Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana

Czy on czeka na wyjaśnienie

Polecane posty

Gość wesoła

Sama nie wiesz czego chcesz.

Gość Zaklopotana
2 godziny temu, Gość wesoła napisał:

Sama nie wiesz czego chcesz.

Już wiem. Gdyby był mi obojętny to nie teskniłabym za nim.

Złapał dystans i to mi pokazało, że tęsknię i nie doceniałam go. Imponuje mi tym, że nie pozwala sobie na głowę

Gość Goście

14 godzin temu, Gość Zaklopotana napisał:

Już wiem. Gdyby był mi obojętny to nie teskniłabym za nim.

Złapał dystans i to mi pokazało, że tęsknię i nie doceniałam go. Imponuje mi tym, że nie pozwala sobie na głowę

Ok

Gość Gość

Już dawno znalazł młodszą.

Gość Zaklopotana
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Już dawno znalazł młodszą.

Widzę że jesteś stereotypowy/a jeśli chodzi wiek.

Gość gość
10 minut temu, Gość Zaklopotana napisał:

Widzę że jesteś stereotypowy/a jeśli chodzi wiek.

Raczej zna życie, a nie bajeczki na dobranoc.

Gość Zaklopotana
39 minut temu, Gość gość napisał:

Raczej zna życie, a nie bajeczki na dobranoc.

Zapewne katolik? 😉

Gość Kis

Ja tam jestem szczera i lubie jasne sytuacje, wiec zapytalabym wprost. I nawet jesli okaze sie, ze on juz nie chce, to na pewno nie mysl o sobie, ze wyjdziesz na idiotke. Nie ma nic idiotycznego w wyrazaniu uczuc i nie mozna sie ich wstydzic. To nie podstawowka, po ciul zyc domyslami i potem myslec co by bylo gdyby bez konca? Jesli jego odpowiedz bedzie taka, jakiej bys sobie zyczyla, to jedyne co Ci doradze, to badz ostrozna, bo nie znam czlowieka i nie wiadomo, czy on nie bedzie potem chcial Cie tylko wykorzystac, czy tez Twojego poczucia winy, bo na pewno je czujesz i zalujesz, ze jednak troche skopalas znajomosc. Skoro wasza znajomosc nie zakonczyla sie ostra klotnia, w ktorej oboje powiedzieliscie za duzo lub wyraznym stwierdzeniem "nic z tego", to zapytaj.

Gość wesoła
55 minut temu, Gość Kis napisał:

Ja tam jestem szczera i lubie jasne sytuacje, wiec zapytalabym wprost. I nawet jesli okaze sie, ze on juz nie chce, to na pewno nie mysl o sobie, ze wyjdziesz na idiotke. Nie ma nic idiotycznego w wyrazaniu uczuc i nie mozna sie ich wstydzic. To nie podstawowka, po ciul zyc domyslami i potem myslec co by bylo gdyby bez konca? Jesli jego odpowiedz bedzie taka, jakiej bys sobie zyczyla, to jedyne co Ci doradze, to badz ostrozna, bo nie znam czlowieka i nie wiadomo, czy on nie bedzie potem chcial Cie tylko wykorzystac, czy tez Twojego poczucia winy, bo na pewno je czujesz i zalujesz, ze jednak troche skopalas znajomosc. Skoro wasza znajomosc nie zakonczyla sie ostra klotnia, w ktorej oboje powiedzieliscie za duzo lub wyraznym stwierdzeniem "nic z tego", to zapytaj.

Według mnie ona ma raczej jasną sytuację, on zwyczajnie nie jest zainteresowany tą znajomością.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Zaklopotana napisał:

Zapewne katolik? 😉

Że co niby? Co ma piernik do wiatraka?

Gość Goście
19 godzin temu, Gość Kis napisał:

Dokładnie, coś nie gra i warto to wyjaśnić. Zdecydowanie bądź ostrożna. 

Gość Gość

Na starej piczy to i młody poćwiczy.

Gość MAN

Ja bym nie czekał. Ile czasu minęło od tego że szalał za Tobą autorko? W dużej mierze sama do tego doprowadziłas... Skoro wtedy nie traktowalas go poważnie to niby czemu teraz miałoby to się zmienić????? 

Gość Zlota kula
1 godzinę temu, Gość MAN napisał:

Oczywiście że czeka na wyjaśnienie, powinnas sie wziąć w garść i pofadac z nim powiedziec co czujesz, ze poczatkowo nie angazujesz sie i potrzebujesz czasu i chcesz tetaz spróbować z nim być

Ile się już znacie?

Gość Gość

Chłopak już dawno zapomniał o starej babie, co tu wyjaśniać.

Gość Zlota kula
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Chłopak już dawno zapomniał o starej babie, co tu wyjaśniać.

Babie 😉

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość MAN napisał:

Ja bym nie czekał. Ile czasu minęło od tego że szalał za Tobą autorko? W dużej mierze sama do tego doprowadziłas... Skoro wtedy nie traktowalas go poważnie to niby czemu teraz miałoby to się zmienić????? 

Może on też nie taki święty, najlepiej jak porozmawiają.

A wiek jak dla mnie nie ma znaczenia.

Gość Gość

Wiek ma ogromne znaczenie. A facet który wiąże się ze starszą musi być strasznym desperatem. Albo szuka drugiej "mamusi". 

Gość Goście
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Wiek ma ogromne znaczenie. A facet który wiąże się ze starszą musi być strasznym desperatem. Albo szuka drugiej "mamusi". 

Nie zgodzę się z Tobą, rowiesniczki pewnie są dla niego przewidywalne, ma pewnie duże powodzenie i potrzebuje wyzwania.

Jaka różnica wieku w tym przypadku?

Gość Nie przesadzaj
1 godzinę temu, Gość Goście napisał:

Nie zgodzę się z Tobą, rowiesniczki pewnie są dla niego przewidywalne, ma pewnie duże powodzenie i potrzebuje wyzwania.

4lata, a to żadna różnica

Gość Zlota kula
2 godziny temu, Gość Nie przesadzaj napisał:

Tez tak myślę

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Goście napisał:

Wyzwaniem to jest ładna, zgrabna i młodsza piękność, a nie stara baba. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Nie przesadzaj napisał:

To jest BARDZO duża różnica, jeżeli kobieta jest starsza. 

Gość krieg

to juz sa podwojne standarty. roznica jak roznica, jesli dobra pula genowa i do 40 bedzie wygladala jak rownolatka niewielemlodszego albo i nawet mlodziej.

Gość Gość

Żadne podwójne. Dla facetów wielkie znaczenie ma młodość, uroda, witalność. Dla kobiet - dojrzałość, odpowiedzialność, rozsądek. To wszystko wiąże się z określonym wiekiem - faceci chcą młodszej, kobiety - starszych. Chwytasz czy nie bardzo?

Gość krieg

a wiesz ze od norm sa wyjatki? czy widzisz swiat wylacznie monochromatycznie? rozumiesz co to subiektywna ocena? wiesz ze telepatia to mit i nie wiesz co mysli podmiot? zdajesz sobie z tego sprawe czy tez uwazasz sie za wszechwiedzacego omnipate? wiedziales, ze istnieje nie tylko dojrzalosc fizyczna ale i psychiczna? znasz roznice miedzy inteligencja a inteligencja emocjonalna?

Gość Gość

Zadaj jeszcze z pięć dodatkowych pytań:) Ad rem: piszesz, że 4 lata to żadna rzekomo różnica. Jak odpowiadam, że właśnie nie, to masz ból dupy.

Gość krieg

a co, nie mam prawa pytac? nie moja wina ze NIE MASZ WIEDZY. wiec na jakiej podstawie usilujesz komus wciskac te swoje jurajskie podejscie? 4 lata to roznica na tyle niewielka, ze przy dobrej puli genow jeszcze dlugo nie bedzie optycznie roznicy miedzy ludzmi, nawet w przypadku kiedy to baba jest troche starsza. i pisze to ponownie, bo najwyrazniej cierpisz na jakis rodzaj wybiorczej slepoty, dzieki ktorej wszystkie niewygodne fakty, ktore nie podpadaja pod te twoja pozal sie boze teorie przestaja byc dla ciebie zauwazalne.

czyli zadawanie pytan jest twoim zdaniem oznaka bolu dupy? to tobie musieli juz dawno rzyc amputowac z powodu ciaglych bolesnych dolegliwosci, skoro TAK reagujesz na ich stawianie, unikajac w tak nieporadny sposob odpowiedzi. i nie, nie sil sie na odpowiedz, malo wiesz, jeszcze mniej kumasz, w czepianiu sie tylko wykazujesz jakies wyrafinowanie - widac kto bardzo niedawno raczyl zejsc z drzewa i dolaczyc do reszty homosapiens. na marginesie - metryka nie czyni czlowieka. przyswoj to zdanie bardzo dobrze, z czasem moze nawet zaczniesz je pojmowac w pelniejszym znaczeniu.

Gość Goście
9 godzin temu, Gość krieg napisał:

a wiesz ze od norm sa wyjatki? czy widzisz swiat wylacznie monochromatycznie? rozumiesz co to subiektywna ocena? wiesz ze telepatia to mit i nie wiesz co mysli podmiot? zdajesz sobie z tego sprawe czy tez uwazasz sie za wszechwiedzacego omnipate? wiedziales, ze istnieje nie tylko dojrzalosc fizyczna ale i psychiczna? znasz roznice miedzy inteligencja a inteligencja emocjonalna?

Popieram, dobrze napisane

Gość Goście
9 godzin temu, Gość krieg napisał:

Popieram, dobrze napisane