Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krtg

Trudno miłość pakować się czy nie?

Polecane posty

Gość Krtg

Witam

Poznałem dziewczyn ę która ma za sobą nieciekawą przeszłość czy brnąć w to?

Gość he?

Co to znaczy nieciekawa przeszłość?

Gość Krtg

została wykorzystana 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Krtg napisał:

została wykorzystana 

Skrzywdź ją dodatkowo odrzuceniem z tego powodu, bo powinna płacić za bycie wykorzystaną.

Gość Krtg

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Skrzywdź ją dodatkowo odrzuceniem z tego powodu, bo powinna płacić za bycie wykorzystaną.

Nie rozumiem twojego toku myślenia

Gość kobietka
9 minut temu, Gość Krtg napisał:

Nie rozumiem twojego toku myślenia

Jeżeli nic nie czujesz do niej daj jej spokój.

została już wystarczająco skrzywdzona

Gość Gość 01

A co byś zrobił jak byś z nią już był i padła by ofiarą wykorzystania zostawił byś ja bo stała się tragedia ? To jest przeszłość i nic tego nie zmieni a jej na prawdę musi na tobie zależeć skoro ci o tym powiedziała na samym początku znajomości 

Gość gość

W jaki sposób została wykorzystana i od kogo to słyszałeś, może od kogoś kto ją oczernia i się na niej mści, bo go odrzuciła??? Nie bądźcie skrajnymi idiotami wierząc w każdą plotkę. A rozmawiałeś z nią, pytałeś czy to prawda i czy ona w ogóle ciebie chce? Gdyby jakiś bałwan przyszedł do mnie z jakimiś pomówieniami z internetu to bym mu kazała wynosić się i nigdy nie wracać. 

46 minut temu, Gość Krtg napisał:

została wykorzystana 

Zależy. Byłem kiedyś z dziewczyną, którą zgwałcono i wyciągnąłem ją z traumy. Tylko, że ona chciała z niej wyjść, chciała miec normalny seks i była zakochana.

Wiele dziewczyn z traumy wyjść nie chce a chłopaków dobiera sobie tak by pasowali do wzoru który ciągle mieli się im w głowie.

Gość Krtg
17 minut temu, Piaskun napisał:

Zależy. Byłem kiedyś z dziewczyną, którą zgwałcono i wyciągnąłem ją z traumy. Tylko, że ona chciała z niej wyjść, chciała miec normalny seks i była zakochana.

Wiele dziewczyn z traumy wyjść nie chce a chłopaków dobiera sobie tak by pasowali do wzoru który ciągle mieli się im w głowie.

Ona najpierw mi mówiła o ojcu alkoholiku , którego już w jej ojcu nie ma. I o dwóch facetach którzy ją wykorzystali. Ja sam osobiście przeżyłem zdradę , i patologiczną rodzinę byłej więc coś o tym już wiem

Przed chwilą, Gość Krtg napisał:

Ona najpierw mi mówiła o ojcu alkoholiku , którego już w jej ojcu nie ma. I o dwóch facetach którzy ją wykorzystali. Ja sam osobiście przeżyłem zdradę , i patologiczną rodzinę byłej więc coś o tym już wiem

Raz to przypadek, dwa to wzór. Kiedy z Tobą skończy będziesz pewnie trzecim facetem który ją wykorzystał.
Nie dziwię się, że się zastanawiasz.

Gość gosc

uważam, że warto spróbować.