Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KFC

Zatkane ucho

Polecane posty

Znacie jakieś sposoby na zatkane ucho? Zależy mi na bardziej domowych sposobach niż antybiotykach. Od 2 dni nie mogę odetkać ucha - zatkało się na basenie ale nie wylatuje z niego woda.. Nie boli ale jest bardzo uciążliwe jak nic nie słyszę na jedno ucho. Pomocy! Ktoś miał podobnie?

Jeśli przyczyną nie jest stan zapalny, to może spróbuj zatkać nos i mając zamknięte usta lekko dmuchać. Ziewanie też może pomóc. Albo poprzez zmianę ciśnienia... basen spowodował problem i też basen może zaradzić.

Gość Aaa

Ja mam tak z dwoma od kilku lat

W aptece mi polecano Konche do ucha, ktoś z was to stosował?

Gość dylka

ja mam bardzo często zatkane ucho po basenie, nie chce mi się odetkać i od razu badzo mnie boli, zdiagnozował lekarz u mnie takie coś jak "ucho pływaka", którego niestety się nie leczy. Pomagają mi na to krople do ucha lix, Pani w aptece mi je poleciła, bo jak ucho zaczyna mnie boleć to az się to robi bardzo nieznośne a one mają w sobie lodokainę czyli jakiś taki składnik przeciwbólowy i oczywiście parafinę, która odtyka mi to ucho. Bardzo szybko pomaga, polecam

Gość lena

ja mam bardzo często zatkane ucho po basenie, nie chce mi się odetkać i od razu badzo mnie boli, zdiagnozował lekarz u mnie takie coś jak "ucho pływaka", którego niestety się nie leczy. Pomagają mi na to krople do ucha lix, Pani w aptece mi je poleciła, bo jak ucho zaczyna mnie boleć to az się to robi bardzo nieznośne a one mają w sobie lodokainę czyli jakiś taki składnik przeciwbólowy i oczywiście parafinę, która odtyka mi to ucho. Bardzo szybko pomaga, polecam