Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olaola88

Prezent niespodzianka dla faceta! Ryzykowny?

Polecane posty

Mam mega prośbę. Krotko o nas, znamy się 5 miesiecy, obaj jesteśmy w sobie zakochani, te same pasje i pomysł na życie. Mój facet jest strażakiem psp, za miesiąc konczy 23 urodziny, chciałabym sprawić mu na prezent skok ze spadochronu! (Pieniądze nie graja roli) Pytanie do was, nie jest to za ryzykowny prezent? Porozmawiać przed z jego rodzicami jest z nimi blisko, co o tym myślicie?

Gość marawstala

Obaj? : )

Jesli nie ma lęku wysokości to moze sie ucieszy (?)

12 minut temu, Olaola88 napisał:

Mam mega prośbę. Krotko o nas, znamy się 5 miesiecy,  jesteśmy w sobie zakochani, te same pasje i pomysł na życie. Mój facet jest strażakiem psp, za miesiąc konczy 23 urodziny, chciałabym sprawić mu na prezent skok ze spadochronu! (Pieniądze nie graja roli) Pytanie do was, nie jest to za ryzykowny prezent? Porozmawiać przed z jego rodzicami jest z nimi blisko, co o tym myślicie?

Gość asiabibi

Może zanim zasponsorujesz mu skok ze spadochronu to coś bardziej bezpiecznego, ale podovnego? Polecam lot w tunelu aerodynamicznym, podobne wrażenia jak skok ze spadochronem a dużo dużo taniej. Tu gdzie mieszkam, pod wrocławiem, Speefly ma super ofertę

Gość błękitnaa

Jeśli kręcą go takie rzeczy to czemu nie. Ja bym się ucieszyła, bo pomysł jest świetny.

A ja bym nie ryzykowała. Co jeżeli on nie ma ochoty skakać ze spadochronem? Wtedy jest postawiony w niezręcznej sytuacji - bo nie chce skakać, ale jak nie skoczy, wyjdzie na cykora.