Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tancerka

Poczułam jak nauczycielowi staje

Polecane posty

Gość Tancerka

Na wstępie proszę o zachowanie w miarę możliwości powagi. Chciałabym się zwierzyć z sytuacji, która miała ostatnio miejsce na moich treningach tańca sportowego. Ćwiczyłam paso doble. Nauczyciel, żeby prawidłowo mnie ustawić, podszedł od tyłu. Był bardzo blisko. Poczułam na swojej pupie jak coś mu rośnie w spodniach. Zamarłam i nie miałam pojęcia co robić. Postanowiłam, że będę udawać głupią i nic nie mówiłam, a ten wciąż stał przy mnie z erekcją. Czuję się po tym bardzo niezręcznie. Dodam, że nauczyciel nie pierwszy raz publicznie okazał swoją sympatię, flirtuje ze mną i sypie komplementami od kiedy pamiętam, ale ostatnia akcja to jakiś cyrk. Mam zwrócić mu uwagę? Powiedzieć to komuś bliskiemu? Błagam pomóżcie.

Nie miałaś pojęcia co z tym zrobić? Pewnie jesteś młoda i niedoświadczona. Należało ocierać się o jego sprzęt, chichocząc przy tym. Mężczyzna, tancerz okazuje Ci zainteresowanie, a Ty tym gardzisz? Jak Ci nie wstyd? Wiele dziewcząt chciałoby się znaleźć na Twoim miejscu i wykorzystałyby tę niewątpliwą okazję.

Gość Tancerka
1 minutę temu, NocnyPan napisał:

Nie miałaś pojęcia co z tym zrobić? Pewnie jesteś młoda i niedoświadczona. Należało ocierać się o jego sprzęt, chichocząc przy tym. Mężczyzna, tancerz okazuje Ci zainteresowanie, a Ty tym gardzisz? Jak Ci nie wstyd? Wiele dziewcząt chciałoby się znaleźć na Twoim miejscu i wykorzystałyby tę niewątpliwą okazję.

Masz rację co do młodości i braku doświadczenia. Nie jestem od razu taka niewinna, ale przy tym gościu zachowuję się cholernie nieśmiało (nie mówiąc o tańcu). Ma taką silną osobowość i nie mam pojęcia jak mu się sprzeciwić. Muszę przyznać, że z jednej strony schlebia mi jego zainteresowanie, bo jest genialnym tancerzem, ale nie mam ochoty na obściskiwanie faceta w wieku mojego ojca. 

1 minutę temu, Gość Tancerka napisał:

Masz rację co do młodości i braku doświadczenia. Nie jestem od razu taka niewinna, ale przy tym gościu zachowuję się cholernie nieśmiało (nie mówiąc o tańcu). Ma taką silną osobowość i nie mam pojęcia jak mu się sprzeciwić. Muszę przyznać, że z jednej strony schlebia mi jego zainteresowanie, bo jest genialnym tancerzem, ale nie mam ochoty na obściskiwanie faceta w wieku mojego ojca. 

Opór jest daremny, a wiek to tylko bezwartościowa liczba. Warto zdobywać nowe doświadczenia i pobierać lekcje u wykwalifikowanych nauczycieli. Pomyśl ile taki mężczyzna może Cię nauczyć, jak dzięki niemu możesz rozpocząć nowy etap w swoim życiu. Może nawet ten romans pozwoli Ci zrobić karierę w branży? Myśl perspektywicznie i nie opieraj się dobrej zmianie!

Gość Tancerka
10 minut temu, NocnyPan napisał:

Opór jest daremny, a wiek to tylko bezwartościowa liczba. Warto zdobywać nowe doświadczenia i pobierać lekcje u wykwalifikowanych nauczycieli. Pomyśl ile taki mężczyzna może Cię nauczyć, jak dzięki niemu możesz rozpocząć nowy etap w swoim życiu. Może nawet ten romans pozwoli Ci zrobić karierę w branży? Myśl perspektywicznie i nie opieraj się dobrej zmianie!

Szanuję faceta, pomimo tych gierek jest moim autorytetem i nie chciałabym go tak wykorzystać...

1 minutę temu, Gość Tancerka napisał:

Szanuję faceta, pomimo tych gierek jest moim autorytetem i nie chciałabym go tak wykorzystać...

To nie jest wykorzystywanie, tylko symbioza. Myślisz, że on traktuje Cię poważnie i liczy na związek z Tobą? Zwiedzisz jego łóżko kilka razy, potem mu się znudzisz. Nie myśl sobie za dużo i korzystaj z okazji, póki się nadarza.

Gość opu

obrzydliwe forumowe zboki się zleciały! tfu! zgłoś to bo takie typy są niebezpieczne, może którąś zgwałcić w przyszłości. tacy jak on testują dziewczyny i potem pozwalają sobie na coraz więcej aż dojdzie do tragedii.

3 minuty temu, Gość opu napisał:

obrzydliwe forumowe zboki się zleciały! tfu! zgłoś to bo takie typy są niebezpieczne, może którąś zgwałcić w przyszłości. tacy jak on testują dziewczyny i potem pozwalają sobie na coraz więcej aż dojdzie do tragedii.

Jak da się dobrowolnie to nic jej nie zrobi a ty jej zazdrościsz kariery bo chciałbyś być na jej miejscu 

Gość Ginekolog

Jesli nie chcesz by cie podrywał to mu to powiedz na pewno zrozumie i przestanie adorować

a kazdemu zdrowemu facetowi stanie jak zobaczy ładną kobiete, odpisz to pogadamy: obojetne20@poczta.fm

pozdrawiam

Gość Tancerka
7 godzin temu, Gość opu napisał:

Najgorsze jest to, że trener jest w dosyć szanowanej pozycji i wątpię, że ktoś „z zewnątrz” mi uwierzy. Chociaż inni tancerze na treningach też się patrzą na nas wielkimi oczami, śmieją się, że nauczyciel mnie adoruje. 

Gość Tancerka
7 godzin temu, Gość Ginekolog napisał:

Jesli nie chcesz by cie podrywał to mu to powiedz na pewno zrozumie i przestanie adorować

a kazdemu zdrowemu facetowi stanie jak zobaczy ładną kobiete, odpisz to pogadamy: obojetne20@poczta.fm

pozdrawiam

Później napiszę, dzięki za zainteresowanie. 

Gość Ginekolog
9 godzin temu, Gość Tancerka napisał:

Później napiszę, dzięki za zainteresowanie. 

Tancerka pewnie znowu na kursie Tańca

Gość Gość
19 godzin temu, Gość Tancerka napisał:

facet w tym wzgledzie chyba nigdy nie czuje sie wykorzystany. :classic_biggrin:  to tak na przyszlosc 🙂

znacznie bardziej "wykorzystuje nas" mozliwosc takiego czy innego ssania z nas kasy pod takim czy innym pozorem. na pewno slyszalas gadki o "chodzacym bankomacie". I to faktycznie wkurza.

11 godzin temu, Gość Tancerka napisał:

tancerze na treningach też się patrzą na nas wielkimi oczami, śmieją się, że nauczyciel mnie adoruje

Widac masz cos w sobie co go przyciąga. A "postój" jest rzeczą częstą, tyle ze pod grubszymi i mniej "eksponujacymi" ubraniami nie tak czesto go widac. Przy zawodzie tancerza to juz w ogole sobie nie wyobrazam, chyba by mi stał caly czas. :classic_biggrin:

Teraz 2 kwestie -  1) czy on jest zonaty, i  2) na ile chcesz się w to ewentualnie wdawać?

Gość Ginekolog
18 godzin temu, Gość Ginekolog napisał:

Tancerka pewnie znowu na kursie Tańca

Tancerka zaglądasz tu jeszcze?