Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyV

mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość tyV

Mam ogromne wyrzuty sumienia. Poznałem dziewczynę, juz mam za sobą 3-cie spotkanie. Ale dowiedziałem sie rzeczy dosc przerażających. Ona ogólnie juz na pierwszym spotkaniu na mnie poleciała, i chyba to chemia. :classic_huh: Po za tym na drugim spotkaniu chciała cos mi powiedzieć ale nie mogła nic wydusić. Dopiero wczoraj mi powiedziała, ze miała ojca alkoholika, i ze została 2 razy wykorzystana przez facetów. Nie wiem co mam sądzić o tym. Boje sie jakiś chorób. Zwłaszcza ze ona powiedziała mi to jak wylądowaliśmy na lozku bez ubrań, robiąc sobie pieszczoty. Ovknąłem sie, ona mówi ze nie mam sie czego bać i ze boi się odrzucenia. Co mam robić?

Gość Mwksm

Skoro Ci o tym powiedziała a było jej ciężko to widocznie chce być szczera z tobą i ci ufa. Przecież możesz ją zapytać o poprzednie związki, dlaczego się rozstali i będziesz wiedział o niej więcej. Nie oceniaj jej z góry 

Gość tyV

nie chcę widzę że jej na mnie cholernie zalezy

Gość Mwksm

To z nią porozmawiaj daj szansę 

Gość bublowaty sen
3 godziny temu, Gość tyV napisał:

Mam ogromne wyrzuty sumienia. Poznałem dziewczynę, juz mam za sobą 3-cie spotkanie. Ale dowiedziałem sie rzeczy dosc przerażających. Ona ogólnie juz na pierwszym spotkaniu na mnie poleciała, i chyba to chemia. :classic_huh: Po za tym na drugim spotkaniu chciała cos mi powiedzieć ale nie mogła nic wydusić. Dopiero wczoraj mi powiedziała, ze miała ojca alkoholika, i ze została 2 razy wykorzystana przez facetów. Nie wiem co mam sądzić o tym. Boje sie jakiś chorób. Zwłaszcza ze ona powiedziała mi to jak wylądowaliśmy na lozku bez ubrań, robiąc sobie pieszczoty. Ovknąłem sie, ona mówi ze nie mam sie czego bać i ze boi się odrzucenia. Co mam robić?

źeń się z nią, bo teraz taka szczera dziewczyna to SKARB, serio pisze

Gość gosc

3-cie spotkanie i juz wyro i na golasa?  

Gość sadm

kobieta która miała ojca alkoholika/przemocowca/nie miała ojca to bomba z opóźnionym zapłonem, ona nie ma pojęcia jak wygląda normalna relacja między mężem a żoną, z daleka od takich, chyba ze sam jesteś z dysfunkcyjnej rodziny to idealna z was para

Gość ślub i rodzina
7 minut temu, Gość gosc napisał:

3-cie spotkanie i juz wyro i na golasa?  

czemu nie? jak jest chemia to na co czekać? może to jest właśnie TO

Gość tvY

jak piszę miałem wyrzuty sumienia