Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę do niej wrócić

Chcę wrócić do kobiety, którą zostawiłem. Rodzina jej jest problemem

Polecane posty

Gość chcę do niej wrócić

Przed laty zostawiłem kobietę z dzieckiem. Nie czułem się gotowy na ojca, miałem wtedy dopiero 21 lat, musiałem się wyszaleć, wybawić. Myślałem, żeby z nią być bo jej rodzina jest dość zamożna w przeciwieństwie do mojej ale ja dla jej ojca znanego adwokata i dziennikarza tv oraz mamuśki dyrektorki szkoły oraz radnej nie byłem zbyt mile widziany w tej rodzinie. Niedawno rozmawiałem ze swoją byłą kobietą, ona gotowa byłaby dać jeszcze jedną szansę. Niestety jej rodzice robią mi problemy. Wczoraj byłem u nich, jej matka kręciła nosem a jej ojciec spytał się mnie jak sobie to wyobrażam. O mało zniszczyłem mu plany, które miał wobec swojej córki a teraz mam zniszczyć plany, które ma wobec swojego wnuka. Dowiedział się o tym ile zarabiam, dwa tysiące miesięcznie. Od razu zadał mi pytanie jak to sobie wyobrażam opłacanie dla dziecka jazdy konnej, karate, angielskiego, niemieckiego, francuskiego? Powiedziałem mu, że, można z tego zrezygnować. Od razu dał mi poczuć, że nie jestem mile widziany w jego rodzinie. Wypomniał, że to on opłacał opiekunkę do dziecka, by jego córka mogła spokojnie studiować i się rozwijać, że to on uczył mojego syna jazdy na rowerze, w piłkę oraz zabierał na ryby a teraz pojawiam się ja i zamierzam mu to zabrać. Nazwał mnie gołodupcem i powiedział, że oni nigdy nie wyrażą zgody na to, żeby moje dziecko nie dowiedziało się o tym, że to ja jestem jego ojcem. Myślałem o tym, żeby pójść pod szkołę ale o tym nie ma mowy, chłopak ciągle idzie do szkoły z kimś i wraca również z kimś. Idzie albo z dziadkiem albo z babcią. Ewelina, moja była dziewczyna ma niewielki wpływ na jego wychowanie. Teraz myślę co z tego chłopca wyrośnie, wyrośnie egoista i snob dla którego najważniejsze są pieniądze. A ja nie mam za bardzo pieniędzy, by walczyć o prawo do niego, tym bardziej, że tamten Pan jest adwokatem, ma kontakty, nawet zapowiedział, że załatwi mi zakaz zbliżania się do jego córki i wnuka.

Gość Again

A o dziecku to Ty w ogole myslisz chlopie i jego uczuciach?W dupie je miales a teraz tak chcesz podejsc ioznajmic, ze tatus wrocil? 

Gość Od gołodupca do milionera

Hłehłehłe

Gość Teppic

Autorze, z wszech miar jej rodzina to TWÓJ problem, nie jej. Jej problemem jesteś ty. I wszystko jest sprawiedliwie.

Gość Malinowy krem

Bardzo dobrze cię wyczuli. 

Pazerny pajacu 

Gość chcę do niej wrócić
52 minuty temu, Gość Again napisał:

A o dziecku to Ty w ogole myslisz chlopie i jego uczuciach?W dupie je miales a teraz tak chcesz podejsc ioznajmic, ze tatus wrocil? 

Dziecko na pewno ucieszy się jak pozna prawdę o ojcu. Nie to co wmawia mu chory z nienawiści dziadek. Ewelina byłaby sama gotowa do mnie wrócić gdyby nie jej rodzina.

Gość chcę do niej wrócić
18 minut temu, Gość Malinowy krem napisał:

Bardzo dobrze cię wyczuli. 

Pazerny pajacu 

Tu nie chodzi o pieniądze a oto, by dziecko, chłopiec miał rodzinę.

Gość karolina88988

RODZINA JEST NAJWAŻNIESZJA!!! Skoro zostawiłeś dziecko znaczy, że nie zasługujesz na miano ojca.

2 godziny temu, Gość chcę do niej wrócić napisał:

Tu nie chodzi o pieniądze a oto, by dziecko, chłopiec miał rodzinę.

Przeczytaj jeszcze raz swój post , hipokryto. 

Gość Bezedury

"Przed laty zostawiłem kobietę z dzieckiem."

Zalałeś formę za młodu i zwiałeś. Czego ty teraz oczekujesz, że cię ktoś przyjmie z powrotem jak już ludzie się pogodzili z tym, że lachę położyłeś na dziecku i ułożyli sobie życie bez ciebie??

Teraz to jesteś traktowany jak intruz i słusznie.