Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika

Co o tym myśleć

Polecane posty

Gość Nika

Hej. Jakiś czas temu poznałam chłopaka. Spotkaliśmy się i zarówno na żywo jak i na portalu wydawał się mną zainteresowany. Zaprosił mnie do siebie na wino, film i pizze. Nie wiem czy co do mnie czuje, czy tylko lubi ale ja czuje do niego coś więcej. Chciała bym mu to powiedzieć ale boje się że się ośmieszę i nasza znajomość się skończy :( co byście myśleli i zrobili na moim miejscu ?

Gość wesoła

Poczekaj trochę, a ile razy się spotkaliście?

Gość Nika
5 minut temu, Gość wesoła napisał:

Poczekaj trochę, a ile razy się spotkaliście?

2 razy

Gość Gość

Po 2 rażąco już chcesz wyjeżdżać z dekalracjami? Zresztą to facet powinien pierwszy powiedzieć że mu zależy... Możesz dużo stracić tak szybko się uzewnetrzniajac. Faceci to zdobywcy i lubią czuć przynajmniej na początku odrobinę niepewności a Ty takim wyznaniem mentalnie mu się podałabyś na tacy. Poczekaj, zobacz jak się sytuacja rozwinie, czy będzie dążył do związku. Bo może się okazać że dla niego to tylko parę miłych nie obowiązujących spotkan... 

Gość Gość

Po 2 spotkaniach*

Gość wesoła

To trochę za wcześnie na takie deklaracje. Poczekaj chwilę.

Gość Gość 01

Skoro umowil się z Tobą już dwa razy to coś tam coś tam może z tego być ale nie wyzywaja mu miłości po dwóch radach bo możesz go wystraszyć .

Gość Nika

dzięki kochani. Nic mu nie powiem. Zobaczę co będzie dalej i czy coś wyniknie za tydzień. Trzymajcie kciuki 😘

Gość Gość 01

Ale po następnym tyg też mu nie wyznawaj miłości spokojnie powoli wyczuj temat co i jak flirtuj z nim zachęca go a czas pokaże . Życzę powodzenia i zadrosze 😉

Gość Nika

Pe

10 godzin temu, Gość Gość 01 napisał:

Ale po następnym tyg też mu nie wyznawaj miłości spokojnie powoli wyczuj temat co i jak flirtuj z nim zachęca go a czas pokaże . Życzę powodzenia i zadrosze 😉

pewnie że nie 😊 dzięki i powodzenia 😁 choć nie wiem czy jest czego zazdrościć 😉

najlepiej poczekaj trochę i zobacz jak się sytuacja rozwinie, po 2 spotkaniach to na dobrą sprawę się za bardzo nie znacie więc chłopak może jeszcze sam nie wiedzieć czego od Ciebie oczekuje i może takie wyznania potraktować jako naciskanie i się trochę wystraszyć

Gość Nika

jasne że nie powiem 😊 kurczę ale on nie odpisuje a zawsze to robił. Nawet nie odczytał wiadomości 😢

Gość Penny

a uprawiałaś z nim seks?

bo z doświadczenia własnego i koleżanek wiem, że faceci szybko odpuszczają sobie jeżeli dostaną szybko seks.

Gość Nika
15 minut temu, Gość Penny napisał:

a uprawiałaś z nim seks?

bo z doświadczenia własnego i koleżanek wiem, że faceci szybko odpuszczają sobie jeżeli dostaną szybko seks.

haha ja nie z takich 😉