Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowiadomozegosc

No nienawidze swojego meza

Polecane posty

Gość Nowiadomozegosc

No tak mnie wkurza, ze szok. Siedzi ciagle pociota w domu i zamiast sie zajac jakas bardziej meska rzecza to mysli o firanach, dywanach, poscieli, w jaki sposob zrobic to, tamto. Mialam caly worek ubranek mialam je oddac, bo obiecalam no i co. Wyrzucil. No kurfa nienawidze tej domatorskiej cioty lepiej by sie poszedl z kolegami wylatal. Tylko jak jesli on nir ma kolegow

Gość

Jak on się tym wszystkim zajmuje, to uznaj, że Ty to masz "z głowy". Niech pierze i zmienia pościel, niech upina firanki, a Ty w tym czasie idź sobie z koleżanką na piwko.:classic_biggrin:

Gość Oj tam

Dopiero mu sie tak zrobiło?

Gość Hey

A ja bym wolała takiego... Mój może nie był zły, ale skupiony na pracy. A później przy kryzysie w związku poszedł w tango z koleżanka. Znaliśmy sie lata a tu takie coś. Więc ciesz się że siedzi w domu i pomaga. Wyjść możecie razem a co do rzeczy to pogadaj żeby wyrzucanie czegoś konsultowal z Tobą. W sensie ubranek,rzeczy dziecka czy Twoich. A swoją drogą co Ciebie denerwuje że chce zasłony wyprać? Bo o ile te ubranka rozumiem. Tak czego o porządki się denerwujesz, inna sprawa jakby sam nic nie zrobił a Tobie ręką wskazywał. 

Gość Tylko

Twój mąż jest gejem.

Gość gosc

Taki mąź to skarb 😊

Gość Gość

Mój inteligentny wyniósł na śmietnik pudło lego duplo. Prosiłam, żeby zniósł do piwnicy...jak się dowiedziałam, to kazałam mu pognać czym prędzej z powrotem, ale po 20 minutach tego pudła już nie było. Ponad 1 tys. zł poszedł się... 😕

Gość szok

o koorva, musiałby oddać mi tego tysiaka, nie odpuściłaby tłukowi

Gość degrad

kobiety to pasozyty trutnie swyne

Chociaz siedzi z Tobą w domu. Bo mój pracuje za granicą ale jak przyjedzie na urlop to tak jakby go nie było ważniejsi koledzy niż ja I córka czasem po sporkaniu z kolegami wraca rano..