Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Chciałabym mieć dobrego i fajnego męża

Polecane posty

2 minuty temu, dwajedentrzysiedem napisał:

no mam zgrabne nogi, wiele razy to słyszałem, że mam niezłą dupę.

Szkoda, że wiekszosc kobiet jakie widze to mają koślawe nogi, krzywe, grube, albo tłustawe. Idealne nogi to mają tylko kobiety ktore maja po 40-50 lat i ktore biegają ciągle.

A ja tez mam troche wyrzezbione nozki, bo mysle ze przez 2 lata zrobilem z 500-1000 kilometrow na nogach jak nic. Drugie tyle na rowerze.

Ale nie wiecie co to znaczy nie pracować mieć wolne i wyj3bane i jezdzic sobie codziennie na angielska naturkę gdzie jest pięknie, wdychać morską bryzę i patrzeć w niebo, gdy ja sobie jezdze na angielską wieś, wy wtedy pracujecie hahahah.

Wiesz różne są drogi. Ja np. bardzo lubie swoją pracę, jest ona moją pasją i ciekawi mnie nieustannie. DO tego daje mi pieniądze, dzięki którym mogę być niezależna, kupować bliskim prezenty, iść na wystawę, odwiedzić kino, teatr, zapisać się na kurs żeglowania, kupić professjonalne buty do łażenia po tatrach, iść na maseczkę błotną do spa i wiele innych 🙂

Gość Bicu

Hedo-nistka

A ja nie mam pieniędzy i mogę sobie iść na farme patrzeć w niebo albo jutro jechać na rowerze do banbury, oxfordu albo stratford upon avon, gdzie urodzil się szekspir i spędzac tam całe dnie, moim zdaniem to bardziej interesujace niz twoje przyjemnosci, ktore wymagaja gotowki ktora wymaga codziennej pracy w korporacji.

Mnie pieniądze nie imponują przykro mi hedorivka, ale nie dziwie się, że próbujesz mi zaimponować jakąś gotówką i ukazać swoją wyższość gdy całymi dniami jedyne czym się zajmujesz to pieniędzy.

a to ze praca to twoja pasja to smutne, bo juz wiele sie tak naczytalem. a prawda jest taka, ze masz problemy i jak widac te pieniazki ktorymi sie tak szczycisz nie pomagaja ci znalezc swojego męża upragnionego. zresztą to że już dawno nie jesteś dziewicą to inna sprawa, żaden normalny facet szanujący się i bogaty nie weźmię za żonę niedziewicy, nikt normalny nie chce brać używanej i brudnej do ślubnego kobierca, chyba tylko desperat.

wiec hedorivka, jedyny mąż jakiego możesz spotkać na swojej drodze, to desperata, i tyle.

Przed chwilą, dwajedentrzysiedem napisał:

A ja nie mam pieniędzy i mogę sobie iść na farme patrzeć w niebo albo jutro jechać na rowerze do banbury, oxfordu albo stratford upon avon, gdzie urodzil się szekspir i spędzac tam całe dnie, moim zdaniem to bardziej interesujace niz twoje przyjemnosci, ktore wymagaja gotowki ktora wymaga codziennej pracy w korporacji.

Mnie pieniądze nie imponują przykro mi hedorivka, ale nie dziwie się, że próbujesz mi zaimponować jakąś gotówką i ukazać swoją wyższość gdy całymi dniami jedyne czym się zajmujesz to pieniędzy.

a to ze praca to twoja pasja to smutne, bo juz wiele sie tak naczytalem. a prawda jest taka, ze masz problemy i jak widac te pieniazki ktorymi sie tak szczycisz nie pomagaja ci znalezc swojego męża upragnionego. zresztą to że już dawno nie jesteś dziewicą to inna sprawa, żaden normalny facet szanujący się i bogaty nie weźmię za żonę niedziewicy, nikt normalny nie chce brać używanej i brudnej do ślubnego kobierca, chyba tylko desperat.

wiec hedorivka, jedyny mąż jakiego możesz spotkać na swojej drodze, to desperata, i tyle.

A ja myślę, że Ty spotkasz wartościową żonę i będziesz z nią szczęśliwy 🙂

A ja myślę, że nie spotkam :)

Przykro mi ze wszyscy ludzie są jak zombie niestety, ze kazdy tylko zarobić pieniądz, a na tym swiecie są ludzie ktorzy zarobili tyle pieniedzy, ze niestety dla mnie to strata życia, ja jestem świadomy że umrę i na pewno nie chcę marnować swojego jednego jedynego życia na zarabianie pieniedzy

a poza tym hedorivka jakbys chodzila do teatru, to nie pisalabys ze ogladalabys netflixa ze swoim mezem, wiec nie kłam mnie, kłamczuszko, bo ty nawet nie masz kiedy chodzić do teatru, bo całymi dniam od rana do nocy zasuwasz w korpo :)

1 minutę temu, MODEKCWELXD napisał:

ON NIE SPOTKA ZONY BO TO PEDAL LUBI CHLOPCOW XD

No to spotka fajnego chłopaka 🙂 Ale chyba to nie gej, bo do jakiejś Hanny wzdycha

Przed chwilą, dwajedentrzysiedem napisał:

A ja myślę, że nie spotkam 🙂

Przykro mi ze wszyscy ludzie są jak zombie niestety, ze kazdy tylko zarobić pieniądz, a na tym swiecie są ludzie ktorzy zarobili tyle pieniedzy, ze niestety dla mnie to strata życia, ja jestem świadomy że umrę i na pewno nie chcę marnować swojego jednego jedynego życia na zarabianie pieniedzy

a poza tym hedorivka jakbys chodzila do teatru, to nie pisalabys ze ogladalabys netflixa ze swoim mezem, wiec nie kłam mnie, kłamczuszko, bo ty nawet nie masz kiedy chodzić do teatru, bo całymi dniam od rana do nocy zasuwasz w korpo 🙂

Nie wiem jak na takie coś odpowiedzieć, skoro uznajesz, że wiesz coś lepiej ode mnie 🙂

Cały czas gdzieś wychodzę właśnie, zazwyczaj do kin, ale chodzę też do opery i do teatru. Datego tak mi się tękskni by usiaść i na spokojnie obejrzeć film pod kocykiem, z kakałkiem i kimś kogo kocham. Byłoby pięknie 🙂

Gość Sozi

Pierwszy raz tutaj jestem i powiem wam że jestem w szoku co niektórzy ludzie wypisują😳

Nie ma wiele dróg jest tylko jedna droga, do grobu :)

Wszyscy umrzemy nieważne jak, ważne że każdego z nas to spotka, ciebie tez hedorivka. pewnego dnia mozesz pasc jak kawka i nie bedziesz miała jak zarabiać pieniędzy, i co wtedy zrobisz?? a jak ci zabraknie pieniedzy ktore nagromadzilas przez cale zycie, to co zrobisz nie mając ręki albo nie mogąc chodzić?? będąc starą i z garbem??

1 minutę temu, MODEKCWELXD napisał:

ANIA VIKERNES TO MOJA DZIWKA ON DO NIEJ WZDYCHA A JA JA RUCHAM BO MAM PIENIADZE XD

Podlinkujesz jakieś jej zdjęcie? Ciekawi mnie jak wygląda dziewczyna do której się wzdycha od pół roku na forum 😉 

2 minuty temu, Hedorivka napisał:

Podlinkujesz jakieś jej zdjęcie? Ciekawi mnie jak wygląda dziewczyna do której się wzdycha od pół roku na forum 😉 

a moze ty wrzucisz jakies swoje co??

tyle miesiecy sie chwalisz jaka to brzydka nie jesteś, to może się pochwalisz swoją brzydotą? :)

1 minutę temu, dwajedentrzysiedem napisał:

a moze ty wrzucisz jakies swoje co??

tyle miesiecy sie chwalisz jaka to brzydka nie jesteś, to może się pochwalisz swoją brzydotą? 🙂

To chyba zaprzeczenie idei chwalenia się. Chwalimy się czymś, co uważamy za nasz sukces.

No tak ja rozumiem

kobiety szukaja faceta z pieniedzmi bo pieniadze to bezpieczenstwo

a jak ci jutro w drzwi zapuka ukrainiec z siekierą ci będzie chciał odrąbać rękę to cię mąż uchroni kartą kredytową? a jak jutro napadnie na polske niemiec albo szwed czy rosjanin to tez cie mąż obroni gotówką??

2 minuty temu, Hedorivka napisał:

To chyba zaprzeczenie idei chwalenia się. Chwalimy się czymś, co uważamy za nasz sukces.

No wiesz co, przebywam tutaj na forum już ponad 4 lata, i przez kilka miesięcy za dużo się naczytałem o twojej brzydocie, jesteś samolubna, bo karzesz innych ludzi swoim glęceniem o brzydocie, więc skoro jesteś taka mądra, to wrzucisz swoje foto w ramach rekompensaty, co??

1 minutę temu, dwajedentrzysiedem napisał:

No tak ja rozumiem

kobiety szukaja faceta z pieniedzmi bo pieniadze to bezpieczenstwo

a jak ci jutro w drzwi zapuka ukrainiec z siekierą ci będzie chciał odrąbać rękę to cię mąż uchroni kartą kredytową? a jak jutro napadnie na polske niemiec albo szwed czy rosjanin to tez cie mąż obroni gotówką??

Czuje zmęczenie podczas rozmowy z Tobą i brak wspólnej płaszczyzny intelektualnej. Lepiej to zakończmy. W zgodzie i zozumieniu dla drugiej strony 🙂

Przed chwilą, Hedorivka napisał:

Czuje zmęczenie podczas rozmowy z Tobą i brak wspólnej płaszczyzny intelektualnej. Lepiej to zakończmy. W zgodzie i zozumieniu dla drugiej strony 🙂

ja od kilku miesiecy czuje zmęczenie czytając o twojej brzydocie, w kolko tylko wchodzisz na to forum po calym dniu w korporacji i bredzisz jaka to jesteś wspaniała bo jesteś brzydka

nikomu nie imponuje twoja brzydota ani śmieszne 100 złotych miesięcznie.

Gość Bicu

Ty to z nikim nie potrafisz się porozumieć hedo-nistko. 

no typowe egoistyczne podejscie

moi przodkowie jeszcze 100 lat temu gineli w obozach koncentracyjnych a moja ojczyzna przez 150 lat byla zniewolona a moj kraj nie ma nawet 100 lat, bo dwa wieki nie było na mapie. dlatego teraz będę wchodziła na forum dyskusyjne i zasrywała ludziom mózgi bredząc jaka jestem brzydka i wspaniała

1 minutę temu, Gość Bicu napisał:

Ty to z nikim nie potrafisz się porozumieć hedo-nistko. 

Z większością ludzi potafię 🙂 Tylko związków nie umiem,

100 lat temu ludzie gineli od dymu gdy w ich domy uderzały bomby samolotów po to żeby dzisiaj uzytkownicy kafeterii czytali o problemach hedorivki z własną samooceną

super zajęcie nie ma co :O

Gość Gość

Olejcie te wywody bo ona pierdoli te same rzeczy od lat. Taki sposób na atencje. 

a 16 latkowie byli zażynani bagnetami jak swinie zeby sobie dzisiaj 16 latki mogli lajkować zdjęcia na instagramie

jacy ludzie są beznadziejni to się rzygać chcę :O

Gość marawstala

Jesli bedziesz chciała to chyba jest możliwe... 

powinni czy nie powinni, kiedyś palili :). palili, zebys dzisiaj sobie mogl wchodzic na kafeterie i wstawac zdjecia starych dziadow jak sobie chuje ssą nawzajem :)

1 minutę temu, marawstala napisał:

Jesli bedziesz chciała to chyba jest możliwe... 

😍

Gość facet

Wy kobiety myslicie że was kochamy my faceci mamy w dupie miłość jakiś ble miłości jakieś czułości przytulanki ble liczy sie grzmocenie kobiety służą nam do seksu posuwamy was a jak nie chceta to spadówa cnotki niewydymki faceci nie lubia dziewic niewinnych porzadnych skromnych tylko dziwki

Gość marawstala

Jak sie tutaj usuwa konto? serio pytam : )

Gość facet

Kobiet sie nie kocha tylko je grzmoci i ostro posuwa kobiety od tego sa a nie do milosci szkoda ze prawo nie zalegalizowac prawa do gwaltu to by kazdy facet gwalcil wyszlo by szydlo z worka jacy jestescie i jebac milosc i was suczki grube foczki

Gość gość

Jak lubisz Sabrinę oglądać na netfixie, to ja z tobą chętnie pooglądam a potem pójdę na imprezę.

Gość Sozi

Ja cieszę się że w ogóle konta nie założyłem, a miałem taki zamiar... ja pierdziele, co za dziwna strona o_O