Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana

Czy on czeka na wyjaśnienie

Polecane posty

Gość jakubkuba

Autorko? Po czym wnioskujesz, ze czeka na twoja inicjatywe? Kazdy ogarniety czlowiek odpisuje od razu na wiadomosci. Jesli nie pociagnal rozmowy to odpisal z grzecznosci. Gdyby mu zalezalo na relacji z toba, to sam by napisal zyczenia pierwszy skoro wie, ze chcialas z nim sie spotkac i to ty pierwsza napisalas w swieta. Teraz to pomalu wychodzisz na namolna babe, ktora nie rozumie NIE.  

PS Ja tez odpisywalem na zyczenie od razu, czy to znaczy ze kolezanki mysla ze na nie lece???

Gość Zaklopotana
Przed chwilą, Gość jakubkuba napisał:

Autorko? Po czym wnioskujesz, ze czeka na twoja inicjatywe? Kazdy ogarniety czlowiek odpisuje od razu na wiadomosci. Jesli nie pociagnal rozmowy to odpisal z grzecznosci. Gdyby mu zalezalo na relacji z toba, to sam by napisal zyczenia pierwszy skoro wie, ze chcialas z nim sie spotkac i to ty pierwsza napisalas w swieta. Teraz to pomalu wychodzisz na namolna babe, ktora nie rozumie NIE.  

PS Ja tez odpisywalem na zyczenie od razu, czy to znaczy ze kolezanki mysla ze na nie lece???

Nie unos się. Nasza relacja była bardzo utrudniona przez moje problemy. Do niedawna to on cały czas wychodził z inicjatywą, ja się wycofywałam, po czym wycofał się on. Gdyby był z kimś na imprezie sylwestrowej albo z inną nie odpisywalby na smsa krótko przed północą, tylko byłby zajety towarzystwem w ktorym ewentualnie by był.

Uwierz mi  ze namolna nie jestem.

Gość Zaklopotana
13 minut temu, Gość karramba345 napisał:

bo odrazu odpisal??? ty normalna jestes?? kazdy prawie odpisuje odrazu. 

Krótko przed północą? Wątpię. Jeśli jest się z kimś to nie patrzy się w telefon.

Gość Ja ja lubię
1 godzinę temu, Gość Zaklopotana napisał:

Krótko przed północą? Wątpię. Jeśli jest się z kimś to nie patrzy się w telefon.

Dziewczyno przejmij inicjatywę, wycofywalas się to moze pomyslal ze cie osaczal i czeka teraz co zrobisz

Rusz sie

Gość Goście

Czyli nie odpuszczasz?

Gość gość

ON nie odpuszcza, bo założył ten post, jak i wiele innych i on pisze sam ze sobą z różnych ników.

Gość gość

* ON, czyli podszywacz, intrygant, bajkopisarz i mitoman.

Gość Goście
42 minuty temu, Gość gość napisał:

ON nie odpuszcza, bo założył ten post, jak i wiele innych i on pisze sam ze sobą z różnych ników.

A po co on tak pisze?

Gość aha

On czyli jakis inny on pisze zazdrosnik

Gość Goście
20 minut temu, Gość aha napisał:

On czyli jakis inny on pisze zazdrosnik

Zazdrosnik o co?