Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie delikatne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

chyba nie bardzo, bo póki co to się płeć męska ze mną obchodzi jak z worem kartofli :classic_blush:

Gość Krytej

Lubię takie kobiety  :)

Gdzie się ukrywasz? ;)

Żartuje  ;)

Głowa do góry. W końcu znajdzie się ten ryczerz :)

Gość Hmmm

Lubię poznałem taką ostatnio ostatnio powiedziała mi siema ze łzami w oczach, poczułem się dziwnie

Gość gość

Krytej pozdrawiam, czekam na rycerza fakt =, i z tej drogi nie zboczę 🙂 Hmmm, kiedyś docenisz jeszcze tą kobiecą wrażliwość 😉

Gość Gośću

Delikatna i spokojna na moje było by w sam raz szczególnie że mam ciężki charakter stanowczy i temperament choleryka. Gdybym trafił na podobną sobie pewnie byśmy się pozabijali. 

Gość Goście goście

A Ty, Narodowy, masz kogoś? 

Gość gość

nie, nie lubią, ranią je i kopią w tyłek na porządku dziennym

Gość gość
Dnia 8.12.2018 o 01:47, Gość Gośću napisał:

Delikatna i spokojna na moje było by w sam raz szczególnie że mam ciężki charakter stanowczy i temperament choleryka. Gdybym trafił na podobną sobie pewnie byśmy się pozabijali. 

Ale ty jesteś ostatnim czego taka kobieta potrzebuje. Będziesz się po prostu nad nią znęcał, bo w przeciwieństwie do takiej o silniejszym charakterze, ta delikatna się nie obroni

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ale ty jesteś ostatnim czego taka kobieta potrzebuje. Będziesz się po prostu nad nią znęcał, bo w przeciwieństwie do takiej o silniejszym charakterze, ta delikatna się nie obroni

dokładnie, albo złagodniejesz albo tez kiepsko to widzę, racze ją będziesz ranił

Gość Gość

Delikatność to nie synonim słabości, to grzeczność,  wrażliwość, wrażenie kruchości. Taka kobieta potrafi być silna, gdy zajdzie tego potrzeba, nie gubiąc delikatności strzeli agresorowi w głowę, który nie docenił jej wewnętrznej siły.

Gość gość

Dla kogoś kto pisze, że chce delikatnej bo jest sam cholerykiem to jest synonim. On nie chce kobiety która zamknie mu mordę jak będzie robił awanturę, on chcę taką która będzie przepraszać, że oddycha

Gość Jaxon

Poznałem taką na imprezie dziś. Spieprzylem bo chciałem ją pocałować... Za szybko. 

Gość Gośću

Ale mi etykietę doczepiliscie mmmm nie powiedziałem że jestem tyranem, bez przesady dajcie na luz. Chodzi raczej o to że łatwo się obrażam i działam pod wpływem emocji ale w życiu bym ręki czy głosu na partnerkę nie podniósł. Zbytnio wyolbrzymiacie, chodziło mi raczej o aspekt że zawsze mocno się angazuje, staram się być wydajny i najlepszy w tym co robię być idealista i dążyć do swoich celów stanowczo. Mam obrany cel od początku do końca od najmłodszych lat i osiągam go stopniowo i nic mnie w tym nie powstrzyma. Chodziło mi o takie cechy. A nie do kompletnego zdominowania kogoś i zniszczenia go najwyraźniej wcześniej dobrałem złego sformułowania. Ehh

Gość gość
26 minut temu, Gość Gośću napisał:

Ale mi etykietę doczepiliscie mmmm nie powiedziałem że jestem tyranem, bez przesady dajcie na luz. Chodzi raczej o to że łatwo się obrażam i działam pod wpływem emocji ale w życiu bym ręki czy głosu na partnerkę nie podniósł. Zbytnio wyolbrzymiacie, chodziło mi raczej o aspekt że zawsze mocno się angazuje, staram się być wydajny i najlepszy w tym co robię być idealista i dążyć do swoich celów stanowczo. Mam obrany cel od początku do końca od najmłodszych lat i osiągam go stopniowo i nic mnie w tym nie powstrzyma. Chodziło mi o takie cechy. A nie do kompletnego zdominowania kogoś i zniszczenia go najwyraźniej wcześniej dobrałem złego sformułowania. Ehh

ok, biorę Cię :), takie cechy jak masz właśnie bardzo lubię, szukam właśnie takiego swojego King Konga :classic_cool:

Gość gosc

Czyli typowy dupek ktory wykancza emocjonalnie swoim obrazaniem i wyolbrzymianiem. Idealny dla wrazliwej i delikatnej osoby. Wez ty siedz w piwnicy i nie wychodz.

Gość Gośću
16 godzin temu, Gość gosc napisał:

Czyli typowy dupek ktory wykancza emocjonalnie swoim obrazaniem i wyolbrzymianiem. Idealny dla wrazliwej i delikatnej osoby. Wez ty siedz w piwnicy i nie wychodz.

Twoje wyobrażenie w stosunku do innych ludzi jest porażająco negatywne, masz taką wrodzoną nienawiść do obcych czy sama sobie to wypracowałaś swoim błyskotliwym doświadczeniem. Nikogo nie wykańczam emocjonalnie, wyolbrzymieniem jest jedynie twój sposób udzielania się o innych i sposób ich postrzegania po kilku zdaniach, nie znasz mnie to gówno wiesz, mam wokół siebie mnóstwo ludzi którzy akceptują taką wadę i dodam że nie na każdego się obrażam więc niektórzy potrafią znaleźć alternatywę aby wiecznie żyć w zgodzie w moim otoczeniu. Płacz dalej w poduszkę.

Gość Gośću
23 godziny temu, Gość gość napisał:

ok, biorę Cię :), takie cechy jak masz właśnie bardzo lubię, szukam właśnie takiego swojego King Konga :classic_cool:

Bierz mnie tygrysie, MRAUUU 🤣

Gość gość
17 minut temu, Gość Gośću napisał:

Bierz mnie tygrysie, MRAUUU 🤣

Biorę, bo jesteś moim typem. Lubie delikatnie pokręconych ale zarazem świadomych 🙂

Gość gosc

Bedziesz musial jakos przezyc, ze anonimoa kobieta na necie uznala cie.za smieszna podrobke faceta ktory sie obraza i szuka delikatnej bo ma humorki i ego ze szkla 😄

Bardzo, ale raczej delikatnie w charakterze i obyciu, a nie takie którym wyskakują siniaki po przytuleniu czy robiące się fioletowe po seksie.

Gość gość
18 minut temu, Piaskun napisał:

Bardzo, ale raczej delikatnie w charakterze i obyciu, a nie takie którym wyskakują siniaki po przytuleniu czy robiące się fioletowe po seksie.

Ciebie o zdanie nikt nie pytał.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ciebie o zdanie nikt nie pytał.

Uroczy z ciebie matoł :*

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Uroczy z ciebie matoł 😘

Założyłam ten wątek i twojego zdania znać akurat nie chcę blehhh

Nie rozumiem co cię to obchodzi tedy. Tak wulgarna osoba jak ty nie może być delikatna. Co najwyżej neurotyczna...

Gość gosc

Lubie delikatne kobiety, ale tutaj mam na mysli takie ktore potrafia rozmawiac i na spokojnie usiasc i przedyskutowac, takie kobiety ktore szukaja wspolnego punktu zaczepienia i potrafia wypracowac jakies wspolne rozwiazanie. a nie chca zakrzyczec po to aby przeforsowac swoje zdanie. Z tym ze taka kobieta potrzebuje identycznego mezczyzny, a nie agresora stawiajacego na swoim

Gość gość
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Nie rozumiem co cię to obchodzi tedy. Tak wulgarna osoba jak ty nie może być delikatna. Co najwyżej neurotyczna...

Dla takiego 'dżentelmena" jak ty to raczej upadłe przechodzone anioły. Dobieraj wątki bardziej precyzyjnie.

6 minut temu, Gość gość napisał:

Dla takiego 'dżentelmena" jak ty to raczej upadłe przechodzone anioły. Dobieraj wątki bardziej precyzyjnie.

Dżentelmen to ten, który odpowiednio traktuje każdego. Damy traktuję jak damy. Prostaczki jak prostaczki.

A sukkuby uwielbiam.