Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwjsnwwdw

Jakbyście odebrali taki tekst?

Polecane posty

Gość nwjsnwwdw

" Myślę, że kiedy nadarzy się okazja to znowu się spotkamy i oby szybko tak bylo bo juz mam ochote sie z Toba spotkac"- zwodzi mnie? Ja pierwsza zaproponowałam spotkanie, spotykamy sie od kilku miesiecy, przewaznie on go inicjowal

Gość Gość

Bo już ma ochotę??? A ty jesteś prostytutką? Gotówka czy prezenty?

Gość blb

Tak, oczywiscie, jesli ktos pisze/mowi ze chce sie z toba spotkac to na pewno wolalby sie pociac na milimetrowe skrawki byle nigdy w zyciu juz cie nie zobaczyc.

Czy tak absurdalna odpowiedz poruszyla wystarczajaco twoje szare komorki, czy tez bede musial napisac ci to drukowanymi literami?

Gość nwjsnwwdw
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo już ma ochotę??? A ty jesteś prostytutką? Gotówka czy prezenty?

Bo ma ochotę się spotkać, a nie przespać, czytaj ze zrozumieniem

10 minut temu, Gość blb napisał:

Tak, oczywiscie, jesli ktos pisze/mowi ze chce sie z toba spotkac to na pewno wolalby sie pociac na milimetrowe skrawki byle nigdy w zyciu juz cie nie zobaczyc.

Czy tak absurdalna odpowiedz poruszyla wystarczajaco twoje szare komorki, czy tez bede musial napisac ci to drukowanymi literami?

MOże nie napisałam szczegółów, bo to ja pierwsza zaproponowałam spotkanie pod koniec tego tygodnia, on odpisał mi z dwódniowym opóźnieniem i nie odniosl sie do tego konkretnie, w ogóle mam  wrazenie, że mnie zwodzi od jakiegos czasu

Gość Gość
6 minut temu, Gość nwjsnwwdw napisał:

Bo ma ochotę się spotkać, a nie przespać, czytaj ze zrozumieniem

MOże nie napisałam szczegółów, bo to ja pierwsza zaproponowałam spotkanie pod koniec tego tygodnia, on odpisał mi z dwódniowym opóźnieniem i nie odniosl sie do tego konkretnie, w ogóle mam  wrazenie, że mnie zwodzi od jakiegos czasu

Bo ma ochotę się spotkać:/ takie relacje są tylko z prostytutka, w innym wypadku ochota kobiety na spotkanie tez jest ważna.

Gość nwjsnwwdw

W tym zdaniu akurat nie widze jakiegos problemu, zreszta nie o to pytalam w temacie,

Gość nwjsnwwdw

up

Gość gość

Czy ty nie stworzyłaś sobie problemu z dupy?

Gość nwjsnwwdw

Nie do końca bo to ja zaproponowałam termin spotkania, a on odpisał po 2 dniach i to jeszcze nie odniosl sie do mojej propozycji spotykania tylko rzucil teskt " mysle, ze kiedy zadadzy sie okazja to znowu sie spotkamy"