Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID222222222

jestescie bez serca, liczy sie tylko kasa???????? wiem ze tak(dla was dziewczyny)

Polecane posty

Gość Catch22

Mam ci przypomnieć?  Zapamiętaj więc.."ludzi nieporadnych życiowo powinno sie z urzedu poddawać eutnazji"..

Gość DAWID222222222

ale pizdy,one sie chyba naprawde nie odezwą

Gość DAWID222222222

zabije sie a wy bedziecie sie ze mnie wysmiewaly, super dziekuje za pomoc, do zobaczenia w nastepnym swiecie

No już bez przesady. Czy nie za wiele wagi przywiązujesz do tego, co przeczytasz na internetowym forum? Nie ma się czym tak przejmować, tu siedzą prawie sami prześmiewcy i nieczuli ludzie.

Gość Niezabijajsieczlowieku

Napisałam wczesniej post na napisanie którego poświęciłam sporo czasu i energii żeby jakoś to sformuować zrozumiale, jednak widzę że chyba został zignorowany i nie przeczytany. To teraz pytam: Czemu zakładasz wątek a nie czytasz odppwiedzi? Nie korzystasz z dobrych rad, tylko skupiasz sie na tych negatywnych postach i twierdzisz że nikt nie chce Ci pomóc? W ten sposób sam się zamykasz na pomoc mimo ze piszesz jak nardzo jej potrzebujesz. Ja w tym momencie poczułam się urażona, bo starałam się pomóc a mój post nie dość że chyba został zignorowany to jeszcze nadal obrazasz wszystkie kobiety bez wyjątku, mimo że noe jestem pierwszą na tym forum która próbowała pomóc. Uwazaj co tu piszesz, bo przez takie teksty możesz wprowadzić inne osoby w depresje. Tym bardziej ze ja czesto lapie dola z powodu samobójstwa mojej mamy. Nie wiem czy przezyles kiedys smierc bliskiej osoby ale uwierz ze takie rzeczy dopiero pptrafią zryć łeb. Zanim coś odpiszesz, koniecznie przeczutaj mój poprzedni post.

Gość Niezabijajsieczlowieku

Tesknie za mamą i co? Też mam się zabić? Nie jest latwo ale trzeba sie wziac w garsc i jakis zyc dalej. Jednak kiedys jak bede umierac pocieszy mnie myśl że może ją chociaz spotkam.

Gość DAWID222222222

totalna wyjebka, na huj na takim swiecie zyc, jeszcze sie smiejecie ze mnie, jestescie jak maszyny,nie ma cie wogole serca

Gość DAWID222222222

jak ktos cierpi to sie mu powinno pomagac, no ale jestescie BOTAMI, naprawde nie macie serca czuje to

Gość DAWID222222222

nie dozyje przez was swiat, a wy moze cie mi pomoc , a jak to czytacie to wysmiewacie sie i nie macie takiego zamiaru, bezduszne maszyny,czlowiek sie zabije przez was,a was to nie ruszy, wrecz przeciwnie, bedziecie sie smiac

Gość DAWID222222222

mozecie mi uratowac doslownie zycie, a nie ma cie zamiaru

Gość DAWID222222222

duuuzo to mowi o was boty

Gość brewka

No i nikt nie bedzie zalowal takiego prymitywnego, chamskiego, obskurnego i agresywnego goscia jak ty. Ktory ma taka skrzywiona percepcje.

To sa konsekwencje twoich wlasnych zachowan. Jak nie umiesz ich przyjac jak na czlowieka przystalo to rzeczywiscie czas najwyzszy sie pozegnac.

Gość DAWID222222222

chce sie tylko przytulic od czasu do czasu, i porozmawiac, to mi naprawde uratuje zycie,doslownie, skoro TYLE dla mnie zrobic nie mozecie to znaczy ze nie jestescie LUDZMI tylko barbazyncami, 

Gość DAWID222222222

naprawde sie chce zabic i zrobie to jeszcze przed swietami!! POGANIE

Gość tamtędy

Czekam z niecierpliwością:)

Gość DAWID222222222

PODAJ JAKIES NAMIARY, SKORO TAK WAS TO SMIESZY I TO JEST DLA WAS ZADUZO TO ZNACZY ZE JESTESCIE BEZDUSZNYMI MASZYNKAMI A NIE PRAWDZIWYMI LUDZMI

Gość tamtędy

Namiary? A co, zamierzasz się utopić w jakimś specjalnym miejscu, że potrzebujesz namiarów? W promieniu 200 kilometrów od jamy w której przebywasz nie ma żadnego drzewa na którym możesz sobie podyndać? Żałosny jesteś już. Skończ bredzić atencjuszu.

on tak straszy

od kilu już lat

i zawsze

przeciąga sobie datę

samobójstwa

ostatnio było to

przed świętem zmarłych

teraz już jest

przed bożym narodzeniem

beka

Gość DAWID222222222

wiem wiem, 15 cm to dla was dzifki za malo, pewnie dlatego nie chce cie nawet zachodu robic.SA KURWA OPERACJE I NA 100 PUJDE JAK NAJSZYBCIEJ SIE TYLKO DA ,WIEC SPOKOJNIE BEDZIE 17!!! DALEJ ZA MALO?????? TO HYBA TYLKO ZABIC SIE MUSZE, DOBRZE WIEM ZE 15 TO TAK INO INO, WIEC ZROBIE SOBIE OPERACJE,ODEZWIE SIE KTORAS WTEDY????????????

Gość DAWID222222222

JAK JUZ ZROBIE TO WYSTAWIE ZDJ, ALE TO DOPIERO POD KONIEC STYCZNIA,JAK DOZYJE

Gość DAWID222222222

PRZEZ TAKIE MALE PTAKI SĄ ZDRADY I JA PEWNIE TEZ BYM BYL ZDRADZANY,ALE MAMY 21 WIEK-SA PLUSY I MINUSY TEGO, BEDZIE PROSCIUTKI I CO NAJMNIEJ 17 CM, MYSLE ZE STYKNIE TAKI

Gość DAWID222222222

za cene starego samochodu 5-10 tys.zl. bedzie normalny penis, wiec nie ma cie sie czego bac, plus2cm, dlatego sie nie odzywacie do mnie? i mnie nie chcecie??? MUSZE UMOWIC JAK NAJSZYBCIEJ TERMIN

Gość DAWID222222222

POKAZE WAM CDJ,JAK JUZ ZROBIE

Gość DAWID222222222

MOZE WTEDY NIE BEDE ZDRADZANY, BO Z TAKIM (15) BYM NA BANK BYL I BYM CIERPIAL CALY CZAS

Gość blb

jestes po prostu spiertolony umyslowo. nawet schizofreniczki beda cie unikac, grzmocie kowalski

Gość Domi

Hahahah czytam te wypociny od wczoraj .. masakra, że niektórzy chcą mu pomóc .. 

Gość DAWID222222222

jebcie sie kurwy, szmaty dzifki, wole byc sam niz z takimi bezdusznymi pizdami bez serca, jezdzijcie sie kurwic dalej z kolegami za kase, potem beczom smierdzace kurwy ze same z dzieckiem i bez kasy zostaja, PIERDOLE WAS, NAWET NA MNIE NIE PATRZCIE MARYSKI JEBANE ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮  jestescie dla mnie szmatami pierdolonymi,przez takie kurwy sie skurwysynem robie, sie ktoras krzywo popatrzy to dostanie w morde odrazu,nie bede sie przejmowal

Gość DAWID222222222

najwyzej pujde siedziec,ale i tak was dojade kurwy, zamykamy temat

Gość DAWID222222222

i tak juz nie mam poco zyc wiec nie mam nic do stracenia, bede podzynal gardla jak bedziecie sie dalej wysmiewac,a po mordzie i tak bede was lal