Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wymuszajcie pseudonimu

Redakcjo ale strasznie uprzykrzyliście nam życie tymi zmianami

Polecane posty

Już pomijając że grafika ciężko ucierpiała bo nie jest już tak przejrzysta jak była to strasznie utrudniliście nam życie wymuszaniem pisania pseudonimu co i tak koniec końców wyświetla się że jestem gościem. Przy każdym komentarzu trzeba zaznaczać że nie jestem robotem. To strasznie uciążliwe i zabiera nam dodatkowy czas, bo zanim sie to załaduje to trwa dodatkową chwilę albo wręcz każecie zaznaczać gdzie widzę znaki drogowe na obrazkach. To jest skandal. Kafeteria teraz chodzi jeszcze wolniej. Tu wcześniej byli stali bywalcy którzy spędzali dużo czasu na forum a będą musieli sie tu udzielać teraz mniej bo bardziej czasochłonne jest funkcjonowanie tu teraz. Czas sie rozciąga do absurdalnych czynności i mniej czasu zostaje na wymianę zdań. Macie pojęcie jak teraz uciążliwe jest korzystanie z forum ? Ja bym wam kazała się tu teraz poruszać. Nic się nie interesujecie ludźmi co oni na to. Jak im się tu teraz przebywa. Macie tu w ogóle jakąś redakcję? Kogoś kto odpowiada za to wszystko ?? Czy tam w ogóle siedza jacyś ludzie ?????

Gość Gość

Przecież możesz wpisać gość i będzie gość gość

Przynajmniej nie będzie już tych spamerskich goowien tyle. I widać od razu kiedy temat powstał czyli zaoszczedzam czas bo nie wchodzę na temat sprzed 10 lat bo wiem że podbił go ktoś żeby zareklamować jakiś syf

Co do kolorystyki to fakt-masakra.

No i nie widzę ulubionych... To duża strata.

To po co do cholery mam pisać drugi raz gość skoro już pierwsze sie wyświetla Gość. To idiotyczne!

Nie zaoszczędzasz czasu a wręcz przeciwnie, bo okna które musisz wypełniać przy kazdym komencie sprawiają że poświęcasz czasu więcej niz jakbyś miała w sekunde przelecieć wzrokiem po spamie raz na jakiś czas. Spamy bywały irytujące ale nie do tego stopnia aby sparaliżować tu względny ruch. Ja poruszanie się tu teraz postrzegam jako totalny paraliż. Poza tym do zamieszczania reklam zatrudniają też ludzi aby własną ręką pisali reklamy a nie że tylko roboty więc suma sumarum jest nieprawdopodobnie więcej roboty niż to wszystko warte.

Gość Gość

Największe larum o zmiany podniosą ci wlasnie ludzie zatrudnieni do pisania spamu po 0,5-1 zł za sztukę bo zajmie im to za dużo czasu 😂 mi jako zwyklemu użytkownikowi się podoba 😜

Gość gosc

Brak "ulubionych", konieczność wpisywania pseudonimu za każdym razem i zniknięcie kolorowego logo kafeterii :( to moje top3 złych zmian... I faktycznie trochę dłużej się ładuje czasem. Weryfikacja z zaznaczeniem okienka ki nie przeszkadza, ale już wybieranie obrazków możnaby sobie darować

Gość gosc

przed zmianami pisalam tutaj duzo ,teraz mi sie nie chce klikac w te gowniane samochody , znaki swietlne i inne gowna  , troche poczytam kafe , ale oczy bola , wszystko jakos ginie , wchodze wiec , na pare minut i idpuszczam , totalne gowno zrobili z kafeterii