Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolelibyscie miec super urzadzone mieszkanie w przecietnym bloku.......

Polecane posty

Gość gość

czy przecietnie urzadzone mieszkanie w nowoczesnym apartamentowcu?

Gość gość

Apartamentowcu

Gość gość

dlaczego?

Gość gość

Z tej przyczyne że eksploatacja mieszkania w bloku jest droga natomiast w apartamentowcu każdy płaci za siebie nie ogrzewa się korytarzy ani pownic co ma miejsce w bloku i co jest niepotrzebni a to  zwiększa koszty poza tym te w apartamentowcu są z reuły ciepłejsze od tych w blomu, wiem bo mam skale porównawczą.

Gość 🤦🏻‍♂️Cinnamon

Ja też w apartamentowcu.

Zwykle mieszkania te maja ciekawszy (wg mnie) uklad, wieksze okna, sa bezpieczniejsze (portier, ochrona). Nie ma problemu z miejscami parkingowymi (zwykle mozna kupic miejsce w garazu podziemnym). W budynku czesto sa rozne udogodnienia, jak np. basen, silownia.

Mieszkanie mozna potem z czasem fajnie urzadzic.

Gość Ciao

Piękne mieszkanie (nawet puste) lecz przestrzenne, starannie wykonane wykończenie, nowoczesne instalacje, bardzo dobrze oświetlone słońcem ,- i oczywiście mieszczące się w apartamentowcu, ponieważ to właśnie plan i rozkład zaprojektowanego mieszkania jest najważniejszy tak samo jak elegancja wszystkich, nawet najdrobniejszych (i choćby skromnych) szczególików...

Cała reszta to tylko niuanse, bo o ile zawsze wspaniale jest umeblować z wielkim gustem i smakiem własne mieszkanie o tyle meble i sprzęty niszczeją, a z wiekiem właściwie tracą na wartości (o ile nie są to drogie eksponaty rodem z wiedeńskiego muzeum :P)

Nikt normalny nie liczy na wartość mebli lecz nieruchomości...

W dodatku piękny, pusty apartament zawsze można umeblować, nawet minimalistycznie, a i tak będzie widać luksus na kilometr w porównaniu do przeciętnego aczkolwiek zacnie umeblowanego mieszkanka w bloku.

Aha no i lepszy pusty aniżeli umeblowany przeciętnie ;)

Jeśli chodzi o element domowy, wystrój wnętrza to rzecz jasna wisienka na torcie, ale jednak najważniejszy jest sam tort ;):)