można to napisać z jakąś klasą, a nie obrzucać gównem...aż mam takie wrażenie, że się w taki sposób na swoich mężach mścicie za to że już na was nie patrzą tak jak kiedyś, a może jednej czy drugiej mąż skoczył w bok to teraz okazja się przydarzyła dowalić jakiejs randomowej kochance. Wiedziałem że baby są zawistne ale żeby aż tak, wstydźcie się.

W takim układzie jak kochanka i kochanek tak naprawdę to facet jest tu winien ale też nie za wszystko, dlaczego nie spojrzeć szerzej na ten problem? Dlaczego znalazł sobie kogoś na boku a nie siedzi grzecznie z żoną w domu? Bo faceta nie wypuszcza się z domu z pustymi brzuchem i pełnymi jajami i tego nie potraficie zrozumieć zawistne baby. Typowe madki Polki nauczone że facet ma na seks sobie zasłużyć, seks to nagroda, że ma się starać bla bla bla, a wy się staracie? Seks to nie jest karta przetargowa w związku, jeśli tak to się nie dziwcie że facet puka na boku. Potraficie tylko siedzieć, jeść czekoladę oglądać M jak miłość i marzyć o Mareczku Mostowiaku jaki to on jest prawy i idealny mężczyzna. Oj kobietki prawda jest taka że jak nie dbacie o potrzeby męża w łóżku to nie oczekujcie że będzie wam wierny. Nie mówię że taki facet dobrze robi że idzie w bok, ale jeśli tłumaczy żonie że ma swoje potrzeby, a ona wiecznie tyłkiem się obraca bo zmęczona i ma wszystko w nosie to czego oczekujecie, nie macie ochoty na fikołki to ile wam zajmie zrobienie mężowi szybkiego lodzika, ale nieeeee bo jak to on ma mieć przyjemność przed snem!? A facet nie jest zmęczony? Wszystko można dogadać ale trzeba rozmawiać, jak na męża czeka w domu kobieta zadbana, kochająca, dbająca o jego potrzeby to będzie tęsknił za nią i na inną się nie obejrzy. Ciężko spojrzeć prawdzie w oczy a łatwo piętnować.

Każdy szuka swojego szczęścia, nauczcie się nie oceniać ludzi tylko zastanówcie się dlaczego robią tak a nie inaczej. Jakie są przyczyny tych działań, a nie oceniacie ich pod tym kątem że jednak zdradził, skoro ma zawistną, zapuszczoną, zgorzkniałą babę w domu to co ma zrobić?

jakie szczęscie , jak ona nawet go nie chce, i nie ma pełnych jaj bo ma koleżankę, ona ma 25 i co nie myśli samodzielnie? to może czas zacząć...a bajki to właśnie ty opowiadasz, bo teraz jego rozgrzeszach a sam z niej robisz tylko zapchaj dziurę...gościu nikt tu nie chciał dla niej żle tylko wbic coś do pustej głowy...nie rób se jaj 

Gość gość

to szukaj tak jak koleżanka szczęścia na czyjejś krzywdzie powodzenia ćwierćmózgi

Gość Facet

Bo nie każdy widzi związek przez pryzmat bycia razem i zakładania rodziny, stąd może go nie chcieć w taki sposób jaki wy na to macie pogląd. Po co ja oceniać czy Jego, dorośli są i jak będzie trzeba to poniosą tego konsekwencje. Można się wypowiedzieć że ona czy on robią źle, ale bez obrażania bo to jest naprawdę słabe.

Druga strona jest taka że to facet jeśli już jest temu winien a nie ona. To facet zdradza a nie ta dziewczyna. Jakby mnie laska zdradzała to nie miałbym pretensji do jej kochanka tylko bym mu jeszcze rękę uścisnął i podziękował że pokazał mi że w domu mam niewierną kobietę. A do swojej laski bym miał pretensje i zastanawialbym się dlaczego to zrobiła

Ma puste jaja tylko dlaczego nie ma jak wychodzi od żony? Dlaczego żona nie dba o jego potrzeby?

Gość gość
6 minut temu, Gość Facet napisał:

Bo nie każdy widzi związek przez pryzmat bycia razem i zakładania rodziny, stąd może go nie chcieć w taki sposób jaki wy na to macie pogląd. Po co ja oceniać czy Jego, dorośli są i jak będzie trzeba to poniosą tego konsekwencje. Można się wypowiedzieć że ona czy on robią źle, ale bez obrażania bo to jest naprawdę słabe.

Druga strona jest taka że to facet jeśli już jest temu winien a nie ona. To facet zdradza a nie ta dziewczyna. Jakby mnie laska zdradzała to nie miałbym pretensji do jej kochanka tylko bym mu jeszcze rękę uścisnął i podziękował że pokazał mi że w domu mam niewierną kobietę. A do swojej laski bym miał pretensje i zastanawialbym się dlaczego to zrobiła

Ma puste jaja tylko dlaczego nie ma jak wychodzi od żony? Dlaczego żona nie dba o jego potrzeby?

słabe to są jej chamskie wypowiedzi, że ma w dupie żonę i jest piękniejsza od niej... kończę polemikę z tobą bo nie ma płaszczyzny do rozmowy...porozmawiaj z bohaterką, tylko dziwne wrażenie mam, że o jej samopoczucie też nie dbasz, ważne ze oblech opróżni jajca

Gość pradziadek LOL
2 godziny temu, Gość gościówa napisał:

Przecież on nie ma 60 lat, tylko 36. 😄

oblech - bo przypomina Ukra (w ocenie szanownej pani) i ma JUZ 36 lat !!!!

Z waszej grupowej rozkminy do strony 4tej wynika ze ze w zasadzie wszyscy sa zadowoleni - facet bo ma darmowe ruchanie dobrej mlodej kozy, mloda koza bo ma dobrego ogiera z klasą i sie nie angazuje wiec spoko, i zona tez, bo ma dzieci i niskie libido, wiec małz jej dupy nie zawraca o roochanie. Wiec wszyscy hepi, i o co tu napieprzac 6 stron topiku? : >

Dziadek 36? kur..., to ja mam 41 i ni ch..a nie czuje sie dziadkiem, jak uwazacie 36 za dziadka, to wy macie cos nie tak w tych posr... deklach i tyle. Kochanka bierze sie młodszego? to jak ona ma 25 to jakiego? z przedszkola czy podstawówki? 25-latki czesto jeszcze są niedojrzali, nie mowiac ze szybkostrzelni i wuja wiedzą o zyciu. Poza tym, niektore lubia starszych.

Z tego co widze, to jednym z glownych przewinien autorki, wzmiankowanym kilkakrotnie jest to ze daje za darmo xD. No jasne, jak baba, to powinna tylko i wylacznie DAWAC ZA KASE, tak mowi prawdziwa kobieta JASNIEPANI, ktorej tylko sluzyc i stop niegodnismy calowac. Wiadomo, seks to towar drogocenny, nalezy go dawkowac pipetą, i kazda konkurencję (jak ta tutaj) tepic w zarodku. jasna sprawa. :D

@ Facet.. teraz powaznie.. przeciez te tutaj to sa 1) baby, 2) monogamistki. Wiec "genetycznie' maja zakodowaną walkę z "mloda kozą" (i podobnymi) ktora moze im zburzyc status quo. Wiec ją cisną na wszelkie mozliwe strony. A Twojego toku rozumowania nigdy nie pojmą, sa na to za malo elastyczne (widac to po tonie).

"sam z niej robisz tylko zapchaj dziurę.."  nawet jezeli, co komu do tego? Im to nie przeszkadza. Ona sie przy tym dobrze bawi, ale oczywiscie "wartosciowy" "zasadowy' babon musi zaraz dorabiac ideologię. Przeciez ona pisze, ze sama tez "go" uzywa. Wiec po rowno.

Aha, jeszcze raz dziekuje za uswiadomienie mi ze jestem chodzaca skamieliną. Samo to wystarczy mi, zeby wyrobic sobie o was babony okreslone zdanie. Nie pozdrawiam. [czesc]

Gość gość 123
14 minut temu, Gość Facet napisał:

Człowieku może Ty byś pukał cudzą żonę i Twoja to sprawa, ale nie licz na oklaski. Jak facetowi tak źle, niech odejdzie. Kłamstwo i zdrada są zwyczajnie podłe i świadczą o wygodjictwie, tchórzostwo i egoizmie. Nikt nikomu nie każe być z nikim na siłę. Zaś kobieta, która świadomie wiąże się z facetem, który jest mężem i ojcem, jest zwyczajnie k... i żadne pobożne życzenia tego nie zmienią. 

Gość Facet

Z tego co czytałem to chamsko ktoś zaczął na nią najeżdżać wcześniej, to się nie dziwię że się zirytowała dziewczyna.

Ja tu nie przyszedłem dbać o czyjekolwiek samopoczucie, wypowiadam się od strony faceta jak to wygląda i denerwuje mnie wasza krótkowzroczność na całe spektrum ich relacji. A to z jajami i brzuchem to stare powiedzenie jeśli nie wyłapałaś z kontekstu. 

Ja już zaznaczyłem że nie uważam iż robią dobrze, wiec proszę mnie nie szufladkować

Może taki przykład da wam trochę większe spojrzenie na sprawę: jeśli zabije człowieka to jestem mordercą i złym człowiekiem....a co jeśli ten człowiek chciał zabić moje dzieci i musiałem go zabić aby ratować moje dzieci? Czy szerzej przytoczona sprawa dalej robi ze mnie mordercę i złego człowieka? Czy może to jest zależne od wielu aspektów?

Gość Facet
16 minut temu, Gość gość 123 napisał:

Człowieku może Ty byś pukał cudzą żonę i Twoja to sprawa, ale nie licz na oklaski. Jak facetowi tak źle, niech odejdzie. Kłamstwo i zdrada są zwyczajnie podłe i świadczą o wygodjictwie, tchórzostwo i egoizmie. Nikt nikomu nie każe być z nikim na siłę. Zaś kobieta, która świadomie wiąże się z facetem, który jest mężem i ojcem, jest zwyczajnie k... i żadne pobożne życzenia tego nie zmienią. 

Gdzie ja napisałem że chętnie bym pukał czyjąś żonę? I gdzie jest napisane że liczę na oklaski?

Owszem zdrada i kłamstwo są złe i nigdzie nie napisałem że są dobre

Owszem nikt nikomu nie każe ale skoro wchodzą w związek małżeński to sobie coś przysięgają np. miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Skoro kobieta potem w małżeństwie przestaje obdarzać mężczyzne miłością i defakto łamie przysięgę, to facet przestaje być wierny, związek przyczynowo-skutkowy. Nie uważam to za bramkę żeby pukać na boku ale uważam że tu jest przyczyna problemu

Natomiast kobieta, która świadomie wiąże się z żonatym mężczyzną jest z zasady kochanką, i nie pobożne życzenia to zmieniają tylko słownik języka polskiego.

1. wulg. «prostytutka; też: kobieta prowadząca rozwiązły tryb życia»

2. wulg. «przekleństwo»

3. wulg. «o kobiecie»

4. wulg. «o kimś, kto dla osiągnięcia korzyści postępuje w sposób moralnie naganny»

I jak już cytujesz łaskawie moja wypowiedź to się odnieś proszę do całości a nie tworzysz coś czego nie napisałem

Kończę robotę o 6 się wypowiem bo nie zdarze 😉 z obowiązkami

Gość gość 123
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

Z tego co czytałem to chamsko ktoś zaczął na nią najeżdżać wcześniej, to się nie dziwię że się zirytowała dziewczyna.

Ja tu nie przyszedłem dbać o czyjekolwiek samopoczucie, wypowiadam się od strony faceta jak to wygląda i denerwuje mnie wasza krótkowzroczność na całe spektrum ich relacji. A to z jajami i brzuchem to stare powiedzenie jeśli nie wyłapałaś z kontekstu. 

Ja już zaznaczyłem że nie uważam iż robią dobrze, wiec proszę mnie nie szufladkować

Może taki przykład da wam trochę większe spojrzenie na sprawę: jeśli zabije człowieka to jestem mordercą i złym człowiekiem....a co jeśli ten człowiek chciał zabić moje dzieci i musiałem go zabić aby ratować moje dzieci? Czy szerzej przytoczona sprawa dalej robi ze mnie mordercę i złego człowieka? Czy może to jest zależne od wielu aspektów?

Może bez takich porównań z morderstwami itd, bo ich seks raczej nikomu życia nie ocalił. Nie wiem, w jakim celu usprawiedliwiasz tą dziewczynę? Facet mógł iść z kimkolwiek innym, w tym z prostytutką. Panna jednak zwyczajnie była darmowa, dyskretna i dostępna. Mężczyzna z wiekiem też nie pięknieje, ewentualnie portfel mu puchnie. Świadome rozbijanie czyjegoś małżeństwa jest zwyczajnie złe i w momencie, gdy ktoś robi to świadomie nie powinien oczekiwać aprobaty. Opowiadanie bujd na resorach zostaw dla przedszkolaków. I jeśli coś jest chamskie, to zdradzanie żony, zaś z drugiej strony wywyższanie się kochanki-wywłoki, która ma tylko metrykę i młodą d.. do zaoferowania, a co gorsza jest na tyle głupia, iż myśli, że tą d... świat zawojuje. 

Gość gość 123
9 minut temu, Gość Facet napisał:

Gdzie ja napisałem że chętnie bym pukał czyjąś żonę? I gdzie jest napisane że liczę na oklaski?

Owszem zdrada i kłamstwo są złe i nigdzie nie napisałem że są dobre

Owszem nikt nikomu nie każe ale skoro wchodzą w związek małżeński to sobie coś przysięgają np. miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Skoro kobieta potem w małżeństwie przestaje obdarzać mężczyzne miłością i defakto łamie przysięgę, to facet przestaje być wierny, związek przyczynowo-skutkowy. Nie uważam to za bramkę żeby pukać na boku ale uważam że tu jest przyczyna problemu

Natomiast kobieta, która świadomie wiąże się z żonatym mężczyzną jest z zasady kochanką, i nie pobożne życzenia to zmieniają tylko słownik języka polskiego.

1. wulg. «prostytutka; też: kobieta prowadząca rozwiązły tryb życia»

2. wulg. «przekleństwo»

3. wulg. «o kobiecie»

4. wulg. «o kimś, kto dla osiągnięcia korzyści postępuje w sposób moralnie naganny»

I jak już cytujesz łaskawie moja wypowiedź to się odnieś proszę do całości a nie tworzysz coś czego nie napisałem

Kończę robotę o 6 się wypowiem bo nie zdarze 😉 z obowiązkami

Tak, drogi Panie rozwiązałem jest sypianie z cudzym mężem i nie romantycznym wcale 😍

Gość gość 123

Nazywanie kobiet, które tworzą mężczyźnie dom, które urodziły i wychowują mu dzieci, babonami jest chamstwem. No oczywiście możesz swoją matkę i babcię uważać za babony a ojca i dziadka za frajera, który nie poszedł przelecieć panienki w wieku swojej córki, ale to Twój problem i kwestia kultury. Łatwe panienki były są i będą, jak i prostytutki; podobnie jak faceci, którzy nie szanują swoich żon i rodziny. Ciekawam, czy byś taki mądry był, jakby twój ojciec taki jurny by był z sekretarką? Tyle w temacie. 

Gość Gosciowa2

Przeciez ta Panna myslala ze na nia naskoczymy ze robi niemoralnie. A niech robi. Nam nic do tego:). Ona w sumie malo winna. Chce nas przekonac ze ma do tego prawo.. niech tam jej.. ma. Kogucik kozysta

Gość Facet

Ohoho moderator obserwuje moje wpisy, ciekawe ciekawe 🙂 ktoś się chyba bardzo zdenerwował i na mnie doniósł? 

Gość Facet
2 godziny temu, Gość gość 123 napisał:

Może bez takich porównań z morderstwami itd, bo ich seks raczej nikomu życia nie ocalił. Nie wiem, w jakim celu usprawiedliwiasz tą dziewczynę? Facet mógł iść z kimkolwiek innym, w tym z prostytutką. Panna jednak zwyczajnie była darmowa, dyskretna i dostępna. Mężczyzna z wiekiem też nie pięknieje, ewentualnie portfel mu puchnie. Świadome rozbijanie czyjegoś małżeństwa jest zwyczajnie złe i w momencie, gdy ktoś robi to świadomie nie powinien oczekiwać aprobaty. Opowiadanie bujd na resorach zostaw dla przedszkolaków. I jeśli coś jest chamskie, to zdradzanie żony, zaś z drugiej strony wywyższanie się kochanki-wywłoki, która ma tylko metrykę i młodą d.. do zaoferowania, a co gorsza jest na tyle głupia, iż myśli, że tą d... świat zawojuje. 

Nikogo nie usprawiedliwiam, natomiast uważam że ona i on robią źle co powtarzam już któryś raz, ale zawsze się staram dociekać dlaczego do tego doszło dlatego przytoczyłem przykład z mordercą, żeby pokazać jak zmienia się postrzeganie danego czynu przez apsekt różnych wątków w danym problemie, że jeśli szerzej spojrzymy na sprawę to się okaże że to wcale nie jest czarno-białe. 

A tak już przypuszczalnie wracając to tego zdradzającego. Co gdyby chciał odejść od żony, ale ona zagroziła by mu że zabierze mu dzieci i ich nigdy już nie zobaczy? Który facet podjął by takie ryzyko? Powiedzmy że nie ma ani ciepła ani bliskosci ani czułości od żony, a tego potrzebuję, nawet nie chodzi o seks ale o czułość, bliskość itp. Realia w Polsce są takie że mężczyzni rzadko dostają prawo do opieki nad dziećmi, a matki przy rozwodach potrafią pięknie kłamać, brać za świadków swoje koleżanki że nie jeden ojciec stracil przez to kontakt z dziećmi choć pomimo że może zdradzał żonę to pomimo wszystko był dobrym ojcem. Autentyczna historia mojego kolegi, z dnia na dzień żona wyprowadzila się bez słowa razem z dzieckiem, sąd, rozwod, matka ma opiekę, ojciec może brać dziecko raz co 2 tyg na weekend, ale matka mieszka 300km dalej, jedzie po syna, puka do drzwi, otwiera była żona i wręcza mu papierek że dziecko jest chore, więc nie może go zabrać. Przyjeżdża za dwa tygodnie, taka sama sytuacja i tak...przez dwa lata. Dwa lata nie widział nawet swojego syna. I teraz pytanie dlaczego... dlaczego ona jest tak wredna w stosunku do swojego byłego męża że mści się na nim a dziecko na tym traci. I teraz kolejne pytanie, czy ten mój kolega był dobrym mężem i ojcem? Czy nie robił im piekła w domu a nikt o tym nie wiedział? Ale przecież przed sądem wypowiedziały się obie strony i dał możliwość praw ojcu. Także spektrum sprawy wcale nie jest takie łatwe skoro nie znamy wszystkich szczegółów

Gość Facet
17 minut temu, Lola114 napisał:

Dlaczego??

Nie wiem właśnie, jest w czerwonej ramce i pisze że jest ukryte

Gość Facet
3 godziny temu, Gość gość 123 napisał:

Tak, drogi Panie rozwiązałem jest sypianie z cudzym mężem i nie romantycznym wcale 😍

Niestety droga Pani nie mogę odpowiedzieć bo poprzednia moja odpowiedź moderator usunął z przyczyn mi nieznanych...

Rozwiązły tryb życia; rozpusta, aktywne życie seksualne przy udziale wielu partnerów lub partnerek, nieuporządkowane pożądanie...ale każdy zinterpretuje jak chce. Ma jednego partnera więc jak dla mnie nie bardzo to jest rozwiązłość. Ale jako czym moralnie naganny owszem

Gość Facet
1 minutę temu, Lola114 napisał:

Dlaczego tak cie zainteresowalo ze mloda dziewczyna sie puszczal??

A przypadkiem trafiłem szukając zupełnie czegoś innego i szczerze zdenerwował mnie sposób w jaki inne osoby na nią naskoczyły, w sposób chamski i prostacki. Może napisała to po to żeby sama sobie uświadomić że robi dobrze i chciała choć jednego pozytywnego komentarza ale dostała ogrom negatywnych, ale bardzo prostackich i obrażających, natomiast temu facetowi prawie się nie oberwało gdzie tak naprawdę on ponosi cała winę bo puszcza się on a nie ona tak naprawdę. 

Można komuś powiedzieć: "jesteś głupi" albo można komuś powiedzieć:"słuchaj nie myślisz logicznie w tej sprawie" generalnie to samo ale jedno obraża i nic nie wnosi, a drugie może da do myślenia

Nie. To ona naskoczyla na nas (??nas?? Co to znaczy:) )ze sie puszcza i nam nic do tego (I nam nic do tego) . Oczekiwala dezaprobaty.. coz, nie nasza sprawa... wyrosnie

Gość Facet
10 minut temu, Lola114 napisał:

Nie. To ona naskoczyla na nas (??nas?? Co to znaczy:) )ze sie puszcza i nam nic do tego (I nam nic do tego) . Oczekiwala dezaprobaty.. coz, nie nasza sprawa... wyrosnie

Raczej atencji a wyszła dezaprobata 🙂 ale jak któraś zaczęła z tymi obwisłymi jajami u dziadka żeby lizała i wogole no raczej mocno słabe 

Ja uważam a nawet jestem pewien że prędzej czy później poniosą konsekwencje swojego romansu, to nigdy nie są długie układy, wkońcu jedna strona zaangażuje się bardziej a druga wycofa i będzie koniec miłości 🙂 tylko ja zawsze dociekam do samego źródła, dlaczego on zdradza? Skoro dla samego zaliczania to nie był by z jedną dziewczyną tylko spotykał się na jednorazowe numerki. 

Zanim facet moze miec “jednoraziwe numerki “ musi sie starac i czyms kobiecie zaimponowac

Gość Facet
1 minutę temu, Lola114 napisał:

Z punktu widzenia kobiety jest inaczej:) 

No ja tu startuje z płaszczyzny zdradzonego także wiem jakie to uczucie 🙂 zgadza się kobiety zawsze mają inny punkt widzenia inaczej nie było by tak wesolo 😉

Gość Facet
2 minuty temu, Lola114 napisał:

Zanim facet moze miec “jednoraziwe numerki “ musi sie starac i czyms kobiecie zaimponowac

No nie ma się co oszukiwać to kobieta decyduje jeśli chodzi o bliskość z mężczyzną zarówno w związku jak i przy przygodnym seksie

Gość Facet
4 minuty temu, Lola114 napisał:

Dlaczego cie zdradza (zdradzala) czego jej brakuje?

Stare czasy, młoda była, życia nie rozumiała, poprzedni chłopak ją zdradził, a na mnie widocznie spadła jej zemsta, w sensie chciała zobaczyć jak to jest kogoś zdradzić, potem wybaczyłem (też byłem młody miałem swoje ideały 🙂 ) ale stwierdziła że dawałem jej tyle miłości i uczucia że nie była w stanie tego udźwignąć. Było minęło a człowiek nauczył się czegoś o życiu 😉 że nie jest takie różowe