Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co robicie z rzeczami po dzieciach

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość eq2weqwe napisał:

Nie wiem, po prostu nie jestem pełna nienawisci i zlosci, i podziwiam w pozytywnym znaczeniu, w sumie to nawet nie wiedzialam ze mozna miec podziw negatywny, ale na kafe wszystko mozliwe. Nie licze na męza, bo go nie mam, a na dzieciach tez nie siedze. Kiedys jak nie miałam kasy to wystawiłam iles tam rzeczy na allegro, sprzedałam kilka ksiazek za 80 zł, a potem jeszcze 20 zł zapłaciłam za wystawianie aukcji, zarobiłam sie strasznie a kasa zadna. Ale tu niektore beznadziejne jestescie, az zal pisac. 

Zawsze to 60 zł do przodu i trochę mniej niepotrzebnych rzeczy w domu. Ja sprzedaję swoje rzeczy dlatego, że nie chcę ich wyrzucać. Gdybym nie sprzedawała to pewnie gdzieś by je w domu po szafach upychała :-)

Gość eq2weqwe
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Zwykle ci co dają za darmo to jacyś psychole. Raz mi laska dyktowała ile ubrań mi może podarować , które, w jakich okolicznościach itd. chciałam od niej  tunikę za darmo i kupić jeszcze coś tam to mi powiedziała że już jest oddana po czym na drugi dzień znowu wystawiła na sprzedaż. W dodatku miała jakiegoś pierd**a że ona będzie Polaków ubierać. Jakaś chora. Do drugiej jak napisałam że chce coś wsiąść za darmo to wogole nie odpisała i pewnie też nikomu a cały czas wystawia te same ogłoszenia. A raz gość wystawił ubranka niby za darmo. Napisałam do niego a on mi pisze że 100 zł za nie. Pewnie tych historii byłoby więcej ale ja juz dziękuję. Z psycholami nie chce już mieć do czynienia. Wolę coś kupić.

Tez prawda, ja sie chciałam z kolei połakomic na glukometr za darmo, bo potrzebuje. I napisałam pózno wieczorem wiadomosc z pytaniem, kiedy by go mozna odebrac. Nasteponego dnia wchodze, po 18 dopiero po przedtem byłam w pracy, i mnie gosc wyzywa, zeby nie zawracac dupy, bo łaskawie odpisał rano ze mozna odebrac, a ja miałam nic nie robic tylko sprawdzac czy cos napisał

Gość Gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Widocznie jedni ludzie są honorowi a inni nie.

To wziąć coś od kogoś za darmo, gdy ten ktoś daje to jakaś ujma na honorze?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To wziąć coś od kogoś za darmo, gdy ten ktoś daje to jakaś ujma na honorze?

Ja brałam kilka razy rzeczy za darmo, na szczęscie od dosc normalnych ludzi, ale jak sie trafi na kogos głupiego, co mysli, ze robi nie wiadomo jaka łaske, i cie potraktuje prawie jak zebraka, to mozna sie zle poczuc przy tym...

Gość Gość

Na olx nic nie płacisz.

Gość Gosc

Oddaje rodzinie i te gorsze jakosciowo do sklepow z uzywana odzieza.