Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jak dajecie rady?

Polecane posty

Gość gosc

Ciągle chce mi sie spać,rano jestem jak zwłoki,oczy same mi sie zamykają,a jak próbuje cokolwiek zrobić rano to słabo mi sie robi,rzyganie,nudności na okrągło może tylko w nocy nie,brzuch jakby mnie kto pięściami w mięśnie poobijał,jak nie zjem rzygać mi sie chce jak zjem mdli mnie,siku co pół godziny,a to dopiero drugi miesiąc!!Jak dajecie sobie rady jak chodzicie do pracy jak funkcjonujecie,nie rozumiem jak można kobiete zmuszać w ciąży do pracy w takim stanie ja jak nie dostane wolnego to wywalą mnie bo zwyczajnie nie jestem w stanie wyjsc z domu bo po chodnikach musialabym zwracac i mdleć.

Gość gosc

Czyli co,wszystkie czują sie tak że mogą funkcjonować??? 

Gość Gość

Każda ciąża jest inna. Ja w 1 pracowałam do 9 miesiąca miałam i miałam lekkie dolegliwości ciążowe. Byłam aktywna. Teraz jestem w 2 ciąży i jest masakra ciągle bym spała ( nawet 20 godzin dziennie) nie mam siły na nic a do 4 miesiąca rzygałam jak kot po wszystkim;/ jak sobie radzę? Poszłam na zwolnienie i siedzę w domu. 

Zaraz się zleca matki Polki które będą psioczyc że ciąża to nie chorobą i przesadzasz. Jednak jak napisałam każda ciąża jest inna i to że jedna może latać to druga kobieta ledwo się snuje mieszkaniu.