Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zosiaaaaaaaax

Nieśmiały facet (?)

Polecane posty

Cześć dziewczyny! 

Poznałam fajnego chłopaka jakieś 3 lata temu, ale przestaliśmy się do siebie odzywać bez konkretnego powodu,. Niedawno spotkaliśmy się przypadkiem u wspólnych znajomych. Ciągle mnie obserwował - początkowo urywałam z nim kontakt wzrokowy, ale później "uległam". Po prostu wpatrywaliśmy się w siebie, bez zbędnych słów, tylko kontakt wzrokowy. Oczywiście rozmawialiśmy też na różne tematy. Mimo że minęło sporo czasu - dokładnie pamiętał jak długo się nie widzieliśmy i dostrzegł, że zmieniłam okulary (sądzę, że gdyby nie był mną zainteresowany nie zwracałby na takie rzeczy uwagi). 

Myślicie, że sam fakt obserwowania o niczym nie świadczy? Wielu mężczyzn zwraca na mnie uwagę, bo po prostu mam "ładne ciało, dobrą figurę, ładne oczy" itd. On mi się podoba, zwykle nie podrywałam mężczyzn, tylko byłam podrywana i to ja decydowałam z którym się umówię. 

A teraz mam wątpliwości czy on się w ogóle odezwie 😞 Stanęło na tym, że on powiedział "miło byłoby się jeszcze zobaczyć", ale wiecie.. ludzie mówią różne rzeczy, może chciał być tylko miły... 

Zapraszać go na jakąś herbate itp. tak po koleżeńsku, spróbować poderwać, czy raczej olać temat? 

Gość llknkjnjk

Ja bym olała temat. Niech facet zaprasza

Gość Ciocia dobra rada
27 minut temu, Zosiaaaaaaaax napisał:

"miło byłoby się jeszcze zobaczyć", ale wiecie.. ludzie mówią różne rzeczy, może chciał być tylko miły... 

Zapraszać go na jakąś herbate itp. tak po koleżeńsku, spróbować poderwać, czy raczej olać temat? 

Skoro tak powiedział, powinien się wykazać. Podasz się mu na tacy, to mu się szybko znudzisz. Taka prawda. Jakoś w ciągu tych 3 lat nie potrafił się odezwać i nagle wielce zainteresowany. Sam chyba nie wie czego chce.

Są nieśmiali faceci i im trudno zrobić pierwszy krok mimo, że bardzo chcą.

Na tym forum był dziś dobry przykład w jednym z tematów.

Facet buja się w dziewczynie z pracy, ale woli czekać...

Dlatego autorko możesz przejąć inicjatywę, jeżeli uważasz, że spodobałaś mu się.

Zaprosić gdzieś po przyjacielsku i może coś z tego będzie. 😉

Gość gosc

ja bym nic nie robila na miejscu autorki. może on wcale nie jest nieśmiały tylko ma ją gdzies, trochę na nią popatrzył, zagadał i nie oczekuje nic więcej a autorka już spać nie może po nocach bo o nim myśli.

Gość mieszane sygnały

on ją chce tylko nie wie jak podejść, więc autorko może mu troche pomóc przekazując jakiś sygnał że jest zainteresowana i aby się zaczął starać

Gość Wygolona pipka analna

Typowy beta słaby facet, nie umiejący odegrać swojej roli i czekający aż to kobieta będzie w okol niego skakać i to ona popchnie znajomość do przodu. To tchórzliwa cipa masturbujaca się do fotek z telefonu nie umiejącą się zachować jak na faceta przystało. Zrzuć go do spamu i rozejrzyj się za mocniejszym zawodnikiem rozgarniętym życiowo przy którym poczujesz się bezpiecznie. 

Gość gość

Wielu facetów czeka na tak zwany sygnał ze strony kobiety. Uśmiech, flirt w rozmowie, oznaki zainteresowania. To normalne. Jak tego nie ma to wielu się wycofuje. 

Gość gość
18 godzin temu, Gość llknkjnjk napisał:

Ja bym olała temat. Niech facet zaprasza

Kolejna kafeteryjna królewna z drewna. 

Gość gość
17 godzin temu, Gość Wygolona pipka analna napisał:

Typowy beta słaby facet, nie umiejący odegrać swojej roli i czekający aż to kobieta będzie w okol niego skakać i to ona popchnie znajomość do przodu. To tchórzliwa cipa masturbujaca się do fotek z telefonu nie umiejącą się zachować jak na faceta przystało. Zrzuć go do spamu i rozejrzyj się za mocniejszym zawodnikiem rozgarniętym życiowo przy którym poczujesz się bezpiecznie. 

Lecz się.

Gość Berutiel
19 godzin temu, Narodowy napisał:

Są nieśmiali faceci i im trudno zrobić pierwszy krok mimo, że bardzo chcą.

Na tym forum był dziś dobry przykład w jednym z tematów.

Facet buja się w dziewczynie z pracy, ale woli czekać...

Dlatego autorko możesz przejąć inicjatywę, jeżeli uważasz, że spodobałaś mu się.

Zaprosić gdzieś po przyjacielsku i może coś z tego będzie. 😉

To może, ja też mam szansę? 

Gość Iksińska
13 minut temu, Gość Berutiel napisał:

To może, ja też mam szansę? 

Jeśli ktoś Ci jej nie zwinie sprzed nosa 🙂 nie każda kobieta ma ochotę, by przejmować inicjatywę, zawsze w jej życiu może pojawić się ktoś, kto będzie pewny czego chce i zdobędzie ją