Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zaklopotana

Czy on czeka na wyja艣nienie

Polecane posty

Go艣膰 jakubkuba

Autorko? Po czym wnioskujesz, ze czeka na twoja inicjatywe? Kazdy ogarniety czlowiek odpisuje od razu na wiadomosci. Jesli nie pociagnal rozmowy to odpisal z grzecznosci. Gdyby mu zalezalo na relacji z toba, to sam by napisal zyczenia pierwszy skoro wie, ze chcialas z nim sie spotkac i to ty pierwsza napisalas w swieta. Teraz to pomalu wychodzisz na namolna babe, ktora nie rozumie NIE.聽聽

PS Ja tez odpisywalem na zyczenie od razu, czy to znaczy ze kolezanki mysla ze na nie lece???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zaklopotana
Przed chwil膮, Go艣膰 jakubkuba napisa艂:

Autorko? Po czym wnioskujesz, ze czeka na twoja inicjatywe? Kazdy ogarniety czlowiek odpisuje od razu na wiadomosci. Jesli nie pociagnal rozmowy to odpisal z grzecznosci. Gdyby mu zalezalo na relacji z toba, to sam by napisal zyczenia pierwszy skoro wie, ze chcialas z nim sie spotkac i to ty pierwsza napisalas w swieta. Teraz to pomalu wychodzisz na namolna babe, ktora nie rozumie NIE.聽聽

PS Ja tez odpisywalem na zyczenie od razu, czy to znaczy ze kolezanki mysla ze na nie lece???

Nie unos si臋. Nasza relacja by艂a bardzo utrudniona przez moje problemy. Do niedawna to on ca艂y czas wychodzi艂 z inicjatyw膮, ja si臋 wycofywa艂am, po czym wycofa艂 si臋 on. Gdyby by艂 z kim艣 na imprezie sylwestrowej albo z inn膮 nie odpisywalby na smsa kr贸tko przed p贸艂noc膮, tylko by艂by zajety towarzystwem w ktorym ewentualnie by by艂.

Uwierz mi聽 ze namolna nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaklopotana
13 minut temu, Go艣膰 karramba345 napisa艂:

bo odrazu odpisal??? ty normalna jestes?? kazdy prawie odpisuje odrazu.聽

Kr贸tko przed p贸艂noc膮? W膮tpi臋. Je艣li jest si臋 z kim艣 to nie patrzy si臋 w telefon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja ja lubi臋
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Zaklopotana napisa艂:

Kr贸tko przed p贸艂noc膮? W膮tpi臋. Je艣li jest si臋 z kim艣 to nie patrzy si臋 w telefon.

Dziewczyno przejmij inicjatyw臋, wycofywalas si臋 to moze pomyslal ze cie osaczal i czeka teraz co zrobisz

Rusz sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣cie

Czyli nie odpuszczasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

ON nie odpuszcza, bo za艂o偶y艂 ten post, jak i wiele innych i on pisze sam ze sob膮 z r贸偶nych nik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

* ON, czyli podszywacz, intrygant, bajkopisarz i mitoman.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣cie
42 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

ON nie odpuszcza, bo za艂o偶y艂 ten post, jak i wiele innych i on pisze sam ze sob膮 z r贸偶nych nik贸w.

A po co on tak pisze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha

On czyli jakis inny on pisze zazdrosnik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣cie
20 minut temu, Go艣膰 aha napisa艂:

On czyli jakis inny on pisze zazdrosnik

Zazdrosnik o co?

Udost臋pnij ten post