Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Chciałabym mieć dobrego i fajnego męża

Polecane posty

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak lubisz Sabrinę oglądać na netfixie, to ja z tobą chętnie pooglądam a potem pójdę na imprezę.

💓

Gość Kobieta

"Miłość istnieje tylko z cudzoziemcem z polakiem kobieta się zeszmaca" słowa święte jak medalik 

Gość Polaks
7 minut temu, Hedorivka napisał:

💓

Ty Banderówo masz obowiazek obslugiwac polaka w łóżku to polska tutaj musisz dawać i sluzyc polakowi jak na prawdziwa kobiete przystalo normalna kobieta jak na polke przystalo ty dziewucho

Gość jeeebać szmaty

baby to materialistki jak hooj, kłamią że kasa bez znaczenia ale wydawać w nieskończoność to by chciały tępe cielaki

Gość hahahaha
3 godziny temu, Piaskun napisał:

Jeśli masz takie skrajne emocje to wątpię aby było tak słodko jak piszesz:

"Nie dotykaj mnie, nie mam nastroju"

"Seksu nie będzie ale masz mnie przytulać"

"Zrób sobie kanapki sam, nie mam na to ochoty".

Wątpię za to byś skakała mężczyźnie z ustami do rozporka kiedy przyjdzie z pracy. Czy radosnym tonem w razie okresu obwieszczała że jest tydzień loda i seksu w pupę.

Tudzież nagle wpadała w szał przygotowania ukochanemu pyszności na dzień następny do pracy.

Kiedy kobieta mówi że ma skrajne emocje albo jest emocjonalna najczęściej znaczy to że są to napady emocji negatywnych. A to wcale fajne nie jest i ciężko z takimi osobami się mieszka.

No tak, kobieta ma być zawsze chętną zabawką seksualną i skakać nad mężulkiem, ale on może mieć ją w doopie ją gdy ta ma gorszy dzień/nastrój. 😄

I co takiego dziwnego w tych stwierdzeniach? Normalne, zdarza się każdemu, że chce pobyć sam i/lub ma podły humor. Zwłaszcza gdy ktoś jest introwertykiem. Faceci też nie zawsze mają nastrój na amory, albo wolą chlać ze znajomkami lub grać zamiast spędzić czas z kobietą.

4 godziny temu, Gość hahahaha napisał:

No tak, kobieta ma być zawsze chętną zabawką seksualną i skakać nad mężulkiem, ale on może mieć ją w doopie ją gdy ta ma gorszy dzień/nastrój. 😄

I co takiego dziwnego w tych stwierdzeniach? Normalne, zdarza się każdemu, że chce pobyć sam i/lub ma podły humor. Zwłaszcza gdy ktoś jest introwertykiem. Faceci też nie zawsze mają nastrój na amory, albo wolą chlać ze znajomkami lub grać zamiast spędzić czas z kobietą.

Cóż, tedy jak rozumiem wiedząc że kobiety nie traktuje poważnie swoich słów im też słowa dotrzymywać nie trzeba?

Gość Bicu

Romans z Hedorivką:classic_love:

Ale mam bekę z ciebie srynik ze twoja. Narkomanka v. Jest w ciazy z brudasem 😄 jesteś żałosny i masz grube nogi i liżesz dupy starym babom jak sam przyznałeś w dodatku jesteś gejem a ania vikernes ma śmierdząca pochwę bo wysrala małego Brudaska ❤️ a hedorivka pisze ze się puszcza z jakimiś facetami na dyskotekach ja nic do niej w sunie niemam niech sobie pisze ale do ciebie srynik to koedys podjade żeby ci skopać dupe 

Zreszta wy macie pieniądze ja będę miała 25 teraz niemam  dlatego teraz wsyztskich nienawidze i wyzywam 

Hedorivka jak to ty na avatarze to wyglądasz jak łaska która chciała na mnie zwalić kradzieże w liceum 

7 minut temu, Gośćagatka napisał:

Ale mam bekę z ciebie srynik ze twoja. Narkomanka v. Jest w ciazy z brudasem 😄 jesteś żałosny i masz grube nogi i liżesz dupy starym babom jak sam przyznałeś w dodatku jesteś gejem a ania vikernes ma śmierdząca pochwę bo wysrala małego Brudaska ❤️ a hedorivka pisze ze się puszcza z jakimiś facetami na dyskotekach ja nic do niej w sunie niemam niech sobie pisze ale do ciebie srynik to koedys podjade żeby ci skopać dupe 

Całowanie się to puszczanie się według Ciebie?

3 minuty temu, Gośćagatka napisał:

Hedorivka jak to ty na avatarze to wyglądasz jak łaska która chciała na mnie zwalić kradzieże w liceum 

Nie.

Gość Bicu

Agatka ale skopać düpe to ty możesz co najwyżej swojemu jednorożkowi pluszowemu z którym sypiasz dziecino 😁

Gość Bicu

Hedorivka przecież kiedyś tu latało twoje zdjęcie z karteczką.oczy były zamazane ale podbródek był podobny do tej w awatarze co miałaś.  

5 minut temu, Gość Bicu napisał:

Hedorivka przecież kiedyś tu latało twoje zdjęcie z karteczką.oczy były zamazane ale podbródek był podobny do tej w awatarze co miałaś.  

Trochę ładniejsza jestem od tej laski, którą mam w avie. Trochę. Ale jednak.

Gość Bicu

Nie co teraz masz tylko tej co miałaś poprzednio.  Na 100% to byłaś ty.  

3 minuty temu, Gość Bicu napisał:

Nie co teraz masz tylko tej co miałaś poprzednio.  Na 100% to byłaś ty.  

Od tamtej to jeszcze bardziej ładna jestem. I młodsza.

Ta z avatara co miałaś brzydka bo wyglada jak ta dziwczyna z mojego liceum która chciała wrobić mnie w kradzież 

Hedorivka czemu ty gadasz z tym  śmierdzielem srynikiem nie widzisz ze on   Jest przybranym ojcem kupy? Normalnie żywej kupy! Co ty z nik masz wspólnego dla mnie nic nie macie. 

Gość Michał121212

I tak brzydka jestes i nie jestes dziewica, wiec skoncz te mokre marzenia o za mazpojsciu. Bo kto by chcial kupic brzydka krowe od ktorej moze mleka napic sie za darmo? To by mialo jeszcze sens, gdyby inni przed tym "mezem" mleka nie pili, ale teraz... zapomnij.

10 minut temu, Gość Michał121212 napisał:

I tak brzydka jestes i nie jestes dziewica, wiec skoncz te mokre marzenia o za mazpojsciu. Bo kto by chcial kupic brzydka krowe od ktorej moze mleka napic sie za darmo? To by mialo jeszcze sens, gdyby inni przed tym "mezem" mleka nie pili, ale teraz... zapomnij.

Ludzie mają różne standardy i poziom wyrozumiałości. Dla wielu brak dziewictwa nie jest przeszkodą w budowaniu szczęśliwego związku. Nie każdy myśli tak jak Ty 😉 

Pewnie żaden facet ci poprostu nie pasuje to po co chcesz mieć męża przecież sama sobie dobrze radzisz i masz pieniądze po co ci maz? Żeby śmierdział i cię zapłodnił? Chcesz zapłodnienia ? Ja myslalam ze ty mądra jesteś a jesteś poprostu taka sama 

Napewno moje dzieci byłyby geniuszami bo by musiały się mną zajmować i ogarniać tego nie zapładniał się jestem unisex 

A weź mnie tu nie obrzydzaj ja wiem ze np srynik smierdzi bo kilo niego stałam w metrze w Londynie i waliło takim zulem jakby zasilanym i obsranym brązowym dzieckiem i np jak srynik wyzywał mnie ze w Szwecji są muzułmany to teraz ta jego łaska ma obsrane dziecko i brechtam ze srynika bo jest brzydki gruby i ma gowno dziecko 

12 minut temu, Gośćagatka napisał:

Pewnie żaden facet ci poprostu nie pasuje to po co chcesz mieć męża przecież sama sobie dobrze radzisz i masz pieniądze po co ci maz? Żeby śmierdział i cię zapłodnił? Chcesz zapłodnienia ? Ja myslalam ze ty mądra jesteś a jesteś poprostu taka sama 

Radze sobie, mam pieniądze i dam radę przeżyć całe życie bez zwiazku, ale ja chcę jak najwięcej czerpać ze swojego istnienia. Rozwijać pasję, robić karierę, założyć rodzinę...

Ty masz lepiej odemnie 100 razy i bym chciała buc tobą i moec pieniądze ale nie chciałabym męża ani dzieci